יצרתי קשר עם אישה

blue skies

New member
יצרתי קשר עם אישה

נחמדה מאוד שעובדת בבי"ס רננים ברחובות, זה בית ספר לחינוך מיוחד לפי מה שהבנתי יש שם ילדים בגילאי 3-8 שמתחלקים בכיתו גן וכיתות בי"ס חלק מהם באים ממשפחות במצב מאוד קשה וסוציו-אקונומי נמוך מאוד ואין להם כסף להביא מחברת או עפרון אפילו בעקרון מה שצריך זה ככה: כיתות גן: ילקוט/תיק קטן, מחברת, קלמר קטן עם עפרון או טוש או צבע שיהיה להם כיתות בי"ס: ילקוט, 2 מחברות, קלסר, קלמר + תכולה מבחינה כמותית של הילדים שצריכים ציוד מדובר על כ-20 ילדים מכל קבוצת גיל. אם ישאר מחר אחרי שתארגנו את הילקוטים ויהיה אפשר להעביר אליהם הם מאוד ישמחו כמו כן הם שמחו מאוד לשמוע עלינו וישמחו להיות איתנו בקשר לעזור לנו ולהעזר בנו אני מוכנה לרכז ולהיות איתם בקשר

רותם111

New member
יופי../images/Emo140.gif אבל, לא מאמינה שיהיו לנו

כמויות כאלה לחלק. את אומרת שמדובר בכ- 100 ילדים. הלוואי שאתבדה וכן יהיה.

blue skies

New member
בבית הספר סה"כ

יש בסביבות המאה פלוס ילדים אבל לא כולם מגיעים מרקע קשה בסביבות ה40 ילד (20 מכיתות גן ו20 מכיתות בי"ס) זקוקים לעזרה האישה שדיברתי איתה עובדת עם הילדים בבי"ס ואמרה שגם אם נוכל אפילו מחברת אחת לילד אחד לספק זאת תהיה עזרה ענקית והם מאוד ישמחו

blue skies

New member
כמו כן יש

משפחה ברחובות עם 4 ילדים שלושה מהם היו בחינוך מיוחד ועברו לבית ספר רגיל אבל לכיתה מיוחדת קטנה יותר הילדים בכיתות א', ג', ד' ועוד ילד אחד בפנימייה אני מוכנה לקחת חסות גם עליהם ולקשר בינינו לבינם היום אחה"צ יצרו איתי קשר ויודעו לי מה הם צריכים ואם לילדים יש ציוד לבית ספר או לא

למעלה