יצירת AF לבד..

AlphonseElric

New member
יצירת AF לבד..

אפשר להשתמש בחומר "דס" כדי לעשות AF לבד? או שצריך את החומר שקיין השתמש בו כדי לבנות את ג'ק?

החומר שאני עובד איתו הוא מדהים...

הוא הרבה יותר טוס מ"דס"... אבל - הוא ממש ממש לא שווה את המחיר שרוצים עליו בארץ... אם יש לך אפשרות להביא מחו"ל - אני מאוד ממליץ... אתה תהנה לעבוד איתו! לגבי "דס", קניתי עכשיו חבילה כדי לפסל קצת עם אחי הקטן (הוא טוען שאני לא משקיע בו מספיק...), אני מבטיח לעדכן ע"ג הפורום! וכדי להרחיב את הדיון: יש פה עוד אנשים שניסו או חשבו על עשיית או הסבת AF?

Wing Chan

New member
אני רוצה לנסות

לעשות איזה דמות 12 אינץ' קאסטום לעצב פנים לעצב וליצור בגדים ועזרים והכול לא חסרים לי רעיונות בראש
אבל יש לי זוג ידיים שמאליות לגמרי ואני חסר כישרון בשיט

Hubert Hubert

New member
אני הייתי רוצה

לצערי כישורי הפיסול שלי לא משהו אבל אני עובד על זה. יש לי כבר כל מיני תכנונים לעוד אקשן פיגרז מהקומיקס שלי, הוברט הוברט. יש לי מכונית על שלט, מין טרקטור מוזר וענקי כזה, שהייתי רוצה להסב אותו ל'מפנה היישובים של הוברט הוברט' (סקיצות בקרוב!). אגב, קיין, באוף טופיק לחלוטין: ראיתי את החתימה שלך, חשבתי שאולי הדבר הזה יעניין אותך.

bobby6killer

New member
אני כמו האחרים

אבל אני לא מסוגל לצייר עיגול כמו שצריך ככה שזה רק בגדר "רוצה". את הפיסול אני משאיר לאחרים.

AlphonseElric

New member
תיתן לו את הקסדת ויידר שלך..

אחר כך נראה אותו אומר כזה דבר
... חחח קיין- אתה מכיר אולי אתרים בחו"K ששולחים לישראל שאפשר לקנות מהם?! באיזה גדול חבילות זה בא?

למעלה