יקיריי, חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

omris

New member
יקיריי, חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סחתיין על השינוי וDANG כמה שמוזר לעלות על המחשב אחרי שבוע חופש ממנו:) אני צריך להדביק את הפער.. אני יודע...................... נשתמע מאוחר יותר!!!!!!! אתם מוזמנים להתחבר הערב לצ´אט .. אני מת לספר לכם חוויות וכמה דברים שהזכירו לי אתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nadav26

New member
ברוך הבא עומרי!!!../images/Emo9.gif

מקווה שנהנית בחופש, דרך אגב עברתי על הגלריית תרגומים - עשית אחלה עבודה בנאדם, מצאו חן בעיני התמונות של VANISHING ו-THE WIND - אשמח אם תוכל להעלות אותם בנפרד.

eranmc

New member
מה קנית לי?

סתאאאאאם. התגעגענו אלייך TWICE, היית חסר. יש הרבה לעדכן אותך (בעיקר דברים לא הכי נחמדים), מקווה שנהנית ואתה לא סחוט מכדי לספר לנו על דברים.

galmc

New member
עמרייייייייייייי

איך היה? לא הספקתי להיפרד!!!!! תן לי לנחש קנית סינגלים, ובמקרה ראית כבשה אז נזכרת בנו? :)

omris

New member
פחח לא! היה מדהים!!!!!!!!!!!! כנסו

הערב לצ´אט ונדבר............. ישנתי מהרגע שחזרתי עד עכשיו.... הטיסת לילה הזאת הרגה אותי!
נחתנו ב 4:15 ויצאנו מהשדה רק באיזה 5:30 ..... גם כן שדה תעופה.. פחחח איזה עומס חבל על הזמן............................................... קיצקץ, כנסו היום בערב לצ´אט ונדבר~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

galmc

New member
לפני שנה כשטסתי

הגענו ב- 4 בבוקר לשדה התעופה, והגעתי הביתה ב- 6 לא הצלחתי לישון ורצתי למחשב, אף אחד לא היה מחובר!!!

omris

New member
פחח לא הייתי עייף בכלל כשהגעתי

הביתה! אבל מה שכן, כל כך רציתי לראות את השידור החוזר הרצוף של פרקי השבוע של ימי חיינו!!! וזה התחיל ב 7:00 ובדיוק הגעתי הביתה והתחלתי לראות ונרדמתי!! DANG!!!! נשתמע

MissPop

New member
ברוך הבא עמרי

לא הפסדת כלום בימי חיינו סתם היה משעמם כרגיל כולם דיברו לעצמם יעני "חושבים" חחחחחחח

למעלה