יצירת סרטים..

MOTYP

New member
יצירת סרטים..

שלום. אני רוצה ליצור סרטים מתמונות וקבצי mov שיש לי מהמצלמה הדיגיטלית. המטרה היא בסוף גם לצרוב אותם כ- vcd כך שאני צריך אותם כ- avi. ניסיתי להשתמש בכלי של מייקרוסופט windos movie maker אבל הקבצים שם יוצאים בגודל מטורף-כ80 ג'יגה ל20 שניות!!! מישהו יכול להסביר לי או להפנות לתוכנות/מאמרים בנושא? תודה.

MOTYP

New member
ואולי בכל זאת?

מישהו? אפילו הפנייה לאתר או פורום בנושא?

kkdd

New member
אני מחפש גם בשבילי מה שאתה צריך

אני אחחזור אליך עם תשובה בעוד כמה ימים
או שכבר מישהו שיודע ויענה פה...

Reborn1

New member
שתי חלופות

1 conopus procoder ממירה קבצי mov לפורמט mpg מוכן ל vcd 2 winavi ממירה קבצי mov לפורמט mpg בתצורה של vcd לאחר מכן שימוש בתוכנה nero vission express תוכנה מאוד חמודה לשילוב תמונות סרטונים ואודיו ביחד בשילוב menu נחמדים כל התוכנות הם shareware בגרסת התנסות לשיקולך kkdd יש לך שאלה תשאל אותי
אל תשבור את הראש

MOTYP

New member
אוקיי אז לי יש שאלה.

האמת היא שאני לא בטוח שהדיון הזה מתאים לפורום הזה אבל לא מצאתי תשובות במקום אחר. בעיקרון רציתי קודם כל להמיר את ה-mov ל- avi אבל בתוכנת winavi משום מה אני לא מצליח ולא מצאתי הסברים על השימוש בתוכנה באתר שלהם. עם ה- premier pro גם אי אפשר לשמור כ- avi אלא רק כ-wmv. גם בנרו האפשרות היחידה היא שמירה כ- mpeg . בכלליות-ליצירת סרט שכולל סרטונים קצרים שצולמו על ידי מצלמה דיגטלית בפורמט mov ותמונות יחד כם קצת אפקטים וצריבה לצפיה ב- dvd איזה תוכנה הכי מומלצץ ובאיזה קידוד להשתמש? 10x

MickName

New member
Adobe Premiere Pro

אתה יכול לעשות את זה גם עם AviSynth אבל זה יהיה יותר מסובך כמובן

kkdd

New member
פרימייר היא מאוד מסובכת, זה תורה

שלמה לכן חיפשתי דרך יותר קלה ופשוטה לעשות זאת. כמובן שפרימייר הרבה יותר מקצועית מנרו בתחום הזה אבל לחובבנים עדיך NERO (לדעתי)

MickName

New member
לא יודע....אני משתמש בפרימייר

אבל תעשו מה שאתם רוצים...

liorde

New member
ישנה אלטרנטיבה

בעקרון MickName צודק. אין על Premiere Pro 1.5 כרגע. יש את Ulead Video Studio 8 יש גם את Sony - Vegas 5 . שווה נסיון. עדיף את Vegas לדעתי, יותר רחב אופקים... כמובן הכל תלוי לאיזה רמה של עריכה אתה שואף להגיע... בהצלחה!! יש גם כמה tutorials על Premiere באתר :

MOTYP

New member
מנסה שוב..

האמת היא שאני לא בטוח שהדיון הזה מתאים לפורום הזה אבל לא מצאתי תשובות במקום אחר. בעיקרון רציתי קודם כל להמיר את ה-mov ל- avi אבל בתוכנת winavi משום מה אני לא מצליח ולא מצאתי הסברים על השימוש בתוכנה באתר שלהם. עם ה- premier pro גם אי אפשר לשמור כ- avi אלא רק כ-wmv. גם בנרו האפשרות היחידה היא שמירה כ- mpeg . בכלליות-ליצירת סרט שכולל סרטונים קצרים שצולמו על ידי מצלמה דיגטלית בפורמט mov ותמונות יחד כם קצת אפקטים וצריבה לצפיה ב- dvd איזה תוכנה הכי מומלצץ ובאיזה קידוד להשתמש? 10x

למעלה