ירדן מתי את מתגייסת? ב12.2? ולאן את מתגייסת?
מ מאיה ברלינר New member 31/8/06 #3 חחחחחחחח אוקיי../images/Emo163.gif שומרת על סודיות... חחחח טוב שיהייה לך בהצלחה.. =]] את המשך הברכות נגיד לך לפני הגיוס =]] (אבל תזכירי לנו לא כמו ענת [= )
חחחחחחחח אוקיי../images/Emo163.gif שומרת על סודיות... חחחח טוב שיהייה לך בהצלחה.. =]] את המשך הברכות נגיד לך לפני הגיוס =]] (אבל תזכירי לנו לא כמו ענת [= )
V Velma Kelly New member 31/8/06 #4 ../images/Emo32.gif מאיה תכנסי בבקשה../images/Emo9.gif גם באבודים אני רואה אותך?! יותר מידי פעמים דרכנו התצלבו.. תשלחי לי מסר בבקשה לבירור אה ולכל השאר, הנה תמונה רק כדי שההודעה הזאת לא תהיה לחינם, זו תמונה שאני ממש אוהבת של שניהם
../images/Emo32.gif מאיה תכנסי בבקשה../images/Emo9.gif גם באבודים אני רואה אותך?! יותר מידי פעמים דרכנו התצלבו.. תשלחי לי מסר בבקשה לבירור אה ולכל השאר, הנה תמונה רק כדי שההודעה הזאת לא תהיה לחינם, זו תמונה שאני ממש אוהבת של שניהם
מ מאיה ברלינר New member 31/8/06 #5 וואווווו איזו תמונה!!!!!!!!! חחחחח איזה חמודים!! לא הייתי מתנגדת לשבת מאחוריהם, מלפניהם, עליהם(?) חחחחחחח
וואווווו איזו תמונה!!!!!!!!! חחחחח איזה חמודים!! לא הייתי מתנגדת לשבת מאחוריהם, מלפניהם, עליהם(?) חחחחחחח