יצירת Security group בעזרת DS

itaysk

New member
יצירת Security group בעזרת DS

היי, הצלחתי ליצור Distribution group בעזרת DirectoryServices. אבל כשאני מנסה ליצור קבוצת אבטחה הוא זורק שגיאה. השגיאה מתייחסת לשורה שקובעת את סוג הקבוצה והיא:
myGroup.Properties["groupType"].Value = ערך שמייצג את סוג הקבוצה;​
עבור קבוצת תפוצה אני נותן ערך של 4 וזה עובד. לפי הטבלה הזאת (למטה) ערך של 2147483648 אומר אבטחה אבל זה לא עובד. מישהו יודע מה הבעייה?

yairov

New member
תגובה

entry = orgUnitEntry.Children.Add("CN=" + groupName, "GROUP"); entry.Properties["sAMAccountName"].Value = groupName; entry.Properties["groupType"].Value = -2147483646; entry.CommitChanges(); entry.Close();​

itaysk

New member
ואללה עובד, אפשר הסבר?

תודה זה באמת עובד. אפשר הסבר מאיפה הבאת את המספר הזה ואיך זה מתקשר ללינק שצירפתי? (ולמה הוא לא עובד)

itaysk

New member
עוד שאלה, Invoke() method names

לקלאס DirectoryEntry יש מתודת Invoke() שמריצה "Native AD objects" מה זה אומר ואיזה מתודות קיימות? (קישור?) אני מכיר איפוס ססמא והוספה לקבוצה אני מניח שיש עוד המון.

itaysk

New member
תודה רבה

האם זה נכון ש System.DirectoryServices זה בעצם רק Wrapper לאותו Native object (ז ADSI?)?

itaysk

New member
מקפיץ.. יש פה עוד שאלה קטנה

חוץ מהתודה יש עוד שאלה קטנה שתסגור לי תפינה. תודה.

Justin Angel

New member
../images/Emo26.gif

אם אתה מתחיל לעבוד עם ActiveDirectory אני ממליץ בחום על הספר החדש של ג'ו קפלן - The .NET Developer's Guide to Directory Services Programming. הוא עונה על מרבית השאלות הבסיסיות ומוסיף המון לקחים מהעולם האמיתי לתוך תכנות מול AD.

למעלה