יקר מדי...

יקר מדי...

באמת שלחשוב - שלמי שאין כרטיס אשראי או שאם מישהו רוצה להגיע עם בת זוג - הכרטיסים יעלו לו לפחות 300 ש"ח - זה מעציב... אני באמת שוקל בכובד ראש - שעל זה לא לשים את התקציב כי מישהו שלוחץ בכפתור שאותי מאוד מעליב כאילו שאותי לא סופר, לא מחשיב... כאילו מה כאן הרעיון??? אם האמנים שמגיעים מקבלים כסף ביום שכזה... אז הם לא צריכים לבוא... נקודה. ערב לזכרו של מאיר אריאל נעשה מרצון טוב ואהבה לאיש הכה דגול ויקר - מה שלא שחושב לנופף בשטרות אחרי ערב כז... אז זה לא המקום.... עבור מה בדיוק לוקחים 175 ש"ח... נניח 125 ש"ח... סכום מטורף.... אפילו אהוד בנאי - שהיום נחשב לדמות המובילה - ברוק הישראלי עם הוםעה של שלוש שעות - לוקח מחיילים 80 וכרטיס רגיל 100-120..\צלוי איפה ההופעה... חברים לדעתי מארגני האירוע צריכים לקפל את הזנב שלהם ומהר... ךפני שכל ההשמצות האלו שרצות כאן בפורום - ימצאו את עצמם על גבי העיתון שמחפש את השטויות האלה - ואז האווירה של הערב תהרס... הרי בסה"כ - התשלום הוא עבור - הדשא של הקיבוץ - וההפקה... זהו - כל השאר הם הכנסה קודש - ליצירות הבאות של מאיר אריאל זצ"ל.. ושירז יקירתי - אולי את המטרה הנעה - היחדה כאן - לכן כל החיצים נזרקים לעברך אבל תסתכלי רגע במראה - ובארנק - ותחשבי אם את היית מוציאה סכום שכזה... ובלי תירוצים של "שלמה ושלום..." - הרי לא פעם תרצה אמרה ובצדק.. שהדיסקים של מאיר לא נמכרים - כי לקהל של מאיר אין כסף... ואת יודעת שיש בזה משהו - למרות שלי יש את כל הדיסקים וכך לשאר אנשי הפורום - אבל גם זה - קרה לאט לאט - אז אנא ממך בתור אחת שקרובה לצלחת... תעירי את האנשים שם ומהר.....

sharon82

New member
אני בעד כרטיסים חינם ...

לכל יושבי הפורום ...
סתאא...ם!! אני אגיע בכל מחיר, פעם בשנה סה"כ...

בתור חייל

איך שאתה נלחם על זה ועכשיוו אפילו שניצחת את פרעה נראה אותך יוצא מזה שם השיר העולם הוא פצע פתוח

REMBRANT

New member
טוב, חברים אתם לא תפסתם פה משהו

הערב לזכרו של יקירנו הינו אירוע מסחרי עם מטרות רווח לשמם אהוד בנאי לדוגמא לא יכול להישתתף כי הדיסק של הערב הזה לא יכול להיות דומה יותר מדי לקודמו הוא צריך להיות משהו חדש ומיוחד עאללק. מאיר אריאל שאחרי מותו נהיה פופולרי וקהל מעריציו הולך וגדל, זאת בהחלט עגלה שיש המוצאים לקפוץ עליה כמה אירוני שזכרו של אומן אכי לא מסחרי שיש הולך ומתמסחר יותר ויותר חכו חכו ותראו שהם עוד מסוגלים להוציא את "המצויינים של ערבי הזיכרון"

לא כועס... עצוב

נדמה כאילו רמברנט קצת כועס על כל הקטע.. מה שאצלי יותר מתבטא בכאב ועצב... ולו כי באמת - אני מכיר המון אנשים שלאט לאט מתחברים למאיר וליצריה - גם בעזרת הערבים הללו - והפעם הם לא יבאו כרטיס ברוקקו לא ייקנו, לא יקיאו את הכסף שאין להם - מכיסים הם לא יוציאו.... זהו בגדול... אני חושב כמו שכבר אמרתי - שצריף לפשפש טוב בעניין המחיר - אולי בתום לב חשבו שזה סביר אבל כנראה שיש אנשים שמנותקים מהמצב במשק.... כפי שנאמר "המצב במשק מעולם לא היה קשה יותר משפט שאני שומע מאז שאת עצמי אני זוכר..."

ממש עולה לי הפתגם

'לירוק לבאר מימנה אתה שותה...' ישנם הרבה אומנים שהופעות שנתיות מפוצצות לזכרם הם הדבר המרכזי ביותר בהמשך מילוי זיכרונם (או משהו כזה..) ודווקא למורשתו של מאיר אריאל אני מאמינה שזה לא המצב האידיאלי אלא אני מאמינה שאם רוצים להמשיך להבעיר את האש של מאיר יהיה נכון יותר לערוך לפעמים במקומות קטנים יחסית מופעים עם השירים שלו בביצועם של אומנים שונים. ולמען האמת על מנת להיות קצת פריים עם המשפחה- הם הרי לא רצו לעשות עוד ערב כזה אבל לזכרונכם לאחר ההופעה אנחנו דרשנו המשך מסורת זאת (והמחיר לא השתנה משנה שעברה...) בכל מקרה אני אהבתי לפחות בהתחלה להפיץ את מאיר ושיריו אבל עכשיו אני לא ממהרת לעשות זאת. כנראה והבינותי כי דבר זה מלווא בעיקר במיסחור כליל והרגשת 'גם אני מכיר את מאיר אריאל' ולא בהרגשת קשר או כל דבר אחר מיוחד למילים/לאיש.

לא הותרתם לי ברירה

ראשית, אתנצל בפניכם על מחיר הכרטיס על אף שבטח לא ידי בדבר. שנית, אסביר לכם בקצרה מספר פרטים שאולי יאירו מעט את המצב. 1. האומנים לא מקבלים שכר עבור השתתפותם. 2. כל שאר הנגנים, סאונדמנים, אנשי תאורה, אנשי הקמה,ציוד במה, גידור, הבטחה, משטרה,ביטוח, חשמל וקיבוץ משמרות - מקבלים שכר מלא. ז"א שהיום אף אחד לא עושה הנחות לזכרו של מאיר אריאל ולכן ההפקה של ארוע כזה מגיעה למספרים שאתם לא מדיימנים. כי מעבר למי שהזכרתי, תוסיפו גם, גרפיקה של כל הפרסום, היחצ"ן, הפרסומים עצמם, שרותים כימיים, הסעות של כל הציוד והסעת האומנים, וכמובן עבודת המפיקה. לבטח שכחתי משהו אך עליכם להבין שרק משטרה והבטחה זה 30.000 ש"ח. לכן, אנא שיקלו מחדש את הכעסים ותעזבו לעיתון את הפרסומים החיוביים לשם שינוי. 3. ישנה אפשרות לארגן לכם כרטיסים מוזלים אם תתאגדו כקבוצה, עשרה לפחות ואז יש אפשרות להנחה של 50 ש"ח. ונכון שזה אולי נשמע יקר אבל אלה הם מחירי ההופעות היום בארץ. 4. אם יהיה לנו רווח זה אכן הולך למימון ספר חדש וDVD. מקווה שקצת עזרתי ושתבינו שהמסחור הוא לפעמים הכרחי ולא תמיד כל כך רע. תחשבו שבזכות הערבים האלה, יותר אנשים מכירים ומגלים את מאיר- זה חיובי, אז תהיו גם אתם.
שירז

נו, בדיוק מה שאמרנו...

כשזה ביזנס זה ביזנס. וזה ביזנס. ושלא תביני לא נכון, עבדך הדל והנאמן מחוייב למורשתו של אביך ובכלל (באופן אולי מעט תמוה כי אחרי הכל איננו מכירים) גם לרווחתה של משפחתו. משפחתך לצורך זה. ואני בכלל מודה לך מקרב על התגובה למרות שכלל לא היית חייבת. אבל איפה שערב לזכרו הופך לזיקוק הכי מהוקצע שיש בינות לביטוחים, לגרפיקות ולחשמל ולכרטסת... ועוד אפשר אם לא רצוי להתאגד... צ'מעי, זה ביזנס. אולי גוד ביזנס אבל ביזנס. ובערבים מעין אלה (ומי אמר מוקי?) מגלים את החיקוי של החיקוי של מאיר. רשימת האומנים רוויה מדי, מחיר הכרטיס יקר מדי. ואולי זה חיובי. בשביל ביזנס... זה חיובי.

אין לי. ואני מאחל בהצלחה לאירוע

ולמארגנים. האלטרנטיבה שלי נמצאת לעת עתה בדיסק המתנגן במערכת. האמת היא שאירועים מסוג אלה גוררים בדרך כלל ערבים אלטרנטיבים מחתרתיים. נער הייתי גם זקנתי. אין לי זמן וכח לכאלה.

רפי צבר

New member
זה רעיון טוב

אולי ננסה לארגן שוב (סטייל המפגש ההוא) משהו בצילו של האירוע הנוצץ ההוא.

yossnet1

New member
רעיון נחמד אבל...

לדעתי אין טעם לעשות מפגש כזה באותו יום.

רפי צבר

New member
לא באותו יום

אבל בחסות אותו יום ידוע לרוב שהפורום הזה נגדש באיזור הזמן של המופע ועלינו (לדעתי) להכות בברזל כל עוד הוא לח

רינה8

New member
כאן לא שותים בחינם השתנו הזמנים

היום בתור חייל, מחר בתור סטודנט, מחרתיים בתור עבד כרטסת. אין חדש תחת השמש, אך השמש טובה מאירה ומחממת. וכל עוד אנחנו כאן תחת התכלת אפשר בהחלט ליהנות מהשפע ויש, תודה לאל, הרבה מאוד מהשפע הזה כאן. ועל כן אל תישכח לשלם ביד רחבה למי שנותן לך .Good time

למעלה