dragonight4
New member
יצירת לחיצה בעכבר
אני מנסה לעשות תוכנית קטנה שכל מה שהיא עושה זה יוצרת לחיצה בעכבר במשחק אחר כל כמה זמן. ניסיתי גם בvisual basic וגם בvisual c++ גם עם פונקצית mouse_event וגם עם פונקצית SendInput בכל המקרים זה עובד רק בשולחן עבודה אבל לא עובד במשחק במסך מלא. אבל אני יכול לקרוא את המקום של הסמן מהמשחק... אולי המשחק משתמש בDirectInput ומקבל בלעדיות על העכבר? אולי צריך להשתמש במשהו יותר קרוב לחומרה? תוכלו לעזור לי? לא משנה באיזה שפה אם זה יכול לעזור, הקוד בVB שעובד רק מחוץ למשחק:
אני מנסה לעשות תוכנית קטנה שכל מה שהיא עושה זה יוצרת לחיצה בעכבר במשחק אחר כל כמה זמן. ניסיתי גם בvisual basic וגם בvisual c++ גם עם פונקצית mouse_event וגם עם פונקצית SendInput בכל המקרים זה עובד רק בשולחן עבודה אבל לא עובד במשחק במסך מלא. אבל אני יכול לקרוא את המקום של הסמן מהמשחק... אולי המשחק משתמש בDirectInput ומקבל בלעדיות על העכבר? אולי צריך להשתמש במשהו יותר קרוב לחומרה? תוכלו לעזור לי? לא משנה באיזה שפה אם זה יכול לעזור, הקוד בVB שעובד רק מחוץ למשחק:
Private Declare Sub mouse_event Lib "user32" (ByVal dwFlags As Long, ByVal dx As Long, ByVal dy As Long, ByVal cButtons As Long, ByVal dwExtraInfo As Long) Private Const MOUSEEVENTF_ABSOLUTE = &H8000 ' absolute move Private Const MOUSEEVENTF_LEFTDOWN = &H2 ' left button down Private Const MOUSEEVENTF_LEFTUP = &H4 ' left button up Private Const MOUSEEVENTF_MIDDLEDOWN = &H20 ' middle button down Private Const MOUSEEVENTF_MIDDLEUP = &H40 ' middle button up Private Const MOUSEEVENTF_MOVE = &H1 ' mouse move Private Const MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN = &H8 ' right button down Private Const MOUSEEVENTF_RIGHTUP = &H10 ' right button up Private Const MOUSETRAILS = 39 Private Sub Timer1_Timer() mouse_event MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0, 0, 0, 0 mouse_event MOUSEEVENTF_LEFTUP, 0, 0, 0, 0 End Sub