יצרו איתי קשר....

שרי סילבר

Active member
לידיעתך, ארנון בגנופרו יש מקום להכליל חיות מחמד (Pats). האם גם סוסים ופרות נחשבים?

ד ז י ר ה

New member
בדקתי,ולא נמצא קשר משפחתי-רק חברי

האם משפחת גלבוע {נייצ´ולר} הם אורי ויפה , יפה היגיעה מגרמניה {בזמנו ,כל משק קיבל עולה חדש} ויפה היתה אצלם. הבן שלהם נשוי לבת של דרורה שגרה עדיין בכפר. שהיא חברתה הטובה ביותר של חמותי. ( מסובך?) משפחת ליבמן חברים עם בתה(גם חברה של חמותי) אמו של מאיר איינשטיין מהספורט... שגם הם מחלוצי כפר יחזקאל. המשפחות מוכרות היטב למשפחת זקהיים.

EYהודית

New member
תודה לך אורית

אצלי התעלומה זהו קיימת לגבי אימי... היא דיברה די הרבה על תקופת המחבוא, דיברה וסיפרה המון על המשפחה שאימצה אותה אחרי המלחמה... המשפחה היחידה שהכרתי מהצד שלה. אבל על המשפחה הראשונית שלה, רק פרטים יבשים, אמא מורה למלאכה, אבא ראש קהילה, שמות האחים וזהו. אין לי שום מידע על המשפחה המורחבת, על הסבים והסבתות, היתה קרובת משפחה אחת שאני זוכרת מביקור בהולנד בתור ילדה, מה הקשר המדויק שלה למשפחה, אני לא יודעת. אימי היתה גאה באביה, לקחה אותי לביתה, לעיר נעוריה, הכל פרטם יבשים, אין תוכן. נורא מוזר לי, כי אימי היתה סופר דברנית. יש לי הרגשה שאחרי המלחמה היא נעלה הכל מאחורי סורג ובריח, לא רצתה שיפתחו פצעי הגעגוע, פצעי האין מעבר למה שכבר נשאה איתה. אני לא יודעת

למעלה