יקריי שלום

יקריי שלום../images/Emo189.gif

לפני שבוע השתחררתי.. לא ידעתי כמה קשה וכמה התלבטויות יהיו לי עם השחרור, אני לא יודעת מה לעשות יש לי המון כיוונים והגרוע מכל שאם לא הבחר מהר אז לא אעשה כלום עם עצמי -כמו כל דבר- ואם אעשה הכל לא הקדיש 100% לכן אני צריכה דבר 1 שאדע שאני יתן את ה-100% שבי והקדיש את עצמי רק לאותו מקצוע.. לבעיה- הבנתי שיש מכונים שעל פי מבדקים יוכלו לתת לי כיוון לחיים. יש למשהו מושג היכן אוכל למצוא מכון כזה? אני גרה מאזור השרון אשמח אם תוכלו לעזור לי בכיוון לחיים תודה רבה מראש
---אזרחות-מי היה מאמין...----

nisanil

New member
אוקיי, תאטי, יעצרו אותך על מהירות

גם כשהשתחררתי או יותר נכון כשהייתי בחפש"ש כבר רציתי לעשות מיליון דברים בבת אחת, לעשות זה וזה וזה וזה עכשיו בלי לחכות!!! את רובם עדיין לא עשיתי אבל מתכנן ואעשה בקרוב. בכל מקרה ניראה לי זה קורה לכולם כשמשתחררים כי מרגישים חופשיים לעשות הכל. זה יעבור לך. בקשר למכונים האלה אני לא כל כך ממליץ תאמת.... אם נגיד יגידו לך במכון שאת מתאימה לעסוק בחיים ב -x ואת בכלל לא מתחברת למקצוע ואת אוהבת y... אז מה תלמדי את זה בכל זאת... את צריכה קודם כל לחשוב עם עצמך מה את רוצה לעשות וזה לא כזה נורא לטעות, ואת לא חייבת לבחור דבר אחד, אפשר לעשות כמה במקביל אפילו שאת לא מקדישהאת כול למשהו אחד ככה תוכלי לדעת מה את אוהבת, הקיצר אני ממליץ לך להתנסות בעצמך ואולי לטעות קצת ולנסות דברים ולא ללכת לאיזה מכון שיגיד לך מה מתאים לך

danielo18

New member
הלו...easy going...

אני השתחררתי לפני 4 ימים. כשהייתי בחפש"ש, זה היה הפעם הראשונה שאני התחלתי לחשוב ברצינות מה אני רוצה לעשות בהמשך וגם כן, לא היה לי שמץ של מושג מה לעשות עם עצמי. ואז,חשבתי לי שבעצם כלום לא בוער לי. יש לי המון זמן לחשוב ולעשות מה שאני רוצה ולנסות הכל ובסוף להגיע למה שאני רוצה (גם בדרך של ניסוי וטעייה). בקשר למבדקים? המבדק הכי טוב זה המבדק שלך עם עצמך..שום יועץ תעסוקתי או תוכנת מחשב לא יכולה לקבוע לך מה את רוצה לעשות. רוצה בכל זאת ללכת למבדק? תלכי ללשכה להכוונת חיילים משוחררים, יש להם מערכת ממוחשבת שבודקת נטיות תעסוקתיות וגם יתנו לך קוד למערכת "משיב" שבנויה על אותו עיקרון אבל בסופו של דבר? הבחירה במה לעסוק ומה ללמוד היא שלך..

Jan22

New member
את כל כך רוצה שנתקן אותך ?

its - שימוש במילה כגון שייכות - "שלו או שלה" . it's - קיצור של it is . בואי נעשה עסק ,את תכיני לי קפה ואני אחזיר אותך לקבע באפסנאות ,רגל על רגל ,עד גיל 60. מספיק להתחכם !

IrIsH BaBe

New member
לא לא לא חמודים!

הוא התחכם ראשון ואני שונאת שמשחקים איתי בשטויות האלה. ואת הקבע הזה אתה יכול לשמור לעצמך. השגתי עבודה סוף סוף טנקיו וורי מאץ' עזוב קפה, רוצה מיץ תפוזים סחוט טבעי?

Jan22

New member
גברת אקדמיה ללשון

אני מאוד מרוצה שהשגת עבודה ,FINALLY ! "הוא התחכם ראשון....בלה בלה בלה " ? מה את בת שש !?

danielo18

New member
7...

בגיל הזה מתלהבים ממה שיודעים.... ("אבא! לבנים יש פין, ולבנות יש פות! את זה לימדה אותי העוזרת כשהיא הסבירה לי למה הרבצת לה בטוסיק אתמול בלילה כשאמא היתה בהצגה!")

למעלה