ירדנו לאילת- חלק 1-2

tafus30

New member
ירדנו לאילת- חלק 1-2

ירדנו לאילת... אחת לחצי שנה קצת כדי לנוח, הרבה כדי להנות אנחנו יורדים לאילת. אשתי ואני. מיותר לציין שרוב החופשות האלו, בנות היומיים, שלושה הם מה שאני מכנה " חופשות זיונים". אין לחץ, יש זמן יחד, נוח, מפנק ומפלס החרמנות עולה... והפעם, מיד לאחר שסגרתי דיל טוב באחד המלונות היותר נחשבים מפלס החרמנות שלי כבר עלה והחלטתי שזו תהיה חופשה שמוקדשת לזיונים והנאות מיניות. כבר כשאשתי ארזה את המזוודה, ביקשתי ממנה שלא תשכח את התחתון הסגול החצי שקוף שהיא נראית בו פשוט סקסית מדהימה!, את חצאית המיני הקצרצרה שלה וכמה גופיות שיושבות עליה פשוט מצוין ומבליטות את הפטמות שלה (היא בדר"כ הולכת בלי חזיה). בנוסף בלי שהיא תדע ארזתי גם לי תיק קטן והכנסתי בו את הויברטור שלה, האזיקים שלנו, קונדומים, שמנים ועוד מיני משחקים שרק מלחשוב עליהם הזין שלי נעמד כמו טיל בליסטי. היום הגדול הגיע, נכנסנו לאוטו והדרמנו... הדרך מאוד ארוכה וכרגלינו בקוש מדברים בכיף והדרך עוברת מצויין. באיזשהו שלב היה ברור לשנינו שזו חופשת סקס ואמרתי לאשתי שאני רוצה שנממש את הפנטזיות אחד של השני בחופשה הזו כי זה אידיאלי לעשות את זה דוקא בחופשה, דוקא באילת רחוק מהסביבה היומיומית. הגענו למלון, קיבלנו את החדר שלנו שנראה מצויין (עם גקוזי כמובן) אמרתי לה שאני רוצה שכל עוד אנחנו בחדר, שנוותר על בגדים (אני אוהב ללכת ערום, היא פחות). כמובן שהיא הסכימה (חופש, או לא חופש), אני נרדמתי סחוט אחרי כל הנהיגה הארוכה והיא הלכה לאמבטיה. מתוך שינה עמוקה הרגשתי שהיא נוגעת לי בפנים, בשפתיים, בפה וכשהרגשתי רטיבות הבנתי שהיא פשוט היתישבה עלי בנסיון להעיר אותי. הרגליים שלה היו מסביבי והכוס שלה היה מכוון בדיוק לפה שלי. חצי ישן הוצאתי את הלשון לחקור מה קורה אצלה שם והרגשתי שהיא חלקה לגמרי (היא לא היתה חלקה לפני שהלכתי לישון). אין כמו לראות את הכוס של אשתי חלק חלק כמו של ילדה קטנה חרמנית ליקקתי כל פינה בכוס שלה, תוך שהיא זזה בתנועות הנכונות שיעשו לה נעים.. הזין שלי נעמד מרוב חרמנות על הכוס הקטן והחלק שלה והיא לקחה אותו לפה שלה (בתנוחת 69 ) תוך כדי שאני מלקק אותה ביסודיות חרמנית... אחרי שורה של רעידות ואנחות שלה היא התרוממה ורצתה לעלות על הזין המתוח והגדול שלי. לא הרשיתי לה להכניס אותו. היא ניסתה ואני חמקתי. הרשתי לה רק לשחק איתו בין השפתיים הרטובות והמבריקות שלה. אמרתי לה שביומיים הקרובים הזיין שלי לא יכנס אליה לכוס. (רציתי לשבור את השיגרה). התכוונתי שיכנס רק לפה או לישבן אבל לא לכוס ביומיים הקרובים. בשביל זה יש ויברטור, אצבעות..אם היא חייבת. היא היתה חרמנית בטירוף והשתגעה מהבשורה הנוראה הזו. כשהבינה שאני לא מתכוון לוותר לה לקחה חומר שימון , שימנה את הזין שלי כמו שצריך והכניסה אותו לחור האסור שלה זיינתי אותה כמו משוגע. הרגשתי כמו מי שמזיין בתולה בפעם הראשונה (גם מגולחת וחלקה לגמרי וגם צר צר ..) הזיון היה ככ חזק שהדגדגן רעד לה והיא גמרה בקולי קולות בחדר (מסכנים השכנים...) גמרתי לה על הישבן ועל הגב בחרמנות מוטרפת נשכבנו לנוח... אחרי שקמנו היא אמרה לי שאני מנייאק והיא רוצה את הזין שלי בכוס שלה! אמרתי לה שתתאפק יומיים והיא אמרה שאין סיכוי ואם לא הזין שלי יכנס פנימה אז היא תמצא זין אחר.. כמו כל גבר, אחרי זיון חזק וטוב..נרדמתי כשהיא צמודה אלי. באיזשהו שלב התעוררתי והיא לא היתה לידי.. יצאתי למרפסת לחפש אותה אבל היא לא היתה שם, וגם לא בשירותים. פתאום מצאתי פתק שכתוב בו : הלכתי לחפש זין אחר ובקטן יותר שם של פאב אליו הלכה. שלחתי לה sms לפלאפון: " שאביא לך קונדום?" וחיכיתי לתשובה שהגיע אחר כמה דקות "לקחתי כל מה שהייתי צריכה". מיד עשיתי בדיקה של כל מה שחסר בחדר וגיליתי שהיא לקחה 2 קונדומים מהאריזה, לבשה תחתוני חוטיני עם תחרה וחצאית מיני וגופיה ללא חזיה. הלב שלי דפק כמו מטוטלת והזין שלי עמד כמו מטורף שזקוק לטיפול. התלבשתי ויצאתי מהחדר לכיוון הפאב שאשתי כתבה שהיא נמצאת בו. נכנסתי לפאב שהיה מלא באנשים, רעש ועשן סיגריות. פאב עם תירים וישראלים, חשוך, ואפוף עשן. חיפשתי אותה בעיני בכל מקום עד שראיתי אותה מרחוק, יושבת על הבאר, מסביבה שני בחורים שנראים כמו חיילים ושלושתם שותים בירה ומדברים. התפוצצתי מרוב קינאה. היא נראתה זורחת, קורנת, סקסית ( חשוב לספר שאשתי נראית מצויין, גבוהה, גוף מצויין, בטן שטוחה, צבע עור מקסים, חזה קטן , סקסי ושובב וישבן סקסי עגלגל מדהים). לקחתי גם אני בירה מאחת המלצריות והתישבתי רחוק על תקן צופה. היא ישבה ודיברה עם שניהם, לא יודע כמה זמן אבל לא מעט התחיל לשעמם לי ועשיתי סיבוב בפאב והתיישבתי בפינת "זולה " בחדר צדדי של הפאב. החדר היה חשוך והיה נדמה שנועד למסטולים או חרמנים שראיתי שמתמזמזים בו... בעודי מתמסטל מהבירה שלי אני רואה את אשתי הולכת יד ביד עם אחד הבחורים לכיוון החדר הצדדי החשוך שבו הייתי. ראיתי אותם מתנשקים בטירוף מתמזמזים כשהיא נשענת על הקיר. הוא נגע לה בכל חלק בגוף וראיתי שהוא מכניס את היד מתחת לחצאית המיני.. היא סובב אותה כשהיא עם הפנים לקיר פתח את הרוכסן שלו והשתפשף בישבן שלה כשהוא מרים את החצאית. ישבתי בצד וראיתי הכל (לא ראו אותי כי היה חשוך) באיזשהו שלב שמתי לב שהוא מזיז לה את התחתון, הוא הוציא קונדום מהכיס, הלביש על הזין שלו ונצמד אליה מאחור, זז יחד איתה כשהיא נשענת אל הקיר. הזין שלי עמד כמו משוגע והייתי חרמן רצח... לפתע הוא קפא, כנראה גמר ויצא ממנה. הכניס את הזין שלו לגינס ואמר לה לא חלש כי גם אני שמעתי, שלא תזוז מילימטר אחד ותישאר בדיוק כמו שהיא עד שחבר שלו יבוא. הוא יצא מהחדר הצדדי לקרוא לחבר שלי כנראה ואני התקרבתי לאשתי , הוצאתי את הזין המתוח שלי והכנסתי אותו לכוס שלה כשהיא לא רואה אותי. זיינתי אותה במרץ במחשבה על החייל שלפני שניה דפק אותה כמוני וגמרתי די מהר. ראיתי את החבר עומד ומסתכל..הוא כנראה לא ידע מי אני ומאיפה באתי. הוא הסתכל עלי ושאל אם אפשר, עשיתי לו סימון שכן והוא נצמד אליה וחדר אליה. כשהוא חדר אליה חזרתי למלון התקלחתי וחיכיתי לה. נכנסה לחדר ועשיתי את עצמי קורא עיתון, שאלתי איך היה והיא אמרה לי שהיה נחמד מאוד עם חיוך ארסי על שפתיה. שאלתי אותה אם הזדיינה עם אחר והיא הנהנה לי בראשה. היא אמרה שלא אדאג ולא היה שום דבר רציני ואז אמרתי לה בטון רציני שאני אבדוק אותה ואם אמצא שאכן היה משהו היא תענש. השכבתי אותה בכוח על המיטה, התקרבתי לפיה והרחתי ריח של אלכוהול מהול בריח סיגריות. שאלתי אותה האם התחילה לעשן והיא אמרה שלא ושאלתי אם התנשקה עם אחר שעישן וענתה לי שלא. תפסתי את ידיה בחוזקה וקשרתי אותם אחד לשני עם אזיקים- שלא תשקר! חיפשתי בתיק שלה ומצאתי קונדום אחד מהשניים איתה יצאה. על הדבר הזה קיבלה מכה חזקה בישבן. כשהורדתי לה את חצאית המיני בשביל לתת לה מכות בישבן ראיתי שהתחתונים שלה מלאות ברטיבות ובשפיך. ואז אמרתי לה בכעס או שאת מספרת עכשיו את כל האמת או שאני נותן לך משימה

tafus30

New member
רוצים להכיר את אשתי ?

אוהבים? מתחברים? רוצים להכיר אותה? רוצים להציע לי משימות לתת לה?

למעלה