יצירת קשר עם קרן...

sweetmisiu

New member
היום קצת חפרתי לכם אבל כנסו רגע בבקשה:

פתחתי קבוצה בפייסבוק של כל השירים שאני מנגן :] אני ממש אודה לכל מי שיצטרף אליה! האמת שרק בשביל העריכה שהאח התאום שלי עשה, הייתי מצטרף אני חחחחח.. אבל באמת שלא תצטערו =)) תודה רבה! ארז והנה הקישור: http://www.facebook.com/pages/rz-smyl-psntr-Erez-Shmiel-piano/119255491459995?v=app_4949752878

בקרוב מאוד../images/Emo124.gif אתר חדש לקרן פלס!

שלום לכולם, בימים אלה קרן מוציאה את האלבום השלישי שלה, תקופה של התחדשות. והגיע הזמן שהיא תתחדש עם אתר אינטרנט רציני חדש ועובד. כמעט הכל כבר מוכן ואתם יכולים לראות PREVIEW של העיצוב כאן משמאל.. צריך את עזרתכם בבניית הגלריה של קרן באתר - הכוונה היא לבנות גלריה מצומצת עם תמונות איכותיות, בעיקר תמונת סטודיו ולא תמונות פאפארצי למיניהן. מבקש ממי שיכול להעלות לכאן תמונות סטודיו או תמונות מצילומים מקצועיים של קרן (לדוגמא - הצילומים לשלושת האלבומים, צילומים לכתבות וכו'). התמונות צריכות להיות איכותיות. בנוסף צריך מספר תמונות מובחרות מהופעות. אם יש עוד תמונות שאתם חושבים שיכולים להתאים אשמח אם תעלו גם. עם שיתוף הפעולה שלכם האתר יעלה ממש מהר.

sp400

New member
קצת לא מתאים לאווירת האלבום החדש

מה עם גווני חום ודשא? ולמה לא הלכו על אתר מבוסס פלאש?? תראו מה עשיתי בשעה של שעמום לפני שבועיים

למעלה