יקירותיי...

פאמקי

New member
יקירותיי...

העלתי סקר לאויר (מצד שמאל, ב"עוד בפורום", יש ללחוץ על "סקר"). הצביעו בהמוניכן

עלמה40

New member
אחלה יוזמה

אני מעודדת סקרים נוספים כאלו. ממש ממש מעניין היה לראות את התוצאות יהיה נחמד אם ימנעו הצבעות כפולות..ניסיתי מתוך סקרנות ולא נופתי (לא בעיה לנפות שהרי רק חברים רשומים יכולים להשתתף). כבר יש אי דיוק בסקר. סורי. ויהיה נחמד אם אפשר יהיה להתעדכן בתוצאות שלא דרך הצבעה

פאמקי

New member
עלמה...

בכל פעם שרואה את שמך, חיוך עולה על פניי (חיוך הפתעה)
זה רק אומר, ששוב אני מתלוננת על כך, שאת לא כותבת כאן מספיק (כן, כן... עדיף מעט מכלום)
. בקשר לסקר, מבטיחה להעלות נוספים (אשמח לרעיונותיכן). למדתי שאנו כל כך "מרובעות" שרק סקר אנונימי גורם לנו "להתפרע". אבדוק את אופציית "מניעת הצבעות כפולות". בינתיים, תשתדלו להצביע פעם אחת. בבקשה. ממש מעניין מה אנו מעדיפות. ולהתעדכן ש"לא דרך הצבעה", אפשרי. כשאת פותחת יש אפשרות "הצבעה" ואפשרות "תוצאות". חג שמח, יקרה (עוד מעט זה מאחורינו...)

עלמה40

New member
אהלן שוב

אשתדל לכתוב יותר. קצת עייפות נפשית אבל זה יעבור.. שאלה שאותי מעניינת לסקר, האם את בארון? תוך ציון של טווח גילאים (כלומר שני סימונים לסקר) יהיה מעניין לראות תוצאה כפונקציה של גיל יש לי תאוריה לפיה שנתונים מוקדמים יותר נמצאות עמוק בארון לעומת צעירות שמחוצה לו מה שמעיד על שיפור בחברה הישראלית

שומבללה

New member
פאמקי יקרה

בצד שמאל יש לי הודעות מנהלתיות, אני מודה שלא קראתי, אבל הן גם מסתירות כנראה את הסקר המדובר. איך מורידים זאת?

פאמקי

New member
שומבללה...?

את עדיין עם הממשק הישן
עוד מעט הוא לא יהיה פעיל ולא התרגלת לממשק החדש
שולחת קישור. ולכי לפי ההוראות שנתתי קודם. אם את לא מסתדרת, אני כאן. ערב נפלא.

למעלה