יצירת מציאות

kung fu

New member
יצירת מציאות ../images/Emo23.gif

(הודעה שכתבתי בעבר הרחוק. מצאתי אותה "במקרה", והנה אני אחזור עליה לטובת כולם
אנו יוצרים את המציאות הפנימית שלנו. המציאות הפנימית שלנו היא פירוש של המציאות החיצונית. מה הכוונה? נניח ואני עומדת במגרש כדורגל. מתקרב אלי מישהו ואוחז סיגריה. הוא שואל אותי אם יש לי אש? המציאות הפנימית שלי תהיה הפירוש למה שקרה. אני יכולה לפרש את זה כך- אדם ניגש אלי וביקש אש. אני יכולה לפרש את זה אחרת - אדם בא וניסה להתחיל איתי. אני יכולה לפרש את זה גם כך - אדם ממש מגעיל בא וביקש ממני אש. אף אחד לא רוצה אותי חוץ ממגעילים. איזה באסה לי (זו דוגמא למציאות פנימית של אדם ששופט את עצמו). המציאות הפנימית תשתנה מאדם לאדם בסיטואציות זהות. המציאות הפנימית שלנו היא פיקציה. זה לא באמת אנחנו. זאת המציאות שאנו יצרנו לעצמנו.

עינתיי

New member
ואולי המציאות הפנימית היא גם

אינטואיציה? בדוגמא שנתת אנו יכולים לדעת לפי האינטואיציה הפנימית שמצויה בנו.. שבת שלום

keoser

New member
איזה מציאות אתם יוצרים לכם?

כתבתי הודעה ואז עניתי לעצמי תוך כדי השאלה. :) אז צצה לה שאלה אחרת, מה אתם עושים בשביל להשפיע על המציאות שלכם? איזה עולם אתם יוצרים לעצמכם? מה אתם חושבים על היכולות שלכם? איך אתם מסתכלים עליהם? "יוו, איזה קליטה מהירה יש לי", או "פאק, איזה קליטה מהירה יש לו! הלוואי והייתי כמוהו!". האם אתם שלמים עם עצמכם? "הלוואי והייתי יפה כמו איקס!" אתם בוחרים להסתכל על הצד החיובי בדברים? בהודעה שכתבתי הרגע היה חלק שאני רואה יותר צבעים בעין אחת. יכולתי לחשוב "אני רואה פחות צבעים בעין אחת". (כמובן עכשיו אני מבין את טוהר המילה טיפה יותר טוב, איזה יופי
). האם אתם נותנים לאחרים להכתיב לכם את המציאות שלכם? האם אתם מנסים לשלוט במציאות הזו בעצמכם ע"י השינוי שלה? האם החיים שלכם ביידכם? אתם שולטים בגורל שלכם, או מצפים שהכל יגיע אליכם (יסתדר מעצמו)? איזו מציאות אתם יוצרים לעצמכם? ב-
יוסי :)
ותודה רבה קונג פו, שפתחת לי קצת את העיניים :)
איזה יופי :)

ואוו כמה שאלות.

אז אני אענה בקצרה: אני עושה כמיטב יכולתי על מנת לעצב לעצמי את המציאות אותה אני רוצה

למעלה