יקרים שלי, ....

Lilo the fairy

New member
יקרים שלי, .... ../images/Emo141.gif

אני לא יכולה ממש לספר הרבה, אבל ראיתי היום כמעט רצח מול העיניים שלי עברתי הלילה הזה דברים שאני לא מאחלת לאף אחד לעבור קיבלתי סוויץ' במוח... הרבה דברים הולכים להשתנות אצלי מהלילה תשמרו על עצמכם. ואם לא בשבילכם אז בשביל המשפחה שלכם. בשביל אמא שלכם שדואגת לכם. חיים רק פעם אחת- אתם צריכים להבין את המשמעות של המשפט הזה. אלכוהול סיגריות וסקס - בשביל זה יש זמן...יש לכם עוד הרבה זמן וגם אם ילד מהכיתה או חברה טובה או ידידה או בנאדם שאתם אוהבות מציע, אל תקחו...זה לא נותן כלום...סתם שם רע והרגשה רעה. ואתם סתם מכניסים לפיליפ מוריס מיליוני דולרים לכיס. והוא עוד לא מעשן...פחח. חיים רק פעם אחת! תשמרו על החיים שלכם, על הבריאות שלכם, על הגוף שלכם. אל תעשו טעויות...תלמדו מטעויות של אחרים. אין דבר כזה חיים פעם שניה. זה ר-ק פעם אחת. אחת. 1! תשמרו על זה...אם כבר עישנתם, שתיתם, שכבתם, לא נורא.. שזה לא יגרום לכם להרגיש רע. ואני לא מכלילה. ואני גם לא אומרת לכם מה לעשות... אני פשוט באמת אוהבת אותכם, ואני מנסה להעביר לכם דברים שלא לכל אחד יש מי שיעביר את זה. לכל דבר יש גיל, לכל דבר צריך להיות מוכן. אם אתם עדיין ילדים תישארו ילדים..וזה גיל כייפי אתם עוד תרצו לחזור אליו... תאמינו לי אני עובדת, ועדיף בית ספר...
בעבודה לאף אחד לא אכפת ממך..אתם צריכים לדאוג להכל ולשמור על עצמכם כי יש גם רמאים. בבצפר רודפים אחריכם ומכריחים אתכם. תחשבו על מה שאני אומרת כאן...אם יש כאן כמה שמרגישים מעורבבים עם חבורה של פרחות, ערסים, אני לא יודעת מה...אנשים שעושים שטויות..שלא שמים פס על הלימודים- תתרחקו מהם!!!! אני לא יודעת מה תחשבו שקרה לי. קרה מספיק...ואל תשאלו זה גם לא רלוונטי. פשוט תחשבו טוב טוב על מה שכתבתי. ותפנימו ותבינו...אני מבקשת ממכם... שיהיה לכם לילה טוב ואני באמת באמת אוהבת אתכם. כל אחד מכאן!!! אתם יקרים לי, ובאמת שתפסתם פינה גדולה אצלי בלב.

../images/Emo220.gifלא יודעת מה עברת,

אבל אני מקווה שאת ואהובייך בסדר. בהחלט הזכרת לי לחשוב שוב על הנושאים האלה... אוהבת המון, למרות שמזמן לא דיברנו

Lilo the fairy

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif

אני אוהבת אותך גם מיכלי. ותפנימי. באמת תפנימו...אתם חשובים לי!

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo24.gif

גם לי זה קרה לפני כמה זמן...קראתי משפט בספר של הארלן קובן ומאז אני לוקחת דברים בצורה שונה ורצינית יותר, ובניהם זה המשפט שכתבת ^^ אוהבת אותך המון המון לילו, אני באמת שמחה שכתבת את זה

תמרוש5

New member
לילו!../images/Emo24.gif

גמאני לא ממש יודעת מה קרה, אבל בכל מקרה אני שמחה שאת בסדר דבר ראשון,דבר שני את באמת צודקת בכל מה שאמרת.! חוץ מזה שתדעי שאני אוהבת אותך

Lilo the fairy

New member
תמרה../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif

גם אני אותך אהובתי. אני באמת שמחה שהבנתם

לילו../images/Emo23.gif

אני לא יודעת מה קרה לך בדיוק אבל אני מאוד מקווה שאת בסדר. ואת האמת גם אני פעם נקלעתי למצב כזה שבו פשוט הבנתי את המשמעות של "חיים רק פעם אחת"! אוהבת המון

yaki123

New member
איזה מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif..ואת צודקת!!

באמת זה מסוכן כל הדברים האלה.. עדיף תמיד להתרחק מהבלאגן של המכות ולא להתקרב לזה

moton

New member
יקירתי../images/Emo23.gif

אני מקווה שאת בסדר, ואם לא אז שתהיי בסדר. גם אני חושב שלכל דבר יש גיל.. אני אמנם ניסיתי אלכוהול ועישון וכו', אבל מצד שני ישר הבנתי שזה לא בשבילי ולא המשכתי עם זה.. אני חושב שכל דבר שהוא בגדר התנסות הוא בסדר, אבל צריכים לשמור על גבולות ובעיקר לשמור על עצמינו! תודה רבה על הכנות והדאגה בהודעה שלך! אוהב

Lilo the fairy

New member
מוטון../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

גם לדעתי כל דבר שהוא בגדר התנסות הוא בסדר. אבל עם פרופורציות. וכמובן לא להמשיך עם זה... תקשיבו רגע, לעוד משהו... כל דבר שאתם עושים שהופך אצלכם להרגל- תמיד שיהיה מישהו אחד, חברה אחת או איזה אח או אחות שאתם יכולים לסמוך עליו שהוא יודע לשפוט דברים בצורה נכונה שיפקח עליכם עין. שלא תיסחפו עם הזרם.. אוהבת
!

danit1234

New member
../images/Emo45.gif אתה לגמרי צודק מוט

אבל חבל שלא כולם כמוך... יש כאלו שינסו לעשן רק בשביל ההתנסות\ או סתם בשביל פוזה מטומטמת ואח"כ? מתמכרים לזה וזה הורס להם תגוף וזה ממש חבל. אני שמחה שלך יש תכוח רצון ואת התבונה להבין שבלי קשר לגיל עדיף כמה שיותר להמנע מסיגריות סתם לסכן תבריאות ולהוציא כסף בשביל שטויות.. לא להרבה יש , לגבי אלכוהול [כמו כל דבר בחיים] כל עוד זה במידה זה בסדר

לילו../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

קודם כל אני מקווה שהכל בסדר ואני פה בשבילך תמיד את יודעת
תאמינו לי אלימות...חבל שזה קיים
לילו אני אוהבת אותך

m i r u s h i

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

מדהימה.
מקווה שאת בסדר
ואת כ"כ צודקת..[חבל שהגעת למסקנה הזו אחריי החוויה המפחידה ההיא..אבל העיקר השהגעת אליה..] אם את צריכה כתף או אוזן קשבת,את יודעת איפה למצוא אותי.. אוהבת אותך!

elii1988

New member
לילו מה קרה?../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif

וזה מוזר איך דיברנו על זה פעם על הערסים שיש היום..

למעלה