ירדו לי בפעם הראשונה...

טושית18

New member
ירדו לי בפעם הראשונה...

אתמול בלילה זה קרה. האמת שפחדתי מוות...גם הרגשתי נורא מגעילה בהתחלה...אבל הוא לא נתן לי לסרב...הוא פשוט פלש...לא בכוח אלים,אבל בצורה אסרטיבית,ובסוף הוא כבר פלש עם הלשון לשם...וזה כבר המשיף...האמת שזה היה לי נעים...שנינו לא מנוסים בתחום האוראלי הנשי...כי אני כבר ירדתי לו,ולבחורים לפניו,אבל אף אחד לא ירד לי והוא לא ירד לבחורה אףפעם...אז בכל מקרה שתדעו שהפחד לא הוסר סופית,אבל הצלחתי להתגבר על עצמי. ונהנתי בערך,כי היה לי קשה לחשוב שאולי הוא סובל...והוא אמר לי שהוא ממש לא סובל....וזהו

שמחה בשבילך מאוד מאוד ../images/Emo13.gif

את תראי שעם הזמן זה רק ישתפר... בהתחלה זה כזה מוזר להפתח אבל עם הזמן.... כשהוא ילמד מה עושה לך טוב. זה אולי מבין קצת לכוון אבל פשוט להחזיק את הראש
גם הם עושים את זה חחח זו דרך שממש כייף לגמור ממנה....

טושית18

New member
כן...גם הוא מכוון לי את הראש...:)

לאן שהכי נעים ולקצב שהוא רוצה והכל... אז גם לי מותר... אבל הוא יודע מה לעשות גם בלי שאני מכוונת. אז לא צריך

דנטל

New member
עוד כמה התנסויות ויהיה יותר טוב

את תרגישי יותר נח, הוא ירגיש יותר נח. זה ישתפר.

מזל טוב לך

נעים זה מעולה. זאת התחלה טובה מאד
תזכרי שאת רק בתחילתו של מסע ארוך ונפלא אל העונג... תלמדו ביחד, תתנסו, אל תתביישו להעז ולבקש ולהדריך אחד את השני

טושית18

New member
לצערי...

לא נלמד ביחד. אני במצב מאוד קשה...הוא פשוט נפרד ממני אחרי תקופה קצרה שגרמה לי להתאהב ולבטוח בו וכל זה...פשוט בלי רחמים. בטלפון.

טושית18

New member
האמת שזה נאמר בחצי צחוק...

משמע-חצי ברצינות. תמיד רציתי להתנסות עם אישה. אולי זה הזמן. מכירים נשים עגלגלות,שופעות,רכות,חביבות שירצו בחורה חמודה,מפנקת אוהבת,מינית מאוד,ליברלית ,אוהבת לצחוק ולהנות ולנסות דברים חדשים?

למעלה