ירדן ירדן ירדן!!!

i got u aj

New member
ירדן ירדן ירדן!!!

את פה? אני חייבת לדבר איתך!!!!!דחוווווווווף!!!!

flying chicken

New member
מנצלת שרשור.. מקווה שלא מפריע....

לפני שעה או שעתיים ראיתי תוכנית בערוץ 3 שניקראת "על גבול השפיות" והיה שם קטע שאחד השחקנים שקוראים לו יואן אמר כזה "אלוהים לא עושה טעויות" וחבר שלו אמר לו "כן, נו טוב חוץ מהגמד המוזר הזה מהבקסטריט בויז". ובקטע אחר בפרק אחד הבנים שם היה צריך ללכת לארוחה רישמית עם החברה שלו והוא היתלבש כזה זרוק אז היא באה לו ביציאה של "אתה ניראה כמו הגמד המוזר הזה מהבקסטריט בויז". זה לא היה נחמד להגיד דבר כזה על האווי (מי הנמוך בחבורה???)!!!!

bsbgirl

New member
חוצפהההההההה

אממממממממממממ האווי לא נמוך!!!! זה שקווין וניק כמו ג´ירפות...חחחחח אוךך אני שונאת שיורדים עליהם בתוכניות מחורבנות!!

i got u aj

New member
לא נורא

זה אומר שהם קיימים!! ומה רע בגמדים?!?!?! הם מאוד חמודים!!! קטנים כאלה...
מעיין-אתמול הלכתי לראות הארי פוטר!!! אמרתי לך שאני אלך לזה! חחח דווקא סרט טוב!!מומלץ!! היה מזה מצחיק,אני וחברות שלי זרקנו פופקורן על אישה אחת שצעקה עלינו שעשינו רעש...חחחחח והפופקורן נתקע לה באפרו חחחחחחח איזה קטעים!! וכל הקולה נשפכה לנו על הרצפה ובדרך גם על כמה ילדים מעצבנים שלא נתנו לנו לעבור חחחחחח,ואז האישה הזאת איימה עלינו שהיא תדבר עם המנהל כדי שהוא יעיף אותנו חחחחח "איזה פחד" באמת!! "ממש פחדנו" חחחחחח איזה צחוקים!!! אבל מה כבר עשינו?!?!?! צחקנו!!! זהו...הסרט היה מצחיק אז צחקנו מה אסור? למה מה קרה?מי מת? חוצפנית האישה הזאת עם האפרו... נ.ב לא היה לה באמת אפרו...היא פשוט צריכה להסתפר...

bsbgirl

New member
חחחח

זה באמת אומר שהם קיימים! חחח והם קיימים!! כן הם כן!!!!!! חחח בכל מקרה...וואו כמה הודעות..או שלא כותבים פה בכלל או שכותבים אלף בדקה...מה הולך כאן!??!

i got u aj

New member
האווי יותר נמוך (חיחיחי)

שירנו´ש-גם את ראית?! נכון סרט יפה?! ראיתי גם את הראשון! רגע...עם מי הלכת? היה לך צחוקים? תמיד שאני הולכת לסרט יש צחוקים! אי אפשר לראות סרט בלי צחוקים! אין דבר כזה!!!!!חחחחח

shiran™

New member
באמת../images/Emo35.gif אבל בריאן יותר נמוך ממנו..

לא
סרט מהמם
לא ראיתי את הראשון, וגם לא קראתי אף ספר.. אבל עכשיו אני אקרא את כולם
הלכתי עם כמה בנות מהכיתה שלי, היו צחוקים, אבל גם היה מפחיד

i got u aj

New member
לא,האווי יותר נמוך

גם אני לא קראתי שום ספר ואני לא אקרא!!! ניצול שרשור... שימו לב לתמונה הבאה!!! נ.ב זה בצחוק אז לא לצעוק עלי

i got u aj

New member
אוקיי

לא מבינים כלום אז: העיגול שמקיף את הידיים:"אני רואה רק 3 ידיים,איפה היד הרביעית?חשוד מאוד..." העיגול שמקיף את ג´סטין:"בודק שאף אחד לא מסתכל עליהם" העיגול שמקיף את ג´יי סי:"נהנה מכל רגע"

shiran™

New member
ג´סטין יצא ממש יפה בתמונה הזאת..

ובתנוחה טובה (או שלא..)

i got u aj

New member
את צוחקת נכון?

ג´סטין לא יפה!!!!!!!!!!! ג´סטין=קוף אני רוצה שתגידי את זה!!!! עכשיו!!!!

i got u aj

New member
שירןןןןןןןןן אני כועסת!!!!

השיר שלו לא יפה!!!!! הוא סתם חושב שהוא ראפר או מייקל ג´קסון...משו כזה... אולי גם הוא יתחיל לעשות ניתוחים? הוא צריך... יש לו קול של ילדה קטנה שמתאפקת לא לצעוק... הוא כזה ברבי...

shiran™

New member
זה לא קול של ילדה קטנה.

גם לדרין הייז יש כזה קול. חוץ מזה, לא נתחיל להתווכח פה. אני לא אמרתי שהוא יפה וכל זה, אבל השיר שלו מצא חן בעיני. שורה תחתונה: על טעם ועל ריח אין להתווכח

i got u aj

New member
נו...זה גם משהו...

הם מחזיקים ידיים... ושירן-זה היה בצחוק...

למעלה