יקיר ודורשי שלומי....

taltallim

New member
יקיר ודורשי שלומי....

חחחחח תיכף הראש יעוף לי מרוב עבודה - ועוד יש לא מעט לפני שסוגרת את היום הזה... חזליטה... תצטרכי להסתפק בגוגי קצינת התרבות והחן שלנו... ובאלה היווניה שלך... אני במקרה הטוב מתפנה למפגשים רק מיום חמישי. אבל חיפשתי אותך אתמול!!!! גוגוש, שתדע לך שחשבתי על... ולדעתי מי שיש בו יצירה ויצירתיות (שים לב שהכל בא משרש י.צ.ר.!!!) יש לו מה לתת... וזה מש`חשוב!!!! זהו, הרוסה... שעה לוקח לי להקליד את ההודעה הזאת תלתלים

GUGI**גוגי

New member
מה זההההה?? 8-(

``תצטרכי להסתפק בגוגי`` יעני ברירת מחדל אה... (גוגי שחיכה יום שלם לתלתלים רק בכדי לדעת שהוא משקית ת``ש קופצנית) אבל אוהב אותך !!!!!!!!!!!!

יקירתי המתולתלת והנעלמת...

לא חיפשת מספיק אבל זה קשור ליום אתמול כשכוחותייך המיוחדים עזבו אותך ...וחזרו במשנה תוקף היום, לא תיארתי אחרת.. אז אם ביום חמישי אז נחכה לך בסבלנות אין קץ. זה המשפט הכי מנטרתי שלי ממש אג`נדה יומיומית. כל היום אני רק ממתינה לכם. כולכם יקיריי: היווניה גוגיגון וכמובן תלתל. מחכה. זהו.לא כפפות ולא נעליים יהיו לי כאן, אני כבר רואה.. בכל זאת בסבלנות אין קץ.

אתנה

New member
חוזהההההההה .....

ותחכי לי.... ותקשיבי לי.... ותלטפי אותייי... ותקני לי... ותספרי לי סיפור.. ותספרי איתי את הכוכבים.. ותאהבתי אותי... וגם וגם וגם ..... (אוףףףףףףף נודניקית לכי מכאן אני בסך הכל אמא שלך מה אני חברה שלך..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) חוזההההההההה געגועים לך באהבה אתנה.

למעלה