ירדן הצייר

rutimay

New member
ירדן הצייר

בימים האחרונים ירדן מצייר במחשב. הנושאים הם בדרך כלל איורים לספרי ילדים, ובעיניי הם כל כך יפים שהחלטתי לחלוק איתכם. נחשו איזה סיפור זה.
נ.ב. תודה לדורון שכיווץ עבורי את הקובץ.

ehud48

New member
ואוו!

למה שלא תציעי למורה שלו לעשות פרוייקט כיתתי בקבוצות במסגרתו חלק מהילדים יחברו סיפור ואחרים יאיירו אותו? כמובן שירדן יוכל להתבלט במסגרת שכזו. אני ממש מתרשמת! זה כמעט מקצועי! אביטל

משתלבת

New member
מקסים

איזה ילד כישרוני , יש כל כך הרבה חן בציורים שלו . חבל שלא מתפרסם באיזה שהיא דרך . בהצלחה .

ציור מקסים../images/Emo140.gif

שמחה שנהנית בברצלונה, ויופי שחזרת אלינו (תגובה מאוחרת, לא הייתי פה יומיים)

doroniz

New member
ציור וילד מהימים

כבר כתבתי לך במייל חוזר כמה הציור מדהים וברור. אני חושב שציור כזה ראוי שיופיע על אחד מדפי לוח השנה של אלו"ט. ו......תודה על הקרדיט..... כתמיד, שמחתי לעזור. דורון.

רותי- כל הכבוד לירדן האמן

ממש יפה ואפשר עוד לפתח.הייתי קונה כרטיס ברכה או סימניה לספר עם ציורים ואיורים כאלה יפים.

rutimay

New member
וואו, אתם ממש מרגשים בתגובותיכם

חשבתי שאני משוחדת, אבל כנראה שבאמת יש משהו כובש באיורים הללו. אתמול בערב ניסיתי להעלות אותם לפורום, וירדן ישב איתי וקרא את מה שכתבתי. הוא כל כך שמח שזה הולך להתפרסם כאן, והיה כל כך גאה בעצמו, כך שנראה לי שאתן לו לקרוא גם את התגובות. תודה! (אגב, ניסיתי לצייר בתוכנה הזאת במחשב וזה לא כל כך פשוט. אנסה בערב להעלות עוד כמה מהאיורים להנאתכם).

יופי של ציור ../images/Emo6.gifוהקפדה על כל פרט בו

מקסים רותי
אהבתי במיוחד את ההשקעה בפרטים הקטנים שבו: בפרצוף של האריה, הכלים וקופסת המגירות שעל השולחן, ויופי של חיות. נראה לי שאופקים חדשים נפתחו לו וזה ממש מקסים.

mayarel

New member
רותי וירדן ../images/Emo140.gif

איזה ציור מקסים! ירדן, זה ממש קשה לדייק ולצייר כל כך יפה את כל הפרטים הקטנים. מאוד אהבתי במיוחד את הג'ירפה, זו חייה שאני ממש אוהבת בגלל העיינים היפות שלה. ממש ציור שרואים כמה כיף היה לצייר אותו
מקסים!!

גאמי

New member
מאיה!

הייתי בטוחה שתגידי שאת הכי אוהבת את הגי'רפה בגלל שיש לה את הלב הגדול ביותר בעולם החי ומי כמוך מבינה בענייני לבבות גדולים. ובלי קשר לזה, הציור מדהים בקנה מידה מקצועי רותי, איזה נפלא יהיה אם ירדן יפתח את הכישורים האלה שלו.

איזה ציור מקסים

יש כאן המון כשרונות רותי מה דעתך להוציא עבורנו ספר שמייצג את ילדינו בכל הדרם

yonitbrk

New member
רותי - איזה יופי

כל הכבוד לירדן. ודרך אגב - ברוכים השבים. היה טוב?

למעלה