יצירת קשרי חברות

shasha1010

New member
יצירת קשרי חברות

היי,
אני בן 34, רווק, ומחפש להרחיב את המעגל החברתי שלי.
דרך מישהו שעבד איתי הגעתי לקבוצה של חבר'ה פחות או יותר בגילי שמשחקים כדורסל פעם בשבוע והצטרפתי כבר כמה פעמים למשחקים.
הייתי שמח ליצור קשרי חברות עם חלק מהם (מעבר למשחק השבועי), שנוכל גם לצאת לבירה ביחד או משהו כזה, אבל אני לא יודע איך להגיע לזה ...
לרוב אין יותר מידי שיחות במפגשים האלה, בעיקר פשוט משחקים כדורסל .
למישהו יש רעיונות ...?

ommerl

New member
למה שלא תציע להם לצאת לבירה?

אם יהיה כיף הם ישמחו לצאת פעם נוספת וזה יהפוך להרגל

shasha1010

New member
כי ...

משחקים עד 22:00 כך שאחרי המשחק כולם מיוזעים ורוצים לחזור הביתה, אז לא ישים להציע לקפוץ לבירה באותו ערב .
ולהציע לצאת לבירה בפעם אחרת ... זה בעייתי, אם אציע למישהו מהם זה ייראה לא קשור לכלום ...

CIsaac

New member
חברות?

שלום לך, שאשה.

חברות זה טוב, אין על חברות.
גם חמוצים (מלפפונים, זיתים וכד') זה טוב, אין על חמוצים.
והקשר?

מה דעתך להתעניין באנשים שסביבך?
פשוט קצת לדעת עליהם.
תקשיב לשיחות שמתגלגלות (אם יש כאלה), גלגל בעצמך שיחה (אפילו אם זה משפט או שניים) כשעושים הפסקה לשתות, או בדרך לרכב.

הקושי האמיתי הוא להחליט לעשות צעד, ואפילו לקום ולעשות אותו!
הצעד עצמו מאוד קל ופשוט.

נסה - ותיווכחץ

הארה: אל תנסה לבלוע קופסת חמוצים בפעם אחת. תיהנה מכל ביס.

בהצלחה

איציק

shasha1010

New member
ניסיתי את זה ...

הקשבתי קצת לשיחות (לא שיש הרבה), ניסיתי להשתלב, לשאול אנשים מה הם עושים בחיים, כאלה דברים.
זה לא ממש עבד. ואפילו אם היה קצת סמולטוק, איך עוברים מזה ל"בוא נצא לבירה"?

CIsaac

New member
לנסות זה חשוב

העניין אינו במה שאתה מנסה לעשות, בכלל.
אנשים מסתכלים על מה שאתה עושה.
אם יש מישהו שמעניין אותך, תתעניין בו.
אם אין שם מישהו שמעניין אותך, תיהנה מהמשחק.

ואל תנסה!

תעשה.

בהצלחה לך.

יופי של דרך

מישהו פה צריך לקחת יוזמה וכפי הנראה זה אתה .
במפגש הבא ברגע שממש נחמד לך ואתה באנרגיה חיובית. תומר בקבוצה לפני \אחרי \או בהפסקה .חברה ממש כייף בחברתכם מעוניינים להיפגש מתישהו לבירה ?ואז תראה את הלך הרוח ותראה מי רוצה ומתי אני מאמינה שלא לכולם יתאים אבל בטח לחלק כן .במידה ואין הענות תשאל אם יש בלוי אחר שמעניין אותם לעשות יחד
ישנה עוד אופציה שתברר איתם כל אחד בזמנו תחומי ענין ואז תראה איפה אתה יכול להשתלב להצטרף לצרף הכול בקלילות ובעדינות מבלי לפחד לשמוע גם לא
בהצלחה

חלומית29

New member
מה עם ליווי תהליך

כמו מאמן/ת שיוכל יחד איתך , למצוא את נקודות החוזקה שלך , ויחד יבנה איתך תוכנית פעולה ....

הי חבר

קיבלת פה כמה רעיונות טובים איך לעניין אחרים במה שאתה אוהב ועושה בחייך, וגם להתעניין באחרים וכך להכיר את האנשים מעבר לכדורסל.
מהשיחות האלו פעמים רבות נוצרת סקרנות שמביאה להמשכיות הקשר. נסה לתפוס שיחה של כמה דקות לפני או אחרי האימון, כל פעם עם מישהו אחר. התעניינות ממקום אמיתי פעמים רבות מביאה לרצון לשתף.
אפשר, אם מתאים לך, גם להביא איזה חטיף ולכבד את כולם, אולי זה יהפוך למסורת נחמדה, ויגרור התעניינות.

יחד עם זאת, אני מאמין שכוונתך היא להגדיל את מעגל החברים, כך שמעבר לכדורסל, אני בטוח שאתה מתעניין בדברים נוספים ויכול להיכנס למעגלי חברויות נוספות.
לדוג' קבוצת רכיבה על אופניים, מפגשים של פנויים פנויות, התנדבות במיזם שקרוב לליבך, ועוד המון.

בהצלחה רבה!

למעלה