יקרים שלי...ערב טוב

יקרים שלי...ערב טוב

בטח חלקכם שם לב...לכך שאני לא כותבת היום. די קשה לי ואני לא מוצאת כל כך את הכוח לכתוב...איתכם הסליחה. אבל אני קוראת הכל וגם אגיב כשאוכל...אולי מחר. שולחת לכם את כל הכוח שרק אפשר אוהבת אתכם ותמיד איתכם. אין לכם מושג עד כמה אתם יקרים לי. שימרו על עצמכם בינתיים...בבקשה...בשבילי. אוהבת אני.

רוני_(-:

New member
מאיוש...

אוהבת אותך כ``כ...בטח ששמנו לב!!! ואל תשלחי את הכוחות, תשמרי אותם לעצמך...ואת יודעת מה? קבלי גם את כל הכוחות שלי (אלו שלא שלחתי למראונת...). את לא חייבת לכתוב, אם יש כאן מישהו שחייב משהו, זה כל הפורום הזה לך, ולא את לנו. את מחזיקה אותנו למעלה כשקשה לך אפילו יותר... את נמצאת כאן וכותבת לנו, אפילו שאני יודעת שלפעמים ממש קשה לך..אני כ``כ אוהבת אותך, ודואגת, מקווה שהכל בסדר... אל תעני אם אין לך כוח (ואם את שוב מסמיקה, אני שולחת לך תפוז אדום!). אוהבת, רוני

רונילה

המון המון תודה... אוהבת אותך גם...כל כך אוהבת. ו...נחת עלי פתאום...ככה סתם באמצע היום...שק ענקי...נפל משמיים. יש לך מושג מאיפה הוא? אני צריכה להודות לשולח...ולא רשומה הכתבות. אוהבת אותך ילדתי שלי... ומחכה לך כאן לכשתחזרי ביום...שני. מקווה שתהני לך שם עד השמיים ויותר... תאספי לך כוחות בכדי להמשיך ולהלחם. ומאחלת לך שיהיה רק טוב...שם ובכלל. ושתחזרי אלינו בשלום. אוהבת וכבר מתגעגעת אני.

t@gel

New member
נשמה שלי

לכי תנוחי, אבל תנוחי באמת!!! אני מקווה שבבוקר הכל יראה אחרת את אחת מיוחדת... את...פשוט, כל כך את!!! אוהבת

תגלי

תודה לך יקרה שלי. נסיתי לנוח...אפילו התעוררתי בבוקר לקול הנביחות של הכלב השכן. זה אומר שישנתי קצת...סימן טוב. מקווה שגם את ישנת לך קצת...נחת. את צריכה את זה ואני בטוחה שאני לא מחדשת לך כלום. אבל אם צריך להזכיר מידיי פעם... תמיד. אוהבת אותך וגם דואגת. ואל תאמרי לי שלא! כי אני כן. מקווה שתמצאי את הכוחות להחלץ מהביצה הזו. וגם מקווה שתעזרי בנו לשם כך. כי אנחנו כאן גם בשבילך. הרבה בשבילך. אפילו הרבה מאוד. אוהבת מאיונת.

למעלה