יקיריי

יקיריי ../images/Emo80.gif

אני נוסעת לי לסופ"ש לסמינר של הצופים, יהיה פיינטבול וזה (לפחות אנחנו חושבים שיהיה, המקום הוא הפתעה אז זה בגדר ניחושים :)) אז אני מעלה עכשיו את מומלצי השבוע
מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)
מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. שיהיה לכווווווווולכם סופ"ש 100מם. <חחחח סורי הייתי חייבת לעשות את זה. הפקאצות משתלטות על תפוז>

יווווו אני רוצה ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

שיר של גלעד שעשה לי את השבוע: אני חושבת שהשבוע זה : כותב לך סיפור ..
שיר השבוע לא של גלעד: נמנמ "סיבות אישיות" של בתי . תמונה שראיתי ולא אהבתי |מצורפת| עוד משו שעשה לי את השבוע -היה מזג אוויר מושלם !! חורףףףףףףף ופרח
הפעם הוא לג'סמין סתם כי בא לי

עוד פקאצה מהפורום...!

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)- "ציפורים" מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)- "Look through my eyes"(אמנם השיר מתוך הפסקול של "אחי הדוב" אבל זה השיר הכי מהמם שיש!!...) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק Brother Bear של פיל קולינס )Phil Collins( מומלץ בחום!!!!!! (כמו שכבר כתבתי על אחד השירים שלו...) ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
לסתיוית מהפורום... סתם כי את חמודה!

amityahav

New member
הנה שלי!

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)- סופי מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)- ממעמקים של עידן רייכל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט אושן 12 סרט טוב! לכו לראות

חחח לא! מה פתאום!

פשוט שירי יצחק כתבה "100ממת >הפקאצות משתלטות על הפורום..." משהו כזה אז התכוונתי שעוד פקאצה (אני) השתלטה הבנת? חחח לא לפגוע בך! באמת שלא! אגב- אחלה פורום שבעולם!!! אנשים פה חמודים לאללה!!!

תהני! ../images/Emo24.gif

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד) - 'מותק שלי' מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד) - 'סיבות אישיות' של בתי. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - אממ אין משו.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אתמול קנו לי את הדיסק 'שירי הפעלה ומשחק'. ויש שם שירים כאלה שולטים.. 'לכובע שלי', 'אני עומדת במעגל', 'שימי ידך בידי'. זה משהו משובח
, רק שזה מיועד לגיל 3. נו, אז מה

אה! שכחתי פרחים!

ה
השבוע הולך לאריאלה. שלא רק שהיא חגגה יומולדת 15 השבוע, אלא גם התחתנו

איף

New member
לה לה לה

מה שיר השבוע שלכם(של גלעד)?"סופי".
מה שיר השבוע שלכם(לא של גלעד)?טוב,כרגיל, "ממעמקים"-של רייכל(וואי אני ממש אוהבת את האף שלו!
) וגם "היא אוהבת"-של פיטר רוט ה-100מם(פאקצה פאקצתית
) וגם "look what you've done" של Jet. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אני עצלנית,אז אני מצטרפת לתמונה שמורי צירפה...
מה זה זה? מה הוא חושב לעצמו? זה בסדר זה?
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-משהו שעשה ,עושה ויעשה לי את השבוע- ההופעה של מורן גמליאל שיש מחר!!! כמה ציפיתי!
ואני רוצה להעניק פרח
למורי שחיזקה אותי ברגעים הקשים השבוע. תודה בייב.

../images/Emo5.gifצופים

למרות שזכור לי סמינר אחד שהיה ממש כייפי... הו, הימים בהם היה כיף להגיע לצופים... בכלופן... מה שיר השבוע שלכם [של גלעד]? אמממ "הילד בן 30, יש לו חום גבוה.." [מי שהבין, הבין... מי שלא, עדיף ככה
] מה שיר השבוע שלכם [לא של גלעד]? איך קוראים לשיר של טיפקס- "יש לי חברה, ואני אוהב אותה"? [ע"ע סוגריים בשאלה הקודמת] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- יש בעזריאלי חנות חדשה במקום המשביר לצרכן והיא ממש חביבה+... אם היה לי יותר זמן אתמול הייתי קונה כמה דברים, אבל הסתפקתי לבינתיים בכובע מאגניב
השבוע של אריאלה מוענק לאורעד כי היא אחד האנשים הכי חזקים שהכרתי בחיים שלי, ואני אוהבת אותה. מאוד
. ותבואי ביום חמישי להרצליה
.

pishkashit

New member
תהניייייייייייייייייייי

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)- אחותי מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)- דריוס- לאב טוויס (אני לא רוצה לכתוב עם טעויות ..אני אכתוב פעם אחרת ) :) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-לא..אין משו מיוחד.. כי אין לי מחשב אולי.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- גיליתי שלדודי לוי היה שיער ארוך...ושהו אמסטרדם זה שלו.. נו של הלהקה שהוא היה בה אבל הוא שר גם.. זהו... :)
לכולכםםםםםםםםםםם

tamar brandy

New member
הנה לכם../images/Emo13.gif ../images/Emo163.gif|בוב|

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)- הבזק מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)- כל יום שאת לא איתו- נמרוד שיקלר <האהבה החדשה שלי> תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שיר <shiroosh999>

../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם (של גלעד)
אני עדיין ממשיכה בשלי עם "ציפורים"
מה שיר השבוע שלכם (לא של גלעד)
בתי - סיבות אישיות ו- Alanis Morissette - Hands Clean
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
לא ראיתי משו מיוחד..
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
הממ.. הייתי בסמינר של הצופים, ישנו באיזה שבט נידח במיתר, היה ממש כיף, ואכן לקחו אותנו לפיינטבול כמו שרשמתי בהודעה הראשית של השרשור..! היה משו לפנים! כ"כ נהנתי
! שמו לנו חליפות, ושכפ"צים מגנים כאלו שמכסים את כל הפנים כמו של הבייסבול באמריקה ורובה ענקי עם כדורים בפנים, ואז יורים אחד בשני בשטח ענקי ואין זה הכי כיף בארץ! אני אומרת לכם- לכו לפיינטבול עם חברים, זה הדבר הכי מצחיק בארץ! ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לכולכם..

למעלה