יקיריי,

Ez sLeeP

New member
יקיריי,

אם לא נפעל לקראת זה - זה לא יקרה, מניסיון. מדובר במפגש פורום שני של הפורום. יש לי העדפה ברורה ליום ראשון, ה-07/03 - היום הראשון של חופשת פורים. משהו בסביבות הבוקר - שעות הצוהריים. בלי תירוצים שיש בחינות ועניינים, כי יש גם את יום שני ללמוד, ובין לבין וברכבת/באוטובוס, ומתוך שינה. מקום המפגש הוא ת"א, כי זה הכי נוח, הכי מרכזי, הכי תחבורתי. כל הדרכים מתנקזות בת"א, ובלי לגלגל עיניים. עזריאלי, מניסיון עבר כואב - לא ייצא לפועל. בית-קפה בשנקין, עד כמה שזה מתאים למנטליות הצפונבונית שלי ייראה מגוחך והוא אינו ראוי למפגש פורום. לא מעוניין להביך את עצמי במבואות שנקין.
ע"פ דעתי גני יהושוע זה המקום האופטימלי. זה סמוך לתחנת הרכבת של האוניברסיטה, ומגיעים לשם אוטובוסים גם מעזריאלי. אין בעיה בעניין התחבורתי, המקום קל למציאה והוא מרחבי ביותר. שירה אף העלתה הצעה של פיקניק - עניין שנצטרך לבדוק אותו. שרשרו את דיעותיכם והיו פעילים!
נדבו'ש.

*superstar*

New member
אני אומרת לונה פארק!! אבל היי../images/Emo9.gif

גני יהושוע סבבה.. ואז גם עברי לידר שם לא?
חסכת לנו. יאללה אנשים!! יום ראשון ה7 למרץ.. מי בא?

OpticalIllusion

New member
גני יהושע אחלה מקום...

תקנו אותי אם אני טועה , זה בעצם פארק הירקון או שמא בילבלתי את זה עם פארק הירקון? דודה שלי גרה בר"ג, אני אוכל להגיע אליה ולהישאר אצלה קצת ...

fresh mishmesh

New member
בכיף בכיף, למה לא...../images/Emo13.gif

רק שבשביל פיקניק צריך לוודא ב-100% שאין גשם וכד'. אבל את זה נדע בעצם רק ממש לפני המפגש... אז כרגע- הכל בסדר...! רק שלא יגלוש לאחה"צ-ערב

frieman

New member
אני בעד....... רק ש...

אני חושב שכדאי לעשות את המפגש ביום השני של חופש פורים כי ביום הראשון אנשים כמוני למשל נוסעים למשפחה...... אז תגידו מה דעתכם על דחייה של יום במועד....

אמממ.. הרעיון של הלונפארק נחמד..

אפשר גם בפארק הירקון אם אתם חושבים על פיקניק!! אפילו איזה באולינג נחמד

Ez sLeeP

New member
הממ..

פארק הירקון. ירקון = זיהום. זיהום = כימיקלים. כימיקלים = סרטן. עדיף שלא. מקומות מבודדים, או לפחות דיסקרטים הם המקום למפגשי פורום (או לחלופין עזריאלי, שהוכרז משום מה כמקום המפגשים האולטימטיבי..). מאחר ועזריאלי כבר לא יותר אטראקציה, אני בעד פארק, או גני יהושוע. זה ממש אולטימטיבי. נו, החלטנו?

מיקה86

New member
אין בעיה בכלל

אבל מצד אחד אי רוצה ללבוש את התחפושת שלי, מצד שני לא ממש בא לי להסחב איתה עליי,אני אראה כמו ילדה בודדה...

חחחח... נדב!! טוב שלא הגזמת..

פאק הירקון מקום מקסים ומתאים ביותר.. טוב נו..

frieman

New member
אני בעד....... אחלה רעיון......

אני בעד הרעיון של הבאולינג........ למרות כישורי הלא מוצלחים... :) אבל ביום שני של חופש פורים!!!!!!!! פליזזזזזז אנשים!!! או שתעשו את זה אחר הצהריים..... :)

למעלה