יקירי

nekochan88

New member
יקירי

שאלה חדשה על הפרק....... פגשתי בחור - נחמד, פתוח - בגדול: מוצא חן בעיני......... אבל יש לי חשד שרגשית, הוא לא סגר סופית את עניין הגרושים (עדיין קורא לגרושתו אשתי, מספר בלהט על הרגשים הקסומים שלהם ביחד, מתעלם מכך שהכל מת, כבר מזמן........) איך מתייחסים?

antigone

New member
נקו, קודם כל |בהצלח ,עכשיו ...

לגבי הספקות שלך, שתי אפשרויות לדעתי, או שהיה לו פרק חיים מדהים וראוי לגאווה ופשוט הסתיים יפה, והוא מספיק בוגר ושליו להזכיר אותו ולשבח אותו, כי הוא חלק משמעותי בחייו ומה לעשות חיי עם אדם "שאהב" X שנים... אווווו.... שהנישואין שלו היו הנישואין האידאליים" אבל... אוליי רק הוא חשב כך.. הוא לא מבין איך ולמה הם הסתיימו.. מבחינתו לא היתה סיבה לכך.. ולכן מתכחש לעובדה שזה איננו עוד ומחייה פה ושם כמה זיכרונות כביכול "נפלאים" אוליי באמת היו כך אוליי היה כך רק בדימיונו.. (והכל כמובן רק מניוני כי הייתי שם, הייתי עם מישהו שסגד לאקסית שלו...והזכיר והילל...) עכשין אני טוענת שזה קשה להיות עם אדם שנדמה והוא לא פנוי רגשית צריך המון אהבה מצידך ואורך רוח , להקשיב, לא הביע דעה, כי זה שייך לו בלבד ... אבל תני לו זמן , אני בטוחה שתצליחי לעמעם לו את הזיכרון הכל תלוי בך ושוב צריך לאהוב (ואלוהים עדי כמה אהבתי שם... ) המון בהצלחה, ויום נפלא!!

s h o o s h a

New member
עדין לא סגר פרק בחייו

בהחלט ייתכן וניתחה זאת יפה קודמתי. ויתכן שאינו רוצה עדין לסיים את הפרק הזה בחייו ומותח אותו עד קצה גבול יכולת המתיחה. " מתעלם מכך שהכל מת " אצלו הדברים עדין (כנראה) חיים ונושמים ..., אולי רק פרפורים אחרונים של לפני המוות ואולי בתוך תוכו אפילו מאמין שיש סיכוי להחיות מחדש את הנישואין הללו. ולכן לא מרשה לעצמו לשכוח את "אשתו" ואת ה"הרגעים הקסומים שלהם ביחד". ולך מה נותר? לגלות אורך רוח (במידה ונראה לך שיש סיכוי) לא "להפריע" לו במהלך "אמונתו" להיות שם עבורו (אם עדין תהיי שם) בעת שיתפנה רגשית ואולי אפילו יתרסק ואולי להיות שם עבורו, כחברה, ככתף, ללא כל ציפיות. ומי יודע מה ילד יום. הדברים, אישה, תלויים בך וברצונותייך.

רות 2

New member
ספרי לו על העבר

שלך ותגידי לו שיש לך הערכה ומקום להתרפקות על העבר.... ושאלי אותו כמה מקום יש לזה בהווה שלו? ומדוע את מתפלא שהוא קורא לה אשתי?. .-הרי הוא לא "סגר" עדיין את עניין הגירושין?.... -או שהתכונת במילה" סגר".. הוא טרם עיקל את התהליך בו הוא נימצא??... לסתום גולל על סיפור ניפלא שהיא...לו קח זמן.. איך מתיחסים מתיחסים? בהקשבה ובסובלנות עד לגבול מסויים .. את הגבול...את כבר תרגישי אותו ותדעי למתוח קו..

ophra

New member
מכירה את הבעיה

מהצד השני...
הייתי כזו סיפרתי וסיפרתי וסיפרתי.... דווקא לא על התכשיט
על אהוב אחר.... ה"מיתולוגי" הרבה אחרי שנגמר הרבה אחרי שחשבתי שסגרתי והשלמתי גיליתי שבעצם עוד לא
עזבתי הכל ופניתי ל-closer הפרטי שלי ורק אחרי שהרגשתי שזהו התפניתי באמת לפגוש גברים וקשרים חדשים כולנו מגיעים לקשרים חדשים עם ביוגרפיה שכוללת גם אהבות שנגמרו חושבת שחשוב לדבר עליהן לפרוש אותן בפני בן הזוג, כחלק מאותה ביוגרפיה הסיפורים האלו תורמים להכרות עמוקה יותר אבל יחד עם זה לחיות את העכשיו, לא את העבר ולפנות ולהשאיר מקום, על באמת, לאהבה וקשר חדשים המינונים
רק את יודעת להגיד אם הם מתאימים לך או לא יכולה לתת לך עצות רק מהנסיון הפרטי שלי אם את מוצאת אותו משווה בין מה שיש ביניכם לקשר הקודם שלו ("החיוך שלך מזכיר לי את שלה" וכדומה) אם הוא מספר לך סיפורים בפרטי פרטים ואת חשה התרגשות בקולו (אני הייתי יורדת לפרטי-פרטים... ) אז כנראה שהוא עדיין "שם" עדיין לא סגור עפ
(בערבון מוגבל מאד)

למעלה