יצירת מציאות

יצירת מציאות ../images/Emo24.gif

הנה כמה עקרונות ביצירה של דברים שאנו רוצים בהם: (1) לדעת מה אנו רוצים. לדעת בבהירות את המטרה. (2) להחליט שאני משיג את זה. או להחליט שאני יוצר את זה במציאות שלי. או להחליט שזה יקרה. מעין נחישות אשר משולבת עם אמון פנימי ויכולת התמדה. (3) לראות את זה בדמיון בצורה בהירה - ממש לראות את זה כבר מתגשם בדמיון. (4) שהמחשבות שלנו על הנושא יהיו מיטיבות. לשים לב אם יש במחשובת ספק ופחד או שהמחשבות מביעות אמון וידיעה שזה יקרה. (5) כדאי שתהיה סבלנות. לכל דבר יש את הזמן שלו. להמשיך להיות מוקדים על מה שאנו רוצים, וזה מגיע. (6) לשים לב לסינכרוניות - לכל מיני צירופי מקרים שמתרחשים בשביל לאפשר לנו את ההגשמה. פתאום פוגשים מישהו, פתאום מציעים לנו משהו. ברגע שהמטרה/הרצון ברור, מתאפשרים לנו דברים שונים בעזרת היקום (או איך שתקראו לזה). לשים לב לצירופי מקרים ולקול הפנימי שמנחה אותנו איך לפעול. בהצלחה לכולנו

אכן טכניקה מגניבה ../images/Emo13.gif

יש רגעים שכשאני עושה שימוש בטכניקה הנ"ל אני מצליח לבצע אותה בצורה מאוד טובה, לפעמים אני נתקל באיזשהו ספק וחוסר אמון למרות שאני מרגיש שיש אמון במערכת
סוג של פרדוקס כזה. לפעמים אני אפילו קולט דו שיח פנימי בין חלקים שמרגישים חוסר אמון, אי ראויות, שיפוט וזה לא מסתדר לי עם הצורה המוצלחת של ביצוע התרגיל באותם הרגעים
. לכאורה לרוב הכל מסתדר טוב ותוך כדי הם לפעמים מופיעים ברקע, אני מרגיש שזה גם בחלק מהפעמים מחבל בתרגיל. אני משתדל פשוט לראות אותם לקבל אותם ולא לתת להם להשפיע לפעמים אפילו אני מצליח לחבק את אותם החלקים.

אורלי_ל

New member
אההה עוה"ד משה ומושון זוילי

"אוהב אותך" "גנוב עליך" "כרטיסים לפילהרמונית בג'ינס - עלי"
ברוח טובה

mimeli

New member
מענין...

דווקה שילשום היה לי חלום כזה... חלמתי על דמות שיצא מאיזה סיטואציה קשה מאוד והגיע למקום טוב ושלו. אז הוא פונה לחבר שלו ואומר לו:"אני חושש שכל זה חלום ואני אתעורר לי בחזרה במקום (הקשה) הקודם!" החבר שלו ענה לו:"זה תלוי בך-אם אתה תאמין שזאת המציאות, אז זה ישאר.." משהו כזה. מענין גם שכשהדמות הראשון אמר את התהיה שלו, ראיתי(בחלום כאמור) שהסביבה שלו החלה להתפורר כמו תמונה והתגלה מאחורי זה ה"תפאורה" של המקום הקודם שהיה בו. רק אחרי התשובה של החבר, כאשר הבין את המשמעות והחל להאמין, התמונה חזרה למקום הטוב והשלו...

למעלה