"יצר הרע"?

אורהמגע

New member
"יצר הרע"?

מצד אחד, החכמים טוענים כי האדם מטבעו מסוגל לשלוט (בלא להדחיקו) בדחף המיני. יתרה על כך, הם מוסיפים גם אפשר לרתום אותו למטרות קדושות. מצד שני, קיימות טכניקות בנות אלפי שנים העוסקות בכך. מצד שלישי, ישנו בן אדם, אשר משתמש בטכניקות אלו מדי יום ביומו וכבר 15 שנים מלמד אנשים אחרים לעשות כך. מיניות הרי זה קצת יותר מלתפוס חפוז.... מסקרן גם אותך? אשמח לענות על שאלות בכתובת [email protected] אחת התלמידות שלו

conatus

New member
יצר המין "הרע"

מי הם החכמים שטוענים ? ומה זה נקרא לשלוט בדחף המיני ? לא לקיים יחסי מין כלל ? מטרות קדושות של מי ? את מתכוונת לנצרות ? אני מבין שאת אחת התלמידות של... ( של מי ??? ) לגופו של עניין - הכתיבה שלך היא סתומה ומעורפלת. ואני שואל את עצמי למה. אולי כי את לא מבינה בעצמך את הנושא לתומו ואם זה נכון איך תייעצי לאחרים. או שאת פשוט רוצה להיות מעורפלת. אני מבקש ממך להסיר את הערפל מהדברים שכתבת. נ.ב. נושא ההודעה שלך הוא יצר הרע ובגוף ההודעה את עוסקת ביצר המין - הייתי קורא לזה סתירה...

אורהמגע

New member
תודה על המחמאות

קונאטוס, יקירי, החכמים הם אותם חכמים שמצטטים אותם באנציקלופדיה ליהדות. לשלוט בדחף המיני - זה לנטב את האנרגיה הזאת בדרך המעניינת אותך. לא הצעתי לעולם לא לקיים יחסי מין (ממליצה לך לקרוא ביתר תשומת לב לפני שאתה מבקר מה שהו). מטרות קדושות - זה ציטוט מאותם חז"ל. לדעתי, אם זה מעניין אותך, לכל אחד מטרות קדושות משלו בהתאם להשקפת עולמו. אני אחת התלמידות של אותו מורה, עליו אני מדברת. לפי המשך דבריך אני מבינה שהיה לך ציון נמוך בהבנת הנקרא בבית הספר. נ.ב. נושא ההודעה מסתיים בסימן שאלה!!!

אורהמגע

New member
אתה רואה בזה משהו פסול?

הרי איך אנשים אחרים יידעו שיש מורה טוב לטאנטרה בתל אביב? ובנושא כל כך רגיש אם אחד כבר תחליט ללכת בדרך הזו נפילה על מורה לא טוב במקרה הטוב ביותר לא תזיק. לכן לקחתי על עצמי "לצאת לעם". בטח תחייך, מאיפה לי שהמורה שלי טוב? אחריות, הגינות, עדינות והמלצות ששמעתי מחזקות את ההרגשה שלי.

conatus

New member
תיבת דואר מפוצצת !!

כשגרתי בעיר הגדולה ת"א נתקלתי בתופעה שמפרסמים שונים במירוץ אחר לקוחות דוחפים ללא כל פרופורציה פלאיירים לתוך תיבת הדואר ופשוט מפוצצים אותה עד שהדבר הופך למטרד רציני, כי כדי לאתר מתוך גוש הניירות הזה את המכתבים החשובים באמת הופך להיות משימה ממש מטרידה. מה הקשר ??? ובכן את משולה למפרסם כזה וההודעה שלך משולה לפלאייר וכמוך ישנם עוד רבים אחרים. הפורום הזה משול לתיבת הדואר אמנם לא הפרטית שלי אבל בהחלט של כל מי שכותב כאן... אם תחליטי ליזום דיון על טנטרה אז בכייף אני הראשון. ביי

אורהמגע

New member
אני בהחלט רוצה ליזום דיון על טאנטרה

ומוזר שלא הבנת את זה עד עכשיו...

אורהמגע

New member
אתם מתכתבים ברמת הכותרת?!?!

חברי, די! הבנתי או.קיי. - אני לא מפרסמת. אני מנסה להוציא אל הקהל הרחב את המבט האחר על טאנטרה. מכיוון שהמבט הזה אישי אז הוא גם קשור לאישיות מסוימת אשר אני לומדת אצלה, אבל אני בהחלט אמנע מלהזכיר את שמה או פרטיה האחרים (וכך דרך אגב נהגתי עד עכשיו). חוץ מנושא הפירסום שלא נותן כנראה לנשום למספר אנשים - אולי מישהו יזרוק איזה הערה לעניין עצמו? בסימפתיה רבה מאוד לכל אלה שנענו עד עכשיו...

conatus

New member
בבקשה - הערה לעניין עצמו...

לדעתי, עניין שימוש באנרגיה המינית שאינה מוצאת את פוקרנה בדרך הטבעית ( בקיום יחסי מין ) והסבתה לאפיקים אחרים זהו עניין פילוסופי ולא טכניקה כפי שאת טוענת. דעתי היא שלא תוכלי להוכיח באף דרך שאת האנרגיה המינית ניתן לנצל בדרך אחרת מאשר ייעודה המקורי...

urifelsher

New member
מה עם המושג "יצר הרע"

כדי ליצור פחד ולשלוט בחיי המאמינים אתם רעים תגיעו לגהנום.אני יסביר לכם איך להנהג כדי להגיע לגן עדן. גיחי גיחי גיחי אין לנו צורך בשרלטנות ופחד לך לך מעם העם הזה היושב בציון ,המוביל בדרך הפחד. אור ואהבה אורי

למעלה