יקירי...

יקירי...

לא כ"כ יוצא לי לשבת ליד המחשב בימים האחרונים. יש לי קצת בעיות בעיניים ובצוואר, ואני משתדלת להגביל את עצמי לשימוש במחשב לצרכי עבודה בלבד. אבל אני לא אפספס את ההזדמנות לאחל לכולם שנה טובה, ומאושרת, ונהדרת.

איזו בובה ../images/Emo25.gif

ומאחלת לכם שנה טובה ושהכל אצלך יסתדר

גלי88

New member
מ-ק-ס-י-מ-ה-!!!

וזאת גם ההזדמנות שלי לאחל שנה טובה,בריאות,אושר ושמחה והמון סבלנות (במיוחד בשבילי...)

בונבונית אמיתית../images/Emo57.gif../images/Emo25.gif

איזה מתוקה!! כבר יושבת לה בנחת ומשחקת....מבסוטית מהחיים..מה רע?! שנה טובה שתהיה

שייווו, שבי היא כ"כ מתוקה../images/Emo57.gif

ת´געגענו אליכן..... משרד החינוך לקח לנו אתכן, ואתן כבר לא נראות כאן כבעבר, וזה חבל לי.
לאלה היפה והמתוקה.

../images/Emo9.gif סוכריה...סוכריה אמיתית !!!

ויושבת כבר בנונשלאנטיות כזאת...תיכף אני הולכת לעדכן את יפתח העצלן בנדון
כדי שיואיל בטובו להתיישב גם. שתהיה לכולכם שנה נפלאה. ענת.

א י נ ס

New member
יפהפיה מדהימה לחלוטין

ודומה לאמא שלה כמו 2 טיפות מים. שנה טובה.

היא יושבת? לא ידעתי!

למה לא מספרים לי שום דבר בבית הזה? איזה מקסימה! פשוט בובונת מדהימה. יושבת לה כך ונהנית מהחיים. שנה טובה גם לכם ולכל הפורום. חנה

כן, היא מתיישבת לבד, בלי עזרה, בלי

שיושיבו אותה. זה התחיל לפני שבוע, עם ה-מ-ו-ן נפילות מבהילות על הפרצוץ וגם על הראש, אבל עכשיו היא יושבת ממש יציב, למדה איך לבלום את עצמה עם הידיים כשהיא נופלת (כבר לא נופלת בכלל על הראש). היא גם מנסה להתרומם לעמידה. עכשיו אני מחכה שהיא תתחיל לזחול "ממש", ולא רק "לקפץ" על הגחון (למרות שהיא מגיעה במהירות אדירה לכל מקום גם כך...).

ligo

New member
שבלולי&#1

שתהיה לכם שנה נהדרת! (בלי בעיות צוואר שימנעו ממך כניסה לפורום) אני נישקתי היום את מאי ואיחלתי לה שנה טובה ואמרתי לה שבזכותה תהיה לנו שנה נפלאה

Navva

New member
צוקר , האלילה הקטנה

היא מתישבת או שמושיבים אותה והיא מחזיקה את עצמה? מתן זוחל, נעמד ו"הולך" עם רהיטים או כשנותנים לו יד. הוא יושב יציב אם מושיבים אותו (לא לספר בטיפת חלב). אם היא מתישבת כדאי שתיתן שעורים למתן. שתהייה לכם שנה טובה, ושנת צמיחה. נאוה

shiranShik

New member
מתוקה ממש. אבל...

עכשיו אני רוצה תמונה אחת גדולה. מקרוב. עם פוקוס על הפנים. אני אוהבת לראות את העיניים (שאומרות הכול). זה כל מה שחסר לי...
שנה טובה קלה ושלווה

למעלה