יצפאן נמאס!!!

יצפאן נמאס!!!

היי, האם גם אתם כמוני מרגישים שהירידות של יצפאן על דודו בתכניות שלו עברו כבר מזמן את גבול הטעם הטוב? כאילו מה? מה הוא מנסה תמיד להוכיח שדודו אהבל? בהתחלה זה עוד היה חביב אבל עכשיו זה כבר מריח כמו צרות עין וקנאה. איך אתם מרגישים בקשר לזה?

siradler

New member
זה הסייד קיק וזה מסוכם מראש

הוא מרוויח והרוויח כספית וחשיפה אישית לא רעה בכלל לא זכור לי שזה כ"כ ה\מפריע לו

la bella dama

New member
לא רואה יפצאן,הוא נמאס לפני הרבה

זמן

siradler

New member
../images/Emo46.gif אני גם לא רואה יאצפאן

לא משדרים אותו כאן-ואולי טוב שכך

lev820

New member
מסכים איתך יהונתן הקטן

אתה צודק ב-100%!!! אני אומר את זה כבר הרבה זמן לאנשים.. לדעתי הוא עושה עוול לדודו וגורם לו נזק. אם כבר מישהו צריך לרדת זה דודו על יצפאן. הייתי בכמה הופעות של דודו והוא פשוט ענק!!! ואם לא הירידות של יצפאן אני בטוח שהיה הרבה יותר קהל בא לשמוע את דודו. במקום לעשות לו פרסומת מועילה הוא מזיק לו.. אנשים מאד מושפעים לרעה מהירידות האלה!

זה בדיוק כך!

רואים את זה גם בתגובות של דודו שהן שונות לגמרי ממה שהיו בהתחלה. פעם כשיצפאן ירד עליו הוא הגיב בצחוקים וכל שפת הגוף שלו שדרה"אני איתך במשחק הזה"! אבל לאחרונה עם כל הרמזים המזלזלים של יצפאן כאילו דודו הוא איזה אהבל חסר השכלה, שתיין ועוד ועוד, נראה שגם דודו כבר לא בקטע "המבויים" הזה. ורק להדגיש, אני נכנסתי ממש בטעות לפורום הזה. לא ידעתי שלדודו החמוד יש פורום ואני לא כל כך בקטע של מוסיקה וכאלה אבל ברגע שראיתי את זה חשבתי שהנה יש לי הזדמנות להגיב על הקטעים המעצבנים האלה בטלויזיה.

תמי טל

New member
התובה למה שרשמת

קודם כל שמי שלי פאר לא תמי טל זה המחשב של דודה שלי אז אני רושמת ממנה באמת מוגזם מה שיצפאן עושה לדודו מה הוא מרגיש?! דודו הוא מלך והירידות של יצפאן עוברות כל גבוללללללל

dana6665

New member
טוב.. ראיתי את הכותרת של ההודעה

הזאת, והייתי חייבת להגיב.. בתור אחת שנמצאת באולפן ה-מ-ו-ן, ובתור אחת שיודעת איך מתנהלים שם העניינים.. אז אני מרשה לעצמי להתערב ולהגיד את דעתי בעניין.. יצא לי לדבר עם דודו מספר פעמים, והוא מקבל את הקטע הזה בכיף, באמת. הוא אומר שלולא יצפאן, לולא התוכנית וה"ירידות" האלה, הוא היה כלום היום. אני יודעת שכולכם תקפצו עכשיו ותגידו "מה פתאום, הוא מפורסם בזכות עצמו והוא מוכשר בלי קשר ליצפאן בכלל", אבל אתם הרי יודעים שאם ליצפאן לא הייתה תוכנית, אז בכלל לא הייתם מכירים את דודו.. כנ"ל לגבי הירידות האלה.. אלי ודודו הם חברים נורא נורא נורא טובים, באמת וזה הכל נאמר בצחוק חבל שאתם לא מקבלים את זה ככה..

למעלה