היחפה עם כתר של זהב
New member
יקיריי ../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif
וואו אני לא מאמינה שהגיע כבר סוף החודש... כפי שכבר ציינתי בעבר, אני מתחילה ללמוד בבית צבי ב-30 בחודש. הייתה לי תקופה כל כך עמוסה.. וגם לא קלה. תחילת הלימודים הכה אינטנסיבים, מלחיצים וקשים. איכשהו הזמן עבר ונשאר לי שבוע בלבד. יואו.. כל פעם שאני מדברת על זה קשה לי לנשום. אני באמת באמת מתה מפחד. אבל זה לא מה שרציתי להגיד
לצערי נעדרתי מהפורום בתקופה האחרונה.. תמיד נכנסתי, פשוט לא הצלחתי לכתוב. אני מניחה שאני נמצאת באיזושהי תקופת מעבר וחיפוש עצמי.. ולצערי לא הצלחתי לשלב את הפורום בתוך כל זה.. ואני די בטוחה שעם לוח הזמנים המטורף לשנה הקרובה, המצב לא ישתפר בהרבה. אני עדיין אוהבת את כולכם, ועדיין הפורום מאוד מאוד חשוב לי.. ולכן אני חושבת שהדבר הנכון לעשות זה לעזוב את הניהול כרגע, ולתת אותו למישהו שאני באמת מאמינה שישמור על הילדים היפים שלי היטב. ואני מקווה שזה יצא לפועל בקרוב
אז זה מה שרציתי להגיד.. מקווה שאתם מבינים ולא כועסים
וואו אני לא מאמינה שהגיע כבר סוף החודש... כפי שכבר ציינתי בעבר, אני מתחילה ללמוד בבית צבי ב-30 בחודש. הייתה לי תקופה כל כך עמוסה.. וגם לא קלה. תחילת הלימודים הכה אינטנסיבים, מלחיצים וקשים. איכשהו הזמן עבר ונשאר לי שבוע בלבד. יואו.. כל פעם שאני מדברת על זה קשה לי לנשום. אני באמת באמת מתה מפחד. אבל זה לא מה שרציתי להגיד