ירד היום שלג!

ירד היום שלג!

והוא לא נתפס!!!! איזה עצוב... אני שונאת את יום רביעי לא רוצה ללמוד רוצה חופש? תגידו עוד משהו ראה שלג היום???? סיון

ניצניזם

New member
../images/Emo186.gifהיה שלג כשהייתי בשיעור לשון!!!!

לא נתנו לנו לצאת בכלל מהכיתה.. איזה מורה בלע.. חחח.. אבל ראינו שלג.. וזייהו......... מקווה שירד עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!! מתגעגעת אליכם אנשושים!! LOVE UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!! שניצ

ophirein

New member
../images/Emo6.gifאני מרגיש חזאי........

היה לדעתי שלג מעורב בגשם אצלי, אבל יש מצב שזה היה סתם ברד רך. בדסך הכל גם לא ירד הרבה מה שלא כל כך משמח אותי!! אני רוצה סיבה להישאר בבית!!
מאחל לכולם שלג רב, אופיר

ophirein

New member
אני רק לומד במודיעין......

אני גר בנעלה, זה קרוב לדולב וטלמון(אם את מכירה), ואת השלג(/ברד) ראיתי ליד חשמונאים(גם אם את מכירה), בדרך למודיעין. חחחחחחח עזבי מסובך....

חחחחחחחחח

אז ככה את חשמונאים אני מכירה בע"פ כי כל החברים הטובים שלי גרים שם!!! ואני שם די הרבה... ו... טלמון המורה העקומה שלי (המחנכת) גרה שם... אה וזה לא מסובך בכלל כי אני מכירה תשטח די טוב...

ophirein

New member
:-o חחחחחחחחחחחחחחח

אני יודע, ואין לי מושג מי בנה את הדף הזה........ וכן, גם אותי הוא הפחיד.........

יאווווו

זה האתר שתכננו לעלות לירושלים זה בני הכין חייבים לשפר אותו אבל עדין סוף סוף יש לנו אתר!!! אם אתה מדבר איתו תגיד לו שיביא לי תתמונות!!!!!!! כל הכובד לו!!! שיקבל ח"ח עצבני חחחחחחחחח סיון

לנו אפילו גשם לא היה איזה חודש...

יש רק קור מדברי מההה זההה מעצבן!!! אני מתחרפנת כבר זה בלתי נסבל וגם כימעט לאפחד מה אין בגדים לקור כזה!! זה החורף הכי קר שהיה באילת מזה איזה 5 שנים!!!

יאווו שלג מעפן!

אוף אוף אוף מחר מבחן בתנך ובגלל שהשלג המעפן הזה לא ירד יש מבחן ויש לימודים!!! ואייייי איזה מעצבן הוא למה שצריך אותו הוא לא בא ומכסה את ירושלים בלבן\??????????????????????????????????????? שלג יצאת לא פר!!!! חיכתי... חחחח שבוע טוב סיון

למעלה