ירון אמל"ה?

gingy48

New member
ירון אמל"ה?

איזה פחד זה סגנונך ילד. כנראה מגיע לך עיר כזאת?זה סגנון התגובות שלך, אתה איש קטן,אפילו הייתי אומר איש קטן מאוד. ילד אני מדבר על איכות חיים לתושבים ואתה מתנהג כאילו אנחנו בגן. בפעם הבאה תלמד לעיין במה שכתוב יותר לאט אולי תשים לב שכתבתי בדרך כשרה זה אומר בבחירות הבאות. וכשתגדל ילד תבין.

yaronbro

New member
שבת שלום לבריון של השכונה

ג'ינג'י שים לב כיצד עושים דברים בלי לבלבל את המוח הטפות המוסר שלך מציגות אותך כאדם שעתידו מאחוריו לא בטוח שאתה בנוי לסוג המאבקים שאתה רוצה ליטול חלק בהם לכן לא מתיחסים כל כך לדברים שאתה כותב וזה מתסכל אותך עוד יותר קצת דרך ארץ ושיפור ביחסי האנוש שלך ישנו את איכות החיים בפורום גם ככה נעשה כאן צפוף בזמן האחרון .

ס ד

New member
ג'ינג'י. אתה מאכזב אותי.

התייחסותך הרצינית לבדיחה לא מוסיפה לך כבוד. והיא בניגוד למה שכתבת: אף אחד לא מתתייחס לתגובותיך..." אז מה אתה מתייחס אליו?

gingy48

New member
ס ד צודק\ת

באמת צודק\ת לשם מה אני מתייחס?. כואב לי מצבה של העיר. וראה מה קרה היום במוקד ובלשכת ראש העיר ואני מבקש בכל לשון של בקשה ייעוץ מכיוון שזה מוציא אותי משלוותי. פנינו מס' פעמים למוקד 106 לאסוף גזם ונמסר העניין בטיפול, ב21-06 פניתי שוב ונמסר בטיפול או אז צילמתי והתמונה נמצאת כאן בזוהמה 4 מהתאריך הנקוב למעלה. עדין הגזם לא פונה היום תאריך 27.06 פניתי למוקד טנתה לי בחורה בשם "יעל" וביקשה פרטים לבדיקה כי היא לא יודעת במה מדובר. בקשתי לפנות לאדם בכיר ממנה, התשובה היתה אין כזה ההפנייה מועברת לקבלן פרטי. לחצתי למי אפשר לפנות נמסר רק ללשכת ראש העיר. צלצלתי לשם הופנתי לבחורה בשם "נני" גם שם אין להם תשובה למה זה נמשך. לחצתי למי אני משלם מיסים לקבלן או לעיריה אין תשובה אבל הגזם והליכלוך עדין ניצב במקומו. אז היכן כל יפי הנפש של העיר לוד כדוגמת ירון ברו. או אסא חיים.ארטי שכל כך אוהבים להתפאר בשפתם היפה אבל מעשים............. איןןןןןןןןן. שאלה? האם רק קשרים אצל אוכלי החינם יעזרו לנקות את העיר או לתבוע את העריה על החזרת החלק היחסי של השרותים שאנחנו תושבי העיר לא מקבלים.

harty

New member
ג'ינג'י לעולם לא התפארתי במעשי

העיריה. אתה צודק!!! אני יודעת שהעיריה לא מתפקדת. אבל יש להם גיבוי ממשרד הפנים.

ס ד

New member
מה הקשר במקרה זה למשרד הפנים?

ג'ינג'י, אשתי התקשרה היום ל- 106 בתלונה על מכת היתושים בעיר. אתה לא רוצה לדעת מה ענו לה. אני לא רוצה להרגיז אותך יותר

למעלה