=== יקיר הפורום ===

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
=== יקיר הפורום ===

אחרי לא מעט זמן שהפורום קיים, החלטנו שצריכים לחלוק כבוד ראוי לדמות מרכזית ברדיו הישראלי. תחרות יקיר הפורום של פורום רדיו יוצאת לדרך ואתם מוזמנים לבחור את היקיר הפרטי שלכם.
מנחם פרי, עם ותק של עשרות שנים ברשות השידור, שכולנו גדלנו וגודלים על שידוריו.
גיל קומר, שהוא ללא ספק הקריין הכי טוב במדינה, שאת קולו אין אחד שלא שמע ולא משנה היכן. שניהם נוכחים בפורום, אחד יותר אחד פחות, אבל השם של שניהם נכתב כאן בלא מעט אשכולות ואין ספק ששניהם מעוררים כבוד והערכה רבה בקרב כל הגולשים.
שימו לב:
יקיר הפורום שלנו יתראיין באופן בלעדי לפורום ואולי יתארח כאן ויענה לשאלותיכם. הצביעו כבר עכשיו. ההצבעה עד 5.6.05.

הדמות המרכזית ברדיו הישראלי

מנחם פרי !!!! הבן אדם פשוט אוהב רדיו , זה מורגש בכל פעולה שהוא עושה בשעה שחלק מהשדרנים הכבויים של קול ישראל מעדיפים לתת קרוסים ואין להם אמירה , פרי פותח מיקרפון ,עושה זאת בלי תכנונים אבל בחום ובמקצועיות ,כל כך הרבה שנים בקול ישראל ,ולא משנה אם הוא בתורנות ברשת ג' או רשת א' או רשת מורשת הוא לא יצמצם את תפקיד השדרן , יפתח מיקרופון יוביל שידור ,פה ושם שמעתי אותו בשיפטים של רשת מורשת ,גם שם הוא שוחה יותר טוב מהאנשים שלהם , מגיש שירים באותו חן כאילו הוא בג' והעיקר העיקר לא הופך אנמי , איש יקר שלא מכר נשמתו לרדיו האזורי נשאר ברמה הארצית למרות כל השינויים הכואבים שעברו על ג' , לא ברח מעמדת השדרן , נכס השייך לכולנו , יכול ללמד הרבה צעירים מהות הרדיו כמי שגל על התוכניות הרבות שהוא הגיש אין לי התלבטות בכלל פרי הוא הדמות המרכזית באשר לגילקו , קול מדהים , פרומואים ופרסומות בוודאי מוסיפות הרבה כסף והוא ראוי לפרגון , אבל האם גיל עושה גם שיפטים פשוטים ? האם הוא גם עושה רדיו בכיף ? מגיש תוכניות ? אני בירושלים חשוף רק לצד הפרסומי וחסר לי מאד סוג התכניות שגיל היה מגיש בתחילת דרכו שזה היה נטו רדיו

האגס 1

New member
אני בעד

מנחם פרי. מי שצמח יחד עם הרדיו תקופה ארוכה (31 שנה) שבה גם הרדיו עצמו ידע שינויים, ואפשר לראות את זה גם באופנים שבהם שידר פרי לאורך שנים אלה. בולטת העובדה שלא היה מעורב בשידורי חדשות - וזה במדינה שבה החדשות נחשבות למעין היי-לייט של שדרני רדיו וקרייניו, כאילו שזה שיא שאליו הם אמורים לשאוף להגיע, וכל השאר - קריינות והגשת מוסיקה קלה - הן מעין "תחנות ביניים" בדרך לדבר "האמיתי". הקריירה של פרי מוכיחה שאפשר לצמוח ולהטביע חותם גם כשאתה שדרן של מוסיקה קלה, אם אתה נותן כבוד למוסיקה המשודרת, ליוצריה, למבצעיה, ואם אתה "שוחה בזרם" של ז'אנרים שונים ומצליח לתת בשידוריהם את הטון הנכון תוך כדי הבעה עצמית ייחודית. כבודו של גיל קומר במקומו מונח - אך אני בספק לגבי הקביעה כי הוא "ללא ספק הקריין הכי טוב במדינה" כשדווקא הקריינות שלו (להבדיל מהיותו מגיש בסגנון ההגשה הקלה) איה כה מוקפדת כשל קריינים אחרים. אך ללא ספק - הוא אחד מהמאפיינים הבולטים ביותר של השדרנות הגל"צניקית בתקופת הזוהר שלה.

givatronist

New member
שאלה רטורית? ברור שמנחם פרי!!!!!!!!

האחד והיחיד!!! פשוט אישיות נדירה... כל מילה מיותרת. :)מנחם, כה לחי!

למעלה