ירדן, צה''ל מחכה לך!

Berliner star

New member
ירדן, צה''ל מחכה לך!

ירדן שלנו הלכה וגדלה ומחר היא מתגייסת לשרת בצבא! נכתוב לה כאן את כל הברכות והאיחולים כדי שבצא היא תתמלא בגעגועים! (חחחחח מה אתם אומרים עלי?... מוכשרת בחרוזים האא?
חחחחח) אז כן.. כמו שהבנתם ירדן (המנהלת) מתגייסת
וזה הזמן לאחל לה את כל הטוב שבעולם! אז ככה.... ירדן- אני מאחלת לך המון המון הצלחה בצבא, במיוחד כשזה משהו שאת אוהבת
תהני מכל רגע וגם אם קשה לפעמים... אל תשברי! כי תוך שנייה זה יעבור...
תחשבי עלינו מידי פעם ולא יזיק לך לשמוע רובי מידי פעם כדי להירגע
מי יסדר עכשיו את הפורום כמו שצריך? מי יביא את החדשות הכי חמות? מה יגיד לנו מה שרובי עושה בכל שנייה בחיו? מי?!
מה? אני?
חחחחחחח
אני אשתדל להיות מנהלת טובה כמוך.. (למרות ש... בואי נודה בעובדות.. זה קשה..
) אז שוב.. המון המון בהצלחה ו... אנחנו מחכים לך כאן!

Velma Kelly

New member
ירדן../images/Emo70.gif

המון המון בהצלחה! שיעבור הכי בכיף שזה יכול להיות והכי בקלות.. לאיזה תפקיד את הולכת? אה ותבואי לבקר כמה שאת יכולה! אל תשכחי אותנו, כן?
ולא יזיק אם תצליחי להחדיר לצבא משמעת רובי.. ככה אם יוצא.. (התמונה זה הדבר הכי קרוב להצדעה שמצאתי
)

1Shir

New member
מצטרפת לברכות ../images/Emo140.gif

ירדן, ממה שלמדתי להכיר את בנאדם מקסים ומאוד מוכשר, ואני בטוחה שבצבא יהיה לך יותר נחמד ממבאס! אוהבת אותך ומאחלת המון בהצלחה
תבואי לעדכן מה שלומך

גליזה

New member
ועוד ביקשת עזרה?../images/Emo8.gif

תראי איזה יפה יצא
לא קראתי כי היכולת שלי להתרכז היום (בפרט!) היא רעועה.. קצת הרבה מה שכן- גיוס קל ירדני יקירתי
שלא תעברי יותר מידי משברים
נמשיך לחכות לך פה בכל גיחה של סופ"שים וכאלה

ירדן../images/Emo195.gif../images/Emo140.gif

שיהיה לך גיוס קל ונעים, אני בטוחה שיעבור לך בקלות! ברגעים קשים תעשי מה שאני עושה- אני מדמיינת את רובי מחופש למדונה בקליפ החדש שלו ותאמיני לי זה עובד תוך שניות!
תחזרי אלינו בשלום, ואל תשכחי- כולנו כאן מחכים לך לשמוע חוויות

a Warming Sign

New member
המון תודה!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני אשתדל לחשוב על רובי ברגעים הקשים
תודה מאיה,על כל ברכה וברכה שקיבלתי ממך:) [היו לפחות 4 לא?
]

ירדן היקרה!

(למרות שזה באיחור קל) אני מקווה שהיום עבר עלייך ברוגע, אני מאחלת לך המשך שירות מהנה וקל ושתחזרי אלינו עם המון חוויות!

למעלה