יקירים ששלי איכן אתם?

יערית

New member
יקירים ששלי איכן אתם?

בישלתם חגיגה ולא הוזמנתי:-( או שזו שבת שכולם עם הילדים ומצאתם את עצמכם ישנים מוקדם? מקווה שתהנו מהכתבה המצורפת כאן בשביל כולכם כאחד! יערית.

יערית

New member
למה צועקתתתתתתתתתתתת..?

אני כאן.. עד שהעיניים יבגדו בי.. יערית.

GUGI**גוגי

New member
הלו ..יערירה..

נווווווו עשית מטבוחה? שפנג` B-p חריימה...? ספרי ספרי נו... גוגי....(שרוצה קצת אוכל..צפון אפריקאי..)

יערית

New member
אז ככה

היי גוגוש.. א.כבד עליי המטבוחה בעשייה. ב.ספינג` שייך לחנוכה. ג.חריימה שייך לטריפוליטאים. ד.הייתי מוזמנת לאחותי, שם היה מגוון רב של מאכלים. אבל אני כן בישלתי קציצות ברוטב עגבניות חרדל ושום, אורז הודי,לילדים עשיתי מרק עוף מעולה עם מעט ירק, גרעיני טירס מבושלים במתכון שהמצאתי באותו רגע... את הדגים שלי אכלתי אצל אחותי(היה ממש חריף,אני לא אוהבת ממש חריף), לקינוח תותים בקצפת! אצלי נישנשתי קצת אננס... זהו גוגוש.. יערית.

GUGI**גוגי

New member
אוקצור..

חשבתי שיש לנו כאן מרוקאית אמיתית..בשכונה!! אננס בימקום..>ספינג` דגים...>של האשכנזים ההם..בלי חריף.. במקום מטבוחה...> אורז איצ`יקדנה.. תגידי מה עובר עליך?? עוד מעט גם תגידי לי שאת מצביע מרצ ואוהבת בחורות כמוני...!! גוגית>>>(המומה..)

יערית

New member
עד כאן!!!! ;-)

מרוקאית איפה שצריך חמודה שלי.... מרץ השתגעת????????? משוגעת עלייך שרוטה שכמותך! לכי טפלי באביטלוש.

GUGI**גוגי

New member
זה לא הולך ככה...

נמקי בפרוט מדוייק!!!! מה זה איפה שצריך להיות...? המוח הקודח שלי מתחיל לעבוד!!! תגידי.. את באה למיפגש של הגרושניקים/ות

יערית

New member
המוח קודח בין שריטה לשריטה?

מה קרה לדימיון שלך? תן לו לאבד כיוונים.... כמעט בטוח שאני באה! אבל אל תבקש ממני שאביא איזו מופלטה קטנה, מכיוון שהמימונה היא רק לאחר פסח. וברגעים אלו אני נבגדת ע``י עיניי. לילה.. יערית

למעלה