יקיריי שלום !!!

יקיריי שלום !!!

יקירים שלי !!! החורף מגיע אט אט ואין מה לעשות יש דברים בחורף שלא ישתנו לעולם, אם זה לאכול יותר ואם זה לישון יותר ובכלל אנחנו הופכים למעין דובי חורף שכאלה, אגב לי אין שום בעיה עם זה! ובנושא אחר - הייתי השבוע בראיון בתוכנית רדיו ואחת השאלות ששאל אותי המראיין היא "לאיזה רגע מאושר בחיים שלך היית חוזרת אילו?" באותו הרגע לא ידעתי מה להשיב לו, יש כל כך הרבה רגעים טובים ויפים בחיים שהייתי חוזרת אליהם בזה הרגע. אבל מתוך השאלה הזו הגעתי למסקנה קטנה אחת. שיש כל כך הרבה אנשים בחיי שהייתי רוצה שיהיו איתי באותם הרגעים ואתם ללא ספק נמצאים שם בשבילי. המסקנה הבולטת בסיפור הקצר הזה שאנשים שכבר לא חיים, חסרונם מורגש דווקא ברגעים השמחים. אוהבת אתכם ומאמינה בכם תמיד, אגם

מורני12

New member
יאוו אני לא מאמינה אגם בפורום!!!

איזה מדהימה!!! אנחנו אוהבים אותך בחזרה!

אגמו'ששששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותך כ"כ
בהצלחה בהמשך הדרך
איזו חמודה שנכנסתתתתתתת
אוהבת אותך
-רעות-

eynav16

New member
איזה חמודה...../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

קודם כל כל הכבוד
שאת נכנסת לפורומים שלך וכותבת בהם
עכשיו אני רוצה להגיד לך שאת בנדם מיוחדד ומקסים... את בטח לא כל כך זוכרת(או שאולי כן) אבל אני לא חושבת שאשכח את היום שראיתי אותך...
עינב

היללי 2

New member
א=ג=ם!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה ענק........ מגניב שניכנסת לפה.......יאא מתים עליך.. אני יהיה בשיר נולד ומקווה להיכנס למאחורי הקלטים לתפוס תמונה איתך... חח איזה מגנווב..

a b u y a

New member
אגם../images/Emo99.gif

אגם...אנחנו שרופים
עלייך ואוהבים
אותך
תודה שנכנסת לפורום
...אין עלייך...את האישה הכי יפה והכי מדהימה בארץ
ובעולם
אני אביה...ואני חולה
עלייך...זה די
ברור
אי-אפשר אפילו לתאר את כמות ההתרגשות שלי עכשיו

אגמייי../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

יאאאאאאאאאאאאאאאאא
אין לך מושג איך פה כולם שמחים שנכנסת
איזה מדהימה
שיהיה לך חורף נעיייים
איך אני שמחה שנכנסת! בהצלחה בהמשך! אוהבים אותך כאן תמיד
מיכל

א-ג-מ-י-!

יאוו אני לא מאמינה שזאת את אני כל כך אוהבת אותך את לא יודעת את כמה!! אני כבר כמה שנים רוצה לפגוש אותך אבל זה לא יוצא לי אוףף..אבל לא נורא..רציתי להגיד לך שאת בן אדם מדהים את מקסימה,יפה,מתוקה ופשוט אין עלייך!!..אני מקווה שתזכי למסך הזהב והלוואי ויהיה לך רק אושר.. ואני מבינה אותך בקשר למשפט שאנשים שהכי חסרים וכבר לא נמצאים על האדמה לידך להחזיק לך את היד ברגעים השמחים זה הכי כואב!! אבל אני א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך-! הרבה הרבה אני מקווה שיהיה לך הכי טוב בחיים ותצליחי בכל מה שאת רוצה..! לסיום אני מקווה שתצליחי במסך הזהב ושיהיה לך רק אושר,שמחה וכמובן א-ה-ב-ה-!-! ביי ותודה שנכנסת אני עוד מתרגשת..חחח..

2ניצי

New member
לאגם

היי אגם אני חולה עליך אני רוצה לפגוש אותך אבל לא יוצא לי טוב אני מאחלת לך רק אושר ושמחה ובהצלחה בטקס מסך הזהב (הצבעתי אל תדאגי) ממני אוהבת אותך מאוד ניצן

אביחי 33

New member
מושלמת שלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

תודה רבה שנכנסת אלינו
את כמויות האהבה שלי כלפייך לא ניתן לתאר במילים. את מושלמת ואדירה בעיניי
חברי זו אכן אגם
בכל מקרה אני אברר זאת סופית ואודיע לכם
אגם נשמה שלי, אוהב אותך
*בקרוב יאדימו וינעצו את זה*

אגמוש !!!

מותק תודה שכתבת !!! אני מקווה שאנחנו הראשונים שנקרא מהדברים שאת כותבת למגירה כי יש לך פשוט כישרון בכתיבה חחח !!! וואי אנחנו מקווים שתיכנסי לכאן הרבה כי אנחנו רוצים להגיד לך כל-כך הרבה דברים ! ונ.ב אצל דודו טופז היית מדהימה . מקווה שאת עדיין פה ותוכלי לקרוא את ההודעות של כולם חחח , אוהבת אותך ,שלי !

nofnof12

New member
יואו יייששששש../images/Emo70.gif

איזה כיף אגמוש רושמת בפורום
את תרשמי לעיתים קרובות
איזה כיף שנכנסת
איך ידעת שפתחו לך פורום בתפוז

nofnof12

New member
חחח נכון../images/Emo45.gif שחכתי לרגע...

מה לעשות מתרגשים כשהכוכב של הפורום כותב

למעלה