יצירת טראנס

GFGFGFGF

New member
יצירת טראנס

אני התחלתי להשתמש ב-BUZZ אבל יש לי בעיה קשה עם אנגלית ואני לא מבין את העזרה למישהו יש מדריך טובבעיברית על BUZZ ואם לא על BUZZ אז על תוכנה דומה

Mike A

New member
בעיה קשה

אם יש לך בעיה עם אנגלית אז מדריך לא יעזור לך. אתה תצטרך ללמוד המון דברים שלא רק קשורים לבאזז, ואין עליהם חומר בעברית. תנסה להסתדר ככה.. מקסימום תתקין את המילונים האלה כמו בבילון וכו´. אני מזכיר לעצמי את המורה שלי למחשבים

GFGFGFGF

New member
אז אולי

יש לי את התוכנה תרגומונט היא מתרגמת בסדר לא יותר מזה ואפשר להבין ממנה מסמכים אבל הרבה דברים היא מתרגמת שגוי וזה יוצר בלגן ועצבים בכל זאת אם יש לך מדריכים טובים באנגלית אז אשמח אם תתן לי קישורים אליהם

rondadon

New member
איי איי איי...

איך אפשר לעבוד על תוכנות כאלו בלי לדעת אנגלית??? אבל בתכלס....אולי מי שמהצפון מכיר את "חי תורג´מן"... בדוגרי...הוא דפוק כן....ילד לומד הוא לא אבל הוא התחיל מניצחונות על אימפולס ועכשיו הוא כבר די קרוב לרמה של אינפקטד על סינטיסייזר וציוד חיצוני נוסף.....אז....פשוט תתאמן!

guy project

New member
יש תוכנה יותר טובה!!!

אם אתה רוצה את התוכנה הכי טובה שיצאה עד עכשיואז תוריד מקאזה את התוכנה-reason 2.0 אחלה תוכנה... אבל קצת מסובכת אז אם אתה רוצה תוכנה פשוטה יותר אז תוריד מקאזה את-sound forge 6.0 גם אחלה תוכנה!!! אם אתה רוצה עוד תוכנות אז תרשום לי הודעה יאללה ביי אח שלי...

למעלה