יקרים שלי, ....

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאת צודקת../images/Emo24.gif

החיים קצרים! רק אתמול בבוקר התעוררתי כדי לגלות שאני צריכה לקום ולהתארגן להלוויה! מקווה שאת בסדר

נאאאטלי

New member
לילו../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אני ממש מקווה שאת בסדר.. ואת כל כך צודקת.. מקווה שאת בסדר
אוהבת אותך

danit1234

New member
לילו ../images/Emo23.gif

האמת גם אני כמו כולם לא באמת יודעת מה קרה, אבל כמו שאמרת זו לא מה שחשוב כאן -זה לא הרעיון הכללי, על כל פנים אני מניחה לשהיות כמעט עד לרצח זה לא משהו שקורה כל יום וזה משנה הרגשות, תפיסות ,מחשבות. התפיסה שלך נכונה לגמרי , אני מסכימה איתה לגמרי וגם לפני כן חשבתי ככה, אבלהדרך שכתבת את עצמך, הסברת והבהרת את עצמך גרמה לי לחשוב יותר לעומק וגם לא רק בצורה מחשבתית אלא שאם יקרה לי מצב מסוים בעוד כמה שנים כמו שתיארת אני אנסה להתרחק מחבורות כמו שציינת להשתדל להמנע מדברים טיפשיים, ולחשוב אם מה שאני עושה במקום. אעפ"ישאני מחשיבה את עצמי לילדה טובה, אני לעולם לא יכולה לדעת לאיזה מצב אני אקלע , ועכשיו אחרי מה שאמרת באמת זה גרם לי לחשוב יותר על כך שהחיים הם מתנה והם קצרים צריך לנצל אותם אבל לא לגרום בדרך מסוימת לקיצורם . אני חושבת שחלקנו צריכים באיזשהו מקום להודות לך על זה שרשמת כי אולי לא לכל אחד חושב על זה או ממש אכפת לו מזה או יש מי יסביר לו.

Lilo the fairy

New member
וואו דנית, ../images/Emo141.gif

הצלחת להסביר את זה אפילו יותר טוב ממני. בובה- ישר כוח! את חייבת ללכת להרצות בכל הארץ או משהו...
את אינטיליגנטית וחכמה ואני מאושרת שהבנת ב-דיוק למה התכוונתי ואפילו מעבר! אוהבת

danit1234

New member
לילו ../images/Emo23.gif

וואו נתת לי מחמאה כמו שהרבה זמן לא קיבלתי חח תודה ואני שמחה שהבנתי למה התכוונת
זה פשוט נושא שכדאי לדבר עם בני נוער כי לא תמיד הם מודעים למה יכולות להיות ההשלכות והתוצאות של מה שהם עושים וזה יכול לפגוע בהם.

כל כך מבינה על מה את מדברת

אני מכירה מישהי שכבר התנסתה בכל מה שאמרת, וגם יותר גרוע- מריחואנה וכאלה. והיא עכשיו בת 12. כל כך כואב לי עליה שהיא פשוט הרסה לעצמה את החיים, והיא אפילו לא מבינה את זה. בבקשה, בבקשה, בבקשה, אל תתפתו לשטויות האלה!

Lilo the fairy

New member
12 זה בהחלט מוקדם להתנסות. ../images/Emo141.gif

אבל ככה זה היום. אני לא רוצה לדעת מה יהיה עם הילדים שלנו בעוד 20 שנה בערך...

linoy7

New member
לילו../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

את ממש צודקת!!
מקווה שהכל בסדר
בנתיים, קבלי ממני חיבוק ענקיייייי

למעלה