אולי מרק נעליים
M missundaztood New member 18/9/02 #29 ../images/Emo6.gif גם את הייתי שם? אחלה מקום...אבל ברחתי כי הכריחו אותי לאכול מן דייסה מגעילה כזאת
נ נערה בהפרעה 17 New member 18/9/02 #33 קוניאק בטעם פרפר בתוספת בצל קצוץ+מיץ גמבע...... מניסיון אישי.....
S shahf New member 18/9/02 #34 חתול מרוח בצידי הכביש,2 חיות מרוחות על הכביש במרחק 2 מטר אחת מהשנייה מפעל מוזר של התעשייה האווירית מנחת(אזרחי-עם מסלול מתפרק) משאית שאני נוסע יותר מהר ממנה עם אופניים שדות מוקשים(הרבה כאלה) וזהו מתוך:מראות ששחף ראה הבוקר
חתול מרוח בצידי הכביש,2 חיות מרוחות על הכביש במרחק 2 מטר אחת מהשנייה מפעל מוזר של התעשייה האווירית מנחת(אזרחי-עם מסלול מתפרק) משאית שאני נוסע יותר מהר ממנה עם אופניים שדות מוקשים(הרבה כאלה) וזהו מתוך:מראות ששחף ראה הבוקר
L liorlord New member 18/9/02 #35 מה שמדהים אותי איך כל ההודעות הטיפשיות ביותר, בלי שום תוכן, מצליחות להשיג כל כך הרבה תגובות. הוא בסך הכל כתב ירבוע.
מה שמדהים אותי איך כל ההודעות הטיפשיות ביותר, בלי שום תוכן, מצליחות להשיג כל כך הרבה תגובות. הוא בסך הכל כתב ירבוע.
ל ליאור שמש New member 18/9/02 #37 תשמע זה ניסיון חיים.. עובדה, אני ידעתי לכתוב ירבוע, ולא משהו אחר.. אל תזלזל בגדולים ממך..