יצרתי סוג חדש!!!!

יצרתי סוג חדש!!!!

דולי מסוג חדש... אני ציירתי היום *הכל* לבד וכשאני אומרת הכל, אני לא מתכוונת "הכל" במובן שלכן - כלומר את כל הבגדים, כל הצבע של העור וכו´. אני ברצינות ישבתי מול דף "צייר" חדש, ריק, לבן, וציירתי... הרי לכן שני בייסים לדולי שלי: אחת נורמאלית, ואחת קצת יותר...אהה..."בריאה" איך שאומרים. הכנתי שתי דוליז לדוגמה (לא הכי מושקעות בעולם) מהבייסים ואני אוחמא מאוד אם תשתמשו בבייסים ותפיצו אותם...*^_^* ועכשיו: איך נקרא לסוג הזה? אני בעד "דיינג´ריות" "DANGERS" ע"ש ממציאתן המופלאה....*^_^* זאת אני! יש לכן הצעות לשמות אחרים?

cute dolly

New member
יאאאאאא

איזה מדליק !!!!!! רואים שאת כשרונית
את תסכימי שאני אשתמש בבסיסים לאתר שלי ? ואתן לך זכויות יוצרים כמובן ! ( אם יש לך אתר אני אוכל לשים לך לינק ) בכל אופן יצא לך ממש ממש מ-ג-נ-י-ב !!!

אין בעיה ../images/Emo8.gif

את יכולה להשתמש בבסיסים אבל בבקשה, תני זכויות יוצרים...
יש לי אתר אבל אין בו ממש דוליז דוליז הרי אני כל החיים שלי עשיתי (גיליתי את זה לפני שזה נכנס לאופנה) ו-90% מהן נמחקו לי כי הן לא היו עד כדי כך חשובות לי! וכמובן, לא מספיק חשובות כדי לעשות עליהן אתר... האתר הוא, עליי *^_^* את יכולה לשים לינק לאימייל שלי אם בא לך [email protected] וכתובת האתר היא sigal.galker.com (אם כי בימים אלה הוא לא ממש עולה... אבל הוא יתוקן בקרוב) תודה רבה לכולם על כך שאתם חושבים שהדיינג´ריות יפות!!!!! אני מאוד מוחמאת!!! *^_^* ב-
Danger

Mooa-Numi

New member
דיינג´ריות! ממש יפות!

חוץ מהקטע שהימנית קצת חסרת פרופורציות...

Karamela

New member
ווווווווווווווווווווווווווווואווווו

את...את...את... עשית את זה
את באמת כשרונית... יא מעצבנת!!! לעיכג עועמיחקכיח
איזה יפה זה!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diva Star

New member
חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

יא חתיכת כישרונית

BaNaNa AdOoMa

New member
איזו מהן?

- - - - - - - - - > *אני עשיתי לבד לבד...גם את הגוף!!!* דניא

נורא יפה! עשיתי מזה משהו..

עשיתי שתי דיינג´ריות ולכבוד הקיץ שיבוא עוד שלושה חודשים, שתיהן לבושות בבגדי ים..

../images/Emo13.gif יפה!!!

(חוץ מזה שהפופיק שלה קצת..לא ממש במרכז הבטן
) אני אוהבת מאוד את החלק העליון הייתי לובשת כזה, אם לא הייתי שוקלת קצת יותר מקיסם
Danger

bilha501

New member
מקסים! אהבתי!!

הן יפות הן מושקעות והן פצצות! אהבתי:) את כישרונית!! שלך בלהה

BlackRain20f

New member
../images/Emo3.gif הרמיוני זה ממש מדליק!

וואי הרמיוני יש לך כשרון! הבובות ממש מדליקות... אני מוסיפה בובת פיקאט שהכנתי, תאמרי לי מה דעתך בבקשה כי לך יש טעם טוב :) ניצן

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

אז עכשיו גם יש לי טעם טוב..? *^_^* אני מסמיקה... בחייאת.... הבובה שלך ממש יפה, בעיקר התסרוקת, אבל... (לא רוצה להשמע כמו איזה "פאשיון קלאבית", -) אדום? עם ורוד? הממ...לא... *נבוכה*... אני שונאת לדבר כמו איזה מעצבת אופנה סנובית פלצנית שכזו...
Danger|זהירות

BliNky

New member
היי הדנג´ריות שלך מזה יפות

זה פשוט... פשוט... פשוט... אוף את מוכשרת משהו שעשיתי עם הסוג שהמצאת

FleurGirl

New member
תודה הרמיוני!

תודה רבה לך הרמיוני דיינג´ר כי בזכותך אזרתי אומץ והכנתי גם בסיס שמייד תראו...

S.tal

New member
וורי נייס סיגל! וורי נייס!

בלה.. נדבקתי לאנגלית....!!!!!! נבר מיינד, בובה יפה! באמת! רק זו חסרת הפורפורציות פחות... כאילו... זה לא ק-צ-ת מוגזם?! טל, <t@l <the real snoopy

למעלה