יצירת PDF

its moi

New member
יצירת PDF

איך אני יכול ליצור קובץ PDF של כמה עמ´? אני צריך להפוך קבצי וורד עם כמה עמ´, וגם כמה מסמכים סרוקים של כמה עמ´ - להפוך אותם ל PDF. אולי אתם יודעים איך עושים את זה? ואם צריך להוריד משהו, אז מאיפה ?

yossi_maoz

New member
בשביל זה המציאו את אקרובט...

(לא רידר) לאחר שאקרובט מותקנת במחשב- יווצר לך אייקון בשורת התפריט של וורד (מקרו). כל שיהיה עליך לעשות ללחוץ עליו ולהמתין כמה שניות... לגבי מסמכים סרוקים- זה מאוד "מסובך": פשוט גוררים אותם על חלון האקרובט הפתוח- הם יתווספו אוטומטית לקובץ PDF.

preacher

New member
יש פתרון חינמי אך מסובך.

צריך להוריד את התוכנות הבאות: redmon - יוצר פורט וירטואלי במחשב. ghostscript - תוכנה שממירה EPS ל-PDF ghostview - פרונט אנד ל- ghostscript (לא חובה לצורך העניין) יש הוראות שבאות עם redmon אבל אין לי אותן ואני לא זוכר בדיוק אבל הרעיון הוא שמוסיפים דרייבר למדפסת (איזה מדפסת לייזר של אפל) ומפנים אותה איכשבו לפורט הוירטואלי הנ"ל ואיכשהו זה יוצר במקום הדפסה, קובץ PDF.

yossi_maoz

New member
עקרונית

אפשר להוריד דרייבר פוסטסקריפט מהאתר של אדובי, להדפיס אליו לקובץ פוסטסקריפט, ואז את התוצאה לפתוח ב-GOHSTVIEW ולשמור כ-PDF... זה אמנם חינמי אבל מסורבל. GOHSTSCRIPT גם לא מאפשרת כמעט שליטה על איכות ה-PDF. ואם צריך להוסיף לקובץ PDF קיים תמונות גם לזה אין פתרון בשיטה הזאת. כמו שנאמר- חינמי אך מורכב.

yossi_maoz

New member
יש גם דרך שלישית

שעשויה לעזור לך להמרה והיא חינמית (לחמשת הפעמים הראשונות) ראה קישור מצורף.

למעלה