יקרות שלי

שאליונת

New member
יקרות שלי

אנחנו בבית אומנם לא באמת בבית אבל למען האמת כרגע אין לנו בית מה היה ומה קרה בדיוק אני לא יכולה לומר בצורה מסודרת אני חושבת שמעולם בחיי לא עברתי כזו טלטלה עזה גם כשאיבדתי את הילד הקודם גם כשילדתי עכשיו שיבדל"א את נועם אחרי שדיברתי היום עם מעיין ברכה שצריכה לזכות בכל טייטל אפשרי של סופרלטיבים החלטתי שלמרות שאמרתי לה שישבתי מאתמול מספר פעמים מול המחשב וניסיתי לספר לכן שהכל מאחורינו לא יכולתי החלטתי שבכל זאת כל כך מגיע לכן לדעת אני מרוקנת עייפה תשושה סחוטה מדוכאת מפוחדת רצוצה וכל המילים שמסביב מעולם לא הפחידו אותי ככה מעולם לא חשתי במצור כמו הפעם מה היה בקצרה? הבן שלי כמעט מת לי בידיים לא היינו רחוקים למען האמת היינו כבר חצי רגל שם איכשהו הוא התאושש התפילות שלכן האהבה והתמיכה של כולם אני לא יכולה לפרט שוב כי אין לי אנרגיות בכלל אני רק אוהבת כל אחת ואחת מכן וישבתי אתמול בלילה וקראתי הכל ודמעתי עד עייפות אני אהיה בסדר אני אתאושש לי לאט לאט ואחזור לעצמי בזמני הרופאים והאחיות בשניידר שמעבר ללהציל אותו הצילו אותי דאגו גם לי שיתפו איתי פעולה והכי חשוב כשאחד הבכירים שאל אותי מה תחושת הבטן שלך אומרת כי לשם אני הולך הרגשתי שסוף כל סוף מאמינים לי זה היה מרגיע יותר מכל כדור אני כותבת ומוחקת שוב ושוב אני רוצה לומר לכן כל כך הרבה דברים על מי אתן ועל כמה נצרבתן אצלי אני מרגישה שלעולם זה לא יהיה מספיק תאמינו לי שזה רק קמצוץ ממה שאני מרגישה אז מבטיחה לעדכן שולחת את אהבתי אל כולכן ותשמרו על הקטנטנים שלכן והכי חשוב האינסטינקטים שלכן נכונים יותר ומלומדים יותר מכל רופא שיש בעולם

ברבי28

New member
אני קוראת אותך ומצטמררת

מחזיר אותי אחורה ללפני חצי שנה, ומאחלת לך להיות מאושרת כמוני בעוד פחות מזה, עם תחושת וודאות ותחושת ביטחון שכל הבעיות נפתרו. מאחלת לנועם היקר רפואה שלמה, וחזרה מהירה לשגרה ברוכה (רק אחרי סיטואציות כאלה מבינים כמה ששגרה היא ברוכה) תתחדשו על השם החדש מאמא של נעם

happy

New member
מחבקת אותך חזק חזק חזק

מאושרת שנעם מרגיש טוב יותר. הלוואי ושיגרת בריאות תהיה מהיום בביתך. מאחלת לך בריאות בריאות ושוב בריאות

../images/Emo24.gif

שההתאוששות תהיה קלה ומהירה ושתתמלאי(תתמלאו) בכוחות ואנרגיות לימים יפים יותר

אפשר להרגיש במילותייך

את הטלטלה שחוויתם. אני כל כך שמחה שהגעתם בזמן למקום הנכון ושהיום נועם בסדר ואתם בחזרה בבית. מאחלת לך ולמשפחה בריאות, בריאות בריאות ושוב בריאות.
כחול

מאחלת שהשקט יחזור מהר

ושהחוויה הקשה שחוויתם תעלם לשכחה ותישאר רק זיכרון קטן ורחוק. תעדכני אותנו מה קורה אתכם.

נאשא

New member
אוי איזו צמרמורת

הדברים שלך כל כך מרטיטים. הילה, אני שמחה שאתם בצד הזה של החיים, ממש ככה, כמה שזה קשה להגיד ולחשוב שהייתם קרובים למקום אחר. אני מרגישה שבמקום הזה מותר לדבר על הדברים האלה גלויות, ולכן גם מותר להודות גלויות על האמת: נועם שלכם איתכם! שיהיה ככה עד מאה ועשרים (בהצלחה כתבתי ועשירים, שזה גם לא רע...), בבריאות, בריאות, בריאות!!!!! מדהים איך כשהכל מתגמד לעומת בריאות, אבל כמה שאנחנו לא מעריכים את זה ועוסקים בדברים הקטנים של החיים. יודעת שהחוייה האיומה הזאת תשאר איתך עוד הרבה זמן, ובשביל זה רנחנו פה: לחבק ולחבק ולהקשיב ולהיות איתך, ולהודות איתך על כל הטוב שיש לך! ברוך השם שככה זה.

עדיקים

Active member
יקירתי את אשה מדהימה

כתבתי לך והוא מחק לי הכל ועכשיו כמובן הבלגן התחיל לחגוג כאן מאחלת לכם רק אושר ובריאות נועם שם מדהים כבר אמרתי לך
ההצעה לקפה עדיין בתוקף (אני מבינה שאת במרכז עדיין?) להתאוורר זה חשוב, רק תגידי מתי ואני מגיעה, כל מה שתרצי אני כאן בשבילך שולחת לך מלא
ו
אוהבת המון
אני

nofaritrit

New member
אני קוראת אותך ובוכה

תודה לאל שזה מאחרויכם. אין לי מילים אחרות. אוי החיים האלו..אוי. הרבה אהבה וחזוקים גם ממני.

קראתי אותך שוב ושוב

קראתי שוב ושוב ,וחשתי את תחושותייך בכל מילה . בעזרת השם הקשה מאחוריכם, ושערי בריאות החלמה וגדילה למופת יפתחו בפניכם. אנחנו בתחילת חודש ניסן , חודש הגאולה. מי יתן וזוהי גאולתכם,בבריאות טובה שמחה ומשפחה. את נשמעת אישה אמיצה ומיוחדת - יישר כוח. ואכן נועם, שם נפלא. תבורכו!!!

mic75

New member
יקירה שלי

אני מנסה לתפוס אותך מאתמול את כנראה גמורה מהכל אני שמחה ומאושרת שאתם בבית השם שהחלפת לילד מקסים "נועם" ואני מאחלת לך ולמשפחתך רק אושר בריאות ונחת ומעכשיו רק בשורות טובות מלא נשיקות וחיבוקים מיכל

דיא

New member
שאילונת אהובה

שמחה לראות את מילותייך כאן, ומודה לך שלמרות הקושי, גייסת כוחות לכתוב לנו. זה לא טריוויאלי בכלל. חושבת עליכם יום יום, ומאחלת שהבריאות רק תלך ותשתפר ותתבסס ותשאר איתכם מהיום ואילך, ללא הפרעה. מעריצה אותך על הדרך בה הגבת, פעלת והצלחת. אנחנו כאן איתך ובשבילך

למעלה