9Interrupted
New member
יצירת חצלולים ע"פ 9interrupted:]]
קפצתי לביקור=] אז ככה, בתור מטורפת על מוזיקה, ומטורפת על חצלולים, הייתי חייבת ליצור שילוב בין השניים, וככה זה הולך:
השיטה(בהתחלה) היא תוסף לשאר השיטות, ומתבססת על זמן, אבל לא מתישה מידי, ולא דורשת הרבה- להפך, היא מהנה=]] העקרון פה פשוט= לפני השינה, שומעים מוזיקה.
עדיף בדיסקמן, כי המוזיקה ככה פשוט חיה בראש, ולא משמשת כרקע, וגם האוזניות מציקות קצת, וזה מעלה את המודעות.
לוקחים דיסק שאוהבים מאוד מאוד, עדיף שלא יהיה משהו קיצוני כמו רוק כבד או דת' מטאל, האוסים או טראנסים למינהם.. עדיף שיהיה משהו טיפה נוטה לפופ אפילו, כי ככה יותר קל להרדם..
בדיסק הספציפי הזה, 1-2 שירים הם השירים לחצלולים שלכם-ולא יותר! זה צריך לחזור בלופים, ככה שעדיף שלא יהיו שירים מאוסים כאלו, משו סביל..
בכל פעם שמשתמשים בשיטות ליצירת חצלולים, פשוט עושים את זה עם השיר-חצלול שלכם-מכוונים את הדיסקמן כדי שהשיר יחזור על עצמו..
דוגמא: אם משתמשים בוילד, אפשר להתרכז במוזיקה, במקצב, בביטים, בגיטרות, תופים, WHATEVER................(השיטה משתלבת עם כל השיטות האחרות, לא רק וילד-אבל זה עובד בעיקר עליו).
וזה בעצם הכל.. בכל פעם שמנסים לחצלל- עושים את זה עם השיר-חצלול.
הקאטץ'= ככל שיעבור יותר זמן, המוח שלכם יתרגל לפעולה הזאתי שבכל פעם ששומעים (אפילו לא מקשיבים..) את השיר הזה לפני השינה-יש חצלולים, וזה עובד מצויין! יהיה שלב שלא תצטרכו לעשות כלום חוץ מלהקשיב לשיר הזה ופשוט להרדם איתו, בד"כ זה מעורר באיזשהו שלב- ואז מורידים תאוזניות מאוזניים, מכבים דיסקמן- וחוזרים לישון, אחד מה2 סביר להניח יקרו: 1- תיכנסו בתוך שניות לשיתוק שינה- ומי שיודע לעבור משם לחצלול- מה טוב. 2- תאבדו מודעות ותרדמו. ואצלי 99.9% מהפעמים שאני נרדמת, בכל זאת יש לי חצלול באותו לילה, ככה או ככה מרוויחים.
השיטה דיי גמישה, רשמתי ממש בתמצות ובסיסי איך היא פועלת, לגבי כל אחד זה אינדיוידואלי אני מאמינה, עם הזמן כל אחד מפתח את הדרך שהכי נוחה לו לבצע את זה..
לילה טוב, מקווה שתאמצו את השיטה (המעולה=)) שלי
קפצתי לביקור=] אז ככה, בתור מטורפת על מוזיקה, ומטורפת על חצלולים, הייתי חייבת ליצור שילוב בין השניים, וככה זה הולך: