יקפצו כל המבקרים

יקפצו כל המבקרים

בשבועיים האחרונים נתקלתי בתגובות די שליליות מצד מבקרי המוזיקה על האלבום החדש של הזמרת מספר 1, לה אני נאמן כבר 9 שנים, אלאניס. כצפוי ממני, זמן קצר אחרי שיצא האלבום, רצתי לקנות אותו. המחיר אמנם יקר: 75 ש"ח, אבל שווה כל אגורה. לדעתי, זהו אחד האלבומים המשובחים שהיא הוציאה. גם אם הוא כולל רק 10 רצועות, שזה קצת איכזב אותי. בעיניי כל שיר ושיר מיוחד שם. וכרגיל, אלאניס תמיד יודעת לכתוב ולתת את התחושה שהיא כותבת לכל אחד באופן אישי. אליי הכי דיבר, excuses שבצוה מדהימה, בא לי ברגע הכי נכון בחיים. ביום שהכי הייתי זקוק לשמוע אותו. (והסיבות לכך שמורות עימי). אז רק רציתי להגיד לכל המבקרים שיקפלו את הזנב שלהם אחורה וילכו למצוא עבודה אחרת. כי בנתיים, אין להם מושג קלוש במוזיקה. בעיניי ניא הייתה ותמיד תישאר הבן אדם היחיד בעולם שמעולם לא נפגשתי איתו (חוץ מההופעה שלה בארץ כמובן), שתמיד הצליח ומצליח לרגש אותי, להבין אותי ולגרום לי להחזיק מעמד ולהמשיך הלאה. אשמח לשמוע את דעתכם על הביקוקות שאתם קראתם... אלאניס, no. 1 !!!!!!!!

מה ביזיון?

יו אתם אנשים את משגעים אותי! יקר לכם אל תקנו! את היית מודעת למחיר ובחרת לקנות אז בקשה אל תבכי!

OrdinaryDay

New member
../images/Emo12.gif

התלוננתי על כך שזו חוצפה שהמחיר משתנה ממקום למקום! ביחוד כאן, בטבריה, שיש לנו חנות דיסקים אחת קטנה ועלובה ואין לנו אפשרות לצאת לחפש במקום אחר! ביזיון! חוץ מזה, זה היה הכסף של אמא, אז באמת לא משנה

יטבת22

New member
בתו השמיני הוא עולה שישים

או אלי אני מתבלבלת וזה היה שבעים? בכל מקרה יותר זול.

AlanisJunkie

New member
צודק. השורה התחתונה היא שמה

שאתה אוהב ועושה לך טוב יעשה לך את זה גם אם מיליון אנשים יכתבו שזה אמור לעשות לך את ההיפך.

למעלה