יצירת חצלולים ע"פ 9interrupted:]]

9Interrupted

New member
יצירת חצלולים ע"פ 9interrupted:]]

קפצתי לביקור=] אז ככה, בתור מטורפת על מוזיקה, ומטורפת על חצלולים, הייתי חייבת ליצור שילוב בין השניים, וככה זה הולך:
השיטה(בהתחלה) היא תוסף לשאר השיטות, ומתבססת על זמן, אבל לא מתישה מידי, ולא דורשת הרבה- להפך, היא מהנה=]] העקרון פה פשוט= לפני השינה, שומעים מוזיקה.
עדיף בדיסקמן, כי המוזיקה ככה פשוט חיה בראש, ולא משמשת כרקע, וגם האוזניות מציקות קצת, וזה מעלה את המודעות.
לוקחים דיסק שאוהבים מאוד מאוד, עדיף שלא יהיה משהו קיצוני כמו רוק כבד או דת' מטאל, האוסים או טראנסים למינהם.. עדיף שיהיה משהו טיפה נוטה לפופ אפילו, כי ככה יותר קל להרדם..
בדיסק הספציפי הזה, 1-2 שירים הם השירים לחצלולים שלכם-ולא יותר! זה צריך לחזור בלופים, ככה שעדיף שלא יהיו שירים מאוסים כאלו, משו סביל..
בכל פעם שמשתמשים בשיטות ליצירת חצלולים, פשוט עושים את זה עם השיר-חצלול שלכם-מכוונים את הדיסקמן כדי שהשיר יחזור על עצמו..
דוגמא: אם משתמשים בוילד, אפשר להתרכז במוזיקה, במקצב, בביטים, בגיטרות, תופים, WHATEVER................(השיטה משתלבת עם כל השיטות האחרות, לא רק וילד-אבל זה עובד בעיקר עליו).
וזה בעצם הכל.. בכל פעם שמנסים לחצלל- עושים את זה עם השיר-חצלול.
הקאטץ'= ככל שיעבור יותר זמן, המוח שלכם יתרגל לפעולה הזאתי שבכל פעם ששומעים (אפילו לא מקשיבים..) את השיר הזה לפני השינה-יש חצלולים, וזה עובד מצויין! יהיה שלב שלא תצטרכו לעשות כלום חוץ מלהקשיב לשיר הזה ופשוט להרדם איתו, בד"כ זה מעורר באיזשהו שלב- ואז מורידים תאוזניות מאוזניים, מכבים דיסקמן- וחוזרים לישון, אחד מה2 סביר להניח יקרו: 1- תיכנסו בתוך שניות לשיתוק שינה- ומי שיודע לעבור משם לחצלול- מה טוב. 2- תאבדו מודעות ותרדמו. ואצלי 99.9% מהפעמים שאני נרדמת, בכל זאת יש לי חצלול באותו לילה, ככה או ככה מרוויחים.
השיטה דיי גמישה, רשמתי ממש בתמצות ובסיסי איך היא פועלת, לגבי כל אחד זה אינדיוידואלי אני מאמינה, עם הזמן כל אחד מפתח את הדרך שהכי נוחה לו לבצע את זה..
לילה טוב, מקווה שתאמצו את השיטה (המעולה=)) שלי

Shaby Sababy

New member
וואו נשמע הגיוני מאוד. ממש גאוני.

אני אנסה את זה בחופש.. רק... איך אני מגדיר לדיסקמן\אמפי לשמוע את זה בלופים"?

9Interrupted

New member
...

בדיסקמן יש כפתור של MENU--> כל לחיצה זו פונקציה אחרת, תלוי בדיסקמן שלך- פשוט תשחק עם הכפתור ותראה מה כל לחיצה עושה.. באמפי אתה נכנס גם לMENU-->ואז ל SETTING-->ואז לPLAY AEQUENCE-->ואז שם האופציות, אצלי זה ככה לפחות..

silverhawk

New member
אח, גידלתי אותך טוב ../images/Emo9.gif

ברוכה השבה לפורום, ו... נכנסת לקישורים.

9Interrupted

New member
../images/Emo67.gifעעע אני סלב!

נהההה!: אני רוצה להודות לכל אלו שתמכו בי לכל אורך הדרך
היי אמא! לכל החברים בבית! אוהבת אותכם! מואה מואה
וסילבר, כמובן, אחרון אך חביב, שהיה פה לעצבן אותי לכל אורך הדרך
תודה תודה, כולםם
אחחחח איזו הרגשה נפלאה להכנס לקישורים
הישג נשגב=]=]

pilpelmemule

New member
נחמד!

אפשר לנסות פעם.. אבל פשוט מפחיד אותי קצת להיכנס לווילד..

pilpelmemule

New member
לא..

אבל מה שהיה כתוב שם נשמע נוראי.. איפה שקראתי על זה.. באחד מקישורי הפורום.. ואני אחת שמפחדת מכל דבר כמעט אז באמת שלא כדאי...
אני לא אהיה כאן כמה ימים אבל אני אחזור

9Interrupted

New member
זה איום? חחחח

אמ תראי.. אני לא אשקר לך- באמת זה מפחיד לפעמים אבל בד"כ זה אפילו נחמד.. ואין את רוב התופעות של "אורות ובלה בלה בלה" אצלי ישר אני נכנסת לשיתוק ומשם ישר לחצלול, למדתי לעשות את זה וזה פשוט מהנה...אין מה לפחד- ממליצה לנסות..=]

../images/Emo3.gifכן גם אני מאנטי מזה..אני ממליצה

לנסות בצהריים... גיליתי שזה ממש לא מפחיד בצהריים

9Interrupted

New member
מממ תראה..

אתה יכול לשמוע מטאל אם אתה רוצה, פשוט תשתדל שזה לא יהיה קיצוני מידי ורועש.....כי אז פשוט לא תרדם זה יעשה פעולה הפוכה ויעיר אותך.. אבל אתה יכול לשמוע למשל פרוגרסיב מטאל- שזה פחות רועש בד"כ... אתה תמצא משהו כבר...

b e n k i d

New member
יש עוד רעיון

או לשמוע את זה בוויליום נמוך שיהיה נורמלי יחסית (גם אני אוהב רוק כבד מטאל וכאלה...)

9Interrupted

New member
מממ..

תראה, גם אפשר, אבל אז הצומת לב אל השיר תהיה נמוכה יותר... וזה יהיה כמו לשים שיר ברקע... אבל זה גם רעיון טוב... ואפשר לשמוע רוק- אני שומעת רוק, אבל לא כבד ורועש..אפשר שירים נגיד של פינק פלויד או לד זפלין וכאלו...כי יש להם שירים שפחות שומעים גיטרות ותופים מתפרקים ברקע ...

למעלה