יקיר הICQ שלך מכובה תמיד למה זה?
G Golden apple New member 31/8/03 #3 ../images/Emo49.gifדפוק! החלפתי כבר לפני מאה שנה איסי.. כנס פה לעמוד האיסי של חברי הפורום.. ואני יודע שהמלצתי לך להיכנס פה, אבל עכשיו בריטני כבר לא כ"כ מעניינת אז אני מסכים לך לעזוב...
../images/Emo49.gifדפוק! החלפתי כבר לפני מאה שנה איסי.. כנס פה לעמוד האיסי של חברי הפורום.. ואני יודע שהמלצתי לך להיכנס פה, אבל עכשיו בריטני כבר לא כ"כ מעניינת אז אני מסכים לך לעזוב...
G Golden apple New member 31/8/03 #5 שמע, אני אראה לך מחר במעבדות אתה נכנס חופשי לא... ואפשר לשלוח מסרים אני אלמד אותך מחר..
D drug רוטO חIM New member 31/8/03 #6 יקיר אני לא צריך לשאול למה זה בגלל הנשיקה איך התעצבנת היום שהראו את זה בשידור חוזר.משוגע! ולמה לא אין יחס? אני חדש פה!
יקיר אני לא צריך לשאול למה זה בגלל הנשיקה איך התעצבנת היום שהראו את זה בשידור חוזר.משוגע! ולמה לא אין יחס? אני חדש פה!
I itay 16 New member 31/8/03 #7 אין יחס??? ככה זה כל יום וחצי מתווסף מישהו אז חוץ מברוך הבא אמן שתישאר וביי חחח סתםם
G Golden apple New member 31/8/03 #8 ניסתי להירדם ולא הצלחתי....../images/Emo7.gif ואתה,אני רואה תפסת רציני את עניין הפורום... יש לך פה כבר כמה הודעות, אבל אני בטוח שאף אחד לא הבין את הניק שלך
ניסתי להירדם ולא הצלחתי....../images/Emo7.gif ואתה,אני רואה תפסת רציני את עניין הפורום... יש לך פה כבר כמה הודעות, אבל אני בטוח שאף אחד לא הבין את הניק שלך
G Golden apple New member 31/8/03 #11 תגידו, לא הגיע הזמן להחזיר לאייקונים את האיש הקופא וטיפות הגשם (דמעות ) לפי דעתי, זה מתאים לעכשיו
• •Dark Angel• New member 31/8/03 #15 אני לא הלכתי לישון מחר אין לי לימודים איזה כיףףףףףףף כי סיימתי ללמוד