יקירי

יקירי

התאהבת בי. את זה כבר כולם יודעים. על זה מנהלים דיונים. מבינים אותך. מנסים להסביר לך שזה לא אמיתי. שזה יחלוף. על זה מותר ורצוי לדבר. אבל על מה שאני מרגישה אסור לדבר. לי אין עם מי לחלוק את רגשותי. זה אסור. זה לא במקום. ממני מצפים להיות המציאותית. החזקה. אני אפילו לא בטוחה מה אני מרגישה. רק יודעת שאתה לא יוצא לי מהראש. חושבת עליך נונסטופ. חיבה? אהבה? התאהבות? מה זה משנה, זה ממילא חסר סיכוי. חסר עתיד. לעולם לא יהיה ביננו כלום. אסור שיהיה ביננו. אבל לאן ממשיכים מכאן? איך פותרים את הסבך? עם מי אני יכולה לחלוק את הדברים? איך אבין בלי לשתף? אבל את מי אפשר לשתף בדבר כל כך "אסור"? אז לאן ממשיכים מכאן? מנתקים את הקשר? אבל הוא עושה כל כך טוב. לשנינו. או אולי, עכשיו כשמעורבים בו רגשות, הוא כבר לא כל כך טוב?? ואם זו לא באמת התאהבות, רק רגשות חיבה עמוקים. אמפתיה... לא חבל לזרוק הכל לפח? ככה סתם... ואיך אסביר את מעשיי ולמי? בינתיים ממשיכה כאילו כלום. עושה את תפקידי על הצד הטוב ביותר. לא נותנת לרגשות להשתלט עלי. אבל לא מפסיקה לחשוב עליך... אילו רק היית יודע... היית בשוק (כמו כולם!) לא היית מבין למה אי אפשר... הרי אם שנינו מרגישים כך, אז למה לא בעצם??? כי ככה. כי זה לא ילך. זה לא מתאים. זה כנגד כל הסיכויים. זה אסור. זה יחלוף.... או לפחות, כך אני מקווה... זה חייב לעבור. אי אפשר להמשיך ככה.

ImmortalSoul

New member
immortalsoul

אותם הרגשות גם אני מרגיש וגם אני מנסה להבין אותם.לא מפסיק לחשוב עליך גם כן אז ככה שאני מבין.כן כנגד כל הסיכויים כמו שאמרת. לא ציפית שאמצא אותך אבל היית צריכה להבין אני כזה אדם של הרגשות מובל ע"י אינסטינקטים ואולי באמת אנחנו מקושרים. ולמה שלא נוכל להרגיש אנחנו רק בני אדם נולדנו כאלה . ומי אמר שאהבה היא אסורה ושאין סיכוי ושהחברה היא שקובעת מה אסור ומה מותר . אני מכיר את ליבך ורואה את תוכך כל יום ביומו. אני יודע כמה אני פוגע בך שאני לידך ולכן אני משתדל להתרחק שלא תראי אותי שלא תכאבי כי זה שורף גם אותי לראות אותך כך .תמיד חיפשתי אותך ותמיד אחפש בכל גלגול עד שתיתני לנו סיכוי עד שתביני שזה לא סתם הרגשה של בדידות. מהרגע הראשון שבו ראיתי אותך בחלום לפני שנים התפללתי לאלוהי שיוביל אותי אליך וכעת כשמצאתי אותך אחרי שנים של חיפוש (חצי כמעט מגילי) וראיתי שאת לא מעוניית בי החלטתי לשחרר אותך מתוך אהבה אסור לי לראות אותך כלואה.תשני את החלטתי תוכחי לי שאני מטורף לאבד אותך שוב אולי זה רק הרגשה אבל היא בדה"כ לא טועה.את מכירה את המצב אני רק פוגע בך כשאני לידך, את לא מבינה מה את מרגישה שאת לידי אבל אהבתי אותך תמיד ותמיד אוהב זה תלוי רק בך.שיהיה לך חג שמח וזה הזמן לשנות את חייך מקווה שתבחרי את הבחירה הנכונה אבל מה שיהיה לך המון המון בהצלחה.לילה טוב מ-ד.

מותר להרגיש.

מותר להרגיש. ברור שמותר. והרי מי יכול לאסור עלינו להרגיש?! ואיך אפשר לאסור? הרי זה אפילו מעבר לשליטתנו.. אבל מה לעשות עם הרגשות האלו?...לאן לנתב אותם?... כאן כבר יש לחברה מה להגיד. ולמען האמת, לפעמים בצדק... אז אני אמשיך להרגיש (לא שיש לי בחירה בנושא...), אבל לא אעשה כלום עם הרגשות. זה אסור מבחינה מקצועית. זה לא אתי. ואני יכולה להבין את זה.. מקווה שאיכשהו זה יחלוף מאליו (אופטימיות נאיבית?) או שאאלץ להפסיק את הקשר.. ):

ImmortalSoul

New member
אף פעם אל......

אני לא בא לשכנע .מסיפורי רק רציתי שתביני איך הצד השני לפעמים מרגיש כך הרגשתי לא מזמן . אתחיל בזה שאומר שיש אנשים מעטים בעולם שמרגישים משהו בחייהם ואז זה מתפצל .יקום האדם שיאמר רגע למה אני מרגיש את זה אולי משהו בתוכי אמור להשתנות, ויקום השני ויאמר אסור לי להרגיש זה דבר אסור. אתיקה זה דבר חשוב, בתור אדם שהולך אחרי המוסר וענווה ומחפש את ההצלחה האישית אף פעם לא רציתי כלום ואף פעם לא ארצה שום דבר לעצמי שפוגע במושג האתי ולכן אני מבין את הבעייה שלך.אבל עדיין זו רק אתיקה תמיד אפשר לכפר אפשר למצוא את עמק השווה הרי זה קוד חברתי שבני אדם קבעו זה לא משהו שנכפה עלינו מלמעלה , ואהבה כן אהבה היא חזקה יותר היא מפלסת בין הרים היא שוברת גלים היא מחברת בין שני אנשים המרוחקים ימים על גבי ימים,גורמת למלחמות אבל מביאה את השלום בסופו של דבר, היא מולידה מחשבה היא מפרה כל חוק אותו אנחנו מכירים או שקבענו לעצמנו היא הרבה יותר חזקה וחשוב מכל מביאה חיים חדשים.חוקים אפשר לכופף אהבה והרגשות לא ניתן. כנראה שלא עזרתי לך במיוחד להבין שהרגשות קיימים בתוכנו הם חלק מאיתנו תתכחשי להם וצד אחד מתוכך יגדל אפל ילדה תאמיני או לא .עם השנים כל פעם שמשהו דומה יקרא עם חברות עם חברים עם הבעל עם הילדים את תמשיכי להתכחש תמשיכי לאבד יותר ויותר מעצמך .עד שיום אחד תרצי להרגיש ולא תדעי איך. ומה תלמדי את הילדים שלך -לא להרגיש לפעמים גם אם זה כואב גם אם קשה לא להתמודד . הדרך היחידה היא אולי לדבר עם מקור הבעיה אולי תגיעו לעמק השווה.אולי הוא ידע איך לשמור עליך מלפגוע בקוד האתי ובכך גם לא לפגוע בעצמך .כבר הוא נכבה בגללך כנראה ולכן הוא יסתגר (מניסיון אישי ותאמיני לי או לא אני עדיין מחכה שהיא תתעורר) ,אז לכן אם את צריכה לדבר איתו תשתפי איתו קודם כל את מה שאת מרגישה לא לפחד להיות גלויה כמה שזה קשה לזה הוא מצפה . תחשבי על העתיד שאת בונה כבדרך אגב סתם למחשבה: אם ימשיכו אנשים לברוח מעצמם וממה שהם מרגישים דורות על גבי דורות של אנשים ללא רגשות ללא חיבה ללא הבנה לזולת יוולדו הם לא ידעו איך להרגיש כי למדו שצריך בגלל קודים מוסרים שהחברה קבעה לברוח מרגשות אלה. השכל הוא ההגיון הוא יפתור להם הכל ואז כל מה שנשאר הוא לאבד צלם אנושי את מה שמייחד אותנו בתור דבר חי . ומנגד תחשבי: רומאו ויוליה הרגשה אסורה, קוד חברתי שמנע את האהבה,הם נלחמו עליה בידיעה שכל צד מרגיש את אותו דבר אבל הם שכחו לספר אחד לשניה שזה רק סם הרדמה .ולכן לשחרר מישהו הוא מישהי זה רק סם הרדמה וכשהמוות בא ולא מימשת את עצמך משהו חסר ולכן היא נטלה את הכמוסה השניה.כי מכל מה שהיא חשבה באותו רגע היא ידעה שהיא תבחר באהבה. קצת ארוך מקווה שעזרתי. במקרה שלי כנראה שרק אני הרגשתי וכן החוקים המוסריים לא הוסיפו כלל והרגשתי שהיא לא מבינה אותי בכלל.אז כבדרך אגב כתהליך של גורל נתתי לה להרגיש חלק מאד קטן ממה שאני. לא שציפיתי לכלום וזה היה רק למטרה טובה רציתי לחזק את ידה לתת לה להרגיש שהיא מיוחדת במינה ,אבל הרגשתי שאני רק פוגע ולכן תפסתי מרחק .החלטתי שאם היא תרצה מתישהו לדבר אני אהיה שם הרי אני מרגיש אותה מבין את צעדיה לא כל דבר נועד להיות קל בחיים אבל הקושי זה מה שעושה אותם מעניינים.וגם אם זה היה סתם חלום אני מאמין במושג "כל נבואה מגשימה את עצמה" ואם ירצה הגורל זה מה שיהיה. שיהיה בהצלחה מקווה שעזרתי יותר הפעם ואם הוא באמת אוהב אותך ואת אותו תני לביטוי הזה חופש סיכוי להצליח אני יודע שלבסוף האהבה תנצח היא כח אדיר הרבה יותר מאתיקה.חג שמח.

תודה לך

קוראת אותך ועיני מתמלאות דמעות. קוראת אותך וכל כך רוצה להאמין. סיפור רומיאו ויוליה עבר במוחי אינספור פעמים מאז התחיל הכל... אבל המציאות, במקרה שלי, חזקה מכל חלום. מדובר בבחור חולה שכל חייו נעים בין מציאות לדימיון. אני נמנית בין הצוות הטיפולי... אז מעבר לקודים המוסריים ולאיסור החמור לפתח קשר מעבר לזה המקצועי, יש גם את הספק לגבי רגשותיו האמיתיים וכיצד הם התפתחו.. הלוואי ויכולתי לדבר איתו, אבל לא אעז להעמיס עליו מידע כל כך כבד. אני לא יודעת אם הוא מסוגל לעמוד בו בכלל... מעדיפה לחיות בייסורים ולא לעשות דבר העלול לפגוע בו. למרות שליבי נקרע לשניים, אני לא רואה פתרון אחר מאשר לנסות להתגבר או לנתק את הקשר. רק המחשבה על כך מציפה את עיני בדמעות. הוא כל כך יקר לי. כל כך. חג שמח גם לך ותודה על המילים החמות

ImmortalSoul

New member
נצח

הבנתי אולי הדבר היחיד שנותן לו להחזיק מעמד זה שאת נמצאת לידו ומצד שני אולי לא .תראי איזה דברים צופנים לנו החיים כאשר יש בנו קצת מוסר חום ואהבה. אני לא יכול ליעץ לך מה לעשות . אבל הדבר היחיד שיעצתי לעצמי לעשות זה לתת לנבואה להתגשם מעצמה .אדם של הרגשות אדם של אינטואיציה רואה תבניות של כל מיני דברים בחיים ראיתי אותה והתבנית הסתדרה אבל היא עדיין לא מבינה, בכל אופן אני מקווה שאולי טעיתי ויש לאן להמשיך מפה שהחיפוש לא נגמר כאן וגם אם כן כולנו נשמות נצחיות אם לא בחיים האלה אולי אולי בפעם הבאה.

איש יקר

תמשיך להאמין, תמשיך לקוות... כל החיים אנחנו מובלים ע"י מחשבות, קוגניציות, רציונליזם.. אז לפחות בכל מה שנוגע ללב, בוא לא נאבד תקווה. בוא לא נשכח איך זה להרגיש. באמת להרגיש. מכל הלב.. כי אחרת, מה נשאר לנו??? מקווה שדברים יסתדרו עבורך מאחלת לך להיות אוהב ונאהב תודה על כך שאתה נותן לי תקווה..

ImmortalSoul

New member
בהצלחה

מקווה שעזרתי וגם לך הרבה אושר והצלחה. מקווה שכל הסיטואציה הזו תתרום להבנה הרבה יותר עמוקה .מקווה שהדברים יסתדרו גם בשבילך ואשמח לשמוע איך זה מתמשך.לפעמים המוח אומר לנו משהו שהלב לא יכול לתרגם אבל אנחנו רק בניאדם ואסור לנו להתעצל. צריכים לקום ולהבין מדוע צריכים לשאול שאלות, חכם הוא זה שיש לו שאלות ולא רק זה שיודע את התשובות..... . שלך נשמה נצחית.

אנושית~

New member
חג שמייח

לפי מה שכתבת לדעתי ת,צריכה קודם כל לברר עם עצמך מה ת,מרגישה כלפיו באמת מצב עדין שעלול לגרום לבלבול רגשות ..גם מצידו.. קטונתי מליעץ לך ,אבל יודעת רק שאני על האהבה שלי מסובכת ככל שתהיה לא הייתי מוותרת עד שלא הייתי מנסה ת,כל האפשרויות האפשריות.. אולי להמתין עד שיחלים .. לו הייתה מישי/ו שת,סומכת בעבודתך ויכולה לשתף אולי יכולה ליעץ לך או אפילו רק כדי לפרוק מעליך בקצת ..מה שבטוח שעם ההרגשה הזו קשה להמשיך ולתפקד כרגיל .. גם לצוות הטיפולי צריך שיהיה מטפל למקרים כאלו ואחרים שבהחלט יכולים לקרות לכל אחד אנחנו בסך הכל בני אדם ..אוףף עצוב לי ,מצטערת שאנלא מצליחה לחשוב על איזה כיוון או עיצה מועילה ..בבקשה תבואי לבקר ותספרי לנו ..והלוואי והכל יסתדר לך והאהבה תנצח
ברשותך רוצה להגיד לנשמה הענקית שהגיב לך.. התגובה שלך (בכלל השרשור הזה בטוח ילווה אותי הרבה אחרי שאצא מכאן) הותירה אותי בהרגשה של "בראשית" X-: אשמח אם תתרום לנו מעט מדבריך בזמנך הפנוי פשוט מדהים..תודה לך

אנושית יקרה ../images/Emo23.gif

תודה לך על תגובתך ועל הניסיון לעזור, לחזק.. רק הערה קטנה (כנראה שלא הבהרתי את עצמי מספיק): הוא לא יחלים. למחלה שלו אין מרפא. הוא חולה פסיכיאטרי. לכן גם ציינתי את התנודות בין המציאות לדימיון. יהיו לו עוד הרבה ימים טובים ורעים, עליות ומורדות.. אבל הוא לעולם לא יחלים. עכשיו הכל יותר ברור? (או יותר מסובך...) (או ברור למה כל כך מסובך..)

אנושית~

New member
כן..התשובה השלישית הכי מתאימה

וזה מה שיצא לי...בשבילך.. השתיקות שלך הן הצעקה שלי מקיפות אותך כחומה מולי יום לבן חמים ומואר לילה קודר אפלולי וקר כה קרובה והמרחק כה רב נשמה תועה..ת,מי ת,נושם עכשיו? כמו סירה רעועה הנתונה לחסדי הרוח מחפשת מוצא..הלב רוצה לנוח רגע על הקרקע חושבת הגיון רגע מרקיעה איתך בדמיון לו יכולתי הייתי הופכת עולמות בשבילך להגשים עבורינו ת,משאלות ליבך והיית לי לאהוב יקר,אח,חבר והייתי לך למשענת ל*נר* שמאיר ת,החושך כמו אלפי כוכבים דרך בה אנו פוסעים..אוהבים יגונן,ירפא ,כזה נר קסמים מושלם ילווה ת,חייך ..לא יכבה לעולם אך שנינו יודעים שזה לא אפשרי לייפ איז סטינק!כמה שזה אכזרי אנחנו חיים בשיא של שבירה כקרח הנדקר הנפרד לחלקיקים ,כך אני יגעה אז תן לי לחבק אותך חיבוק אחרון כי השעה מאוחרת וחונק לי בגרון
ל"ט לך רגע וחלומות טובים.

אנושית~

New member
זה אומר ש..

כשקראתי אותך הרגשתי שיש לי הרבה מה ללמוד ממך וזה X-: פרצוף שאומר שהוא שותק כשחכמים מדברים ת,הבנת ת,זה ברוך??

לכי עד הסוף עם האהבה שלך.

אין, אין כמו אהבה אמיתית. אם לא תעזי-לא תדעי, ואחר כך לא תסלחי לעצמך. בתור אשה-אנחנו בנויות לאהבה, כסוג של בטוי מהותי של עצמנו, ובלעדיו, אין לנו באמת קיום. לכי על זה.

אם הייתי מאמינה שיש סיכוי..

שיכול להתפתח מזה משהו אמיתי - הייתי הולכת על זה!!! אבל לפעמים המציאות חזקה מאיתנו. הפחד העיקרי שלי, במקרה זה הוא שבמהלך התהליך הוא עלול להיפגע. כל כך להיפגע. ועל כך לא אוכל לסלוח לעצמי... כנראה שיש דברים שפשוט צריך to let go אני אהיה בסדר. מקווה שגם הוא...

ImmortalSoul

New member
לפעמים זה עוזר

עד כמה את אוהבת אותו האם זו אהבה כמו אחות האם זה הסקס שעולה לך בראש כל פעם שאת רואה אותו.האם את יכולה להיות לצידו לאורך כל הדרך בכל המצבים שלו. וחשוב מכל האם תרצי ילדים ממנו. האם תוכלי לזרוק אותו אם זה לא יצליח. אני מבין מה שעובר לך בראש אבל תפסיקי להסתובב עם המשקל של כל העולם על הכתפיים שלך. שמעת את כולנו וקראת הרבה דעות עכשיו זה תורך להגיע לשלמות. קחי את עצמך תעצמי את העיניים תני לכל הקולות לזרום דרכך תשמעי את כולם ותוצאי בסופו של דבר את מה שאת חושבת שאת צריכה לעשות. ומאז שהוצאת את הדבר הזה החוצה תלכי איתו עד הסוף.תני לאגו שלך לפעול מתוך דחף ולא מתוך מחשבה .תני ביטוי להרגשה שלך. אם זה לשחרר אותו תשחררי אותו . אם זה להתמודד עם כל מה שרשמתי למעלה אז קדימה . מה שכן אף פעם אל תחסירי מעצמך ואל תעכבי את עצמך את נשמעת כמו אשה חזקה ששולטת ברגשות שלה אז את יכולה גם לצאת מהמצב הזה עם היד על העליונה . קחי החלטה ותלכי איתה. אני את שלי לקחתי כבר אמרתי לך לא שאני שלם בליבי אבל מידי יום ביומו אני מרגיש יותר ויותר טוב פתוח ליותר הצעות חופשי יותר.מקווה שתרגישי יותר טוב ותגלי כמה זה היה חשוב לעבור את מה שאת עוברת כדי להבין משהו אחר לגבי החיים שלך.בהצלחה שלך נצח.

שאלות טובות העלת...

שאלות שאני שואלת את עצמי כל הזמן ועדיין אין לי תשובה.. (לפחות לחלקן) לקחתי כמה ימי חופש מהעבודה ואני מקווה שההתרחקות הקטנה שלי תעזור לי לחשוב על הדברים בבהירות. להסתכל על כל התמונה.. אתה נשמע לי בנאדם מקסים, נשמה נצחית מאחלת לך רק טוב

למעלה