יצירת חלומות צלולים

twitee

New member
יצירת חלומות צלולים

אני חדשה פה, ולפני כמה חודשים קראתי באיזה אתר על חלומות צלולים. נורא התעניינתי ואחרי כמה זמן היה לי חלום צלול, אבל בגלל שהתלהבתי נורא התעוררתי נורא מהר. זה חזר על עצמו אחר כך עוד פעם פעמיים והפסיק. רציתי לדעת אם אתם מכירים אולי שיטות ליצירת חלומטת צלולים שהן קצת יותר מהירות מעריכת יומן חלומות...

DawnS

New member
חלומות צפים

יש אתר מעולה שממש מסביר על הנושא וכל מה שמסביבו : www.spiritonline.com ו..........לפי מיטב ידיעתי אין קיצורי דרך בעניין הזה. גם כשאני רק התחלתי לא נראה בעיני כל הקטע הזה של יומן חלומות וויתרתי עליו והצלחתי לחלום רק איזה 3-4 חלומות צלולים בתקופה הזו. אז אני חושב שזה צעד דיי חשוב זה גם מוזכר בכל אתר בנושא בתור צעד ראשוני וחשוב. בכל מקרה בהצלחה !

Chav

New member
הממ

בדיקות מציאות עם שילוב של מסרים לתת-מודע לפני השינה עובד לא רע לאנשים וזה מהיר.. שמעתי שגם מיילד זאת שיטה שעובדת תוך שבוע פלוס מינוס.. תבדקי עוד בלינק למעלה..

LucidGuess

New member
יש המון שיטות....

"רציתי לדעת אם אתם מכירים אולי שיטות ליצירת חלומות צלולים שהן קצת יותר מהירות מעריכת יומן חלומות..." יומן חלומות זו לא שיטה ליצירת חלומות צלולים, יומן חלומות זו השיטה הכי אפקטיבית והכי יעילה לזכירת חלומות, זו שיטה שמאד עוזרת לך ליזכור את החלומות שלך גם הצלולים וגם הלא צלולים. בדרך כלל חלום צלול זוכרים הרבה יותר טוב מחלום רגיל, בגלל המודעות העצמית שלך בתוך החלום ובגלל שבדרך כלל את מתעוררת מחלום צלול ישר איך שהוא ניגמר. LucidGuess

roy758

New member
זה לא תמיד נכון

אני שמעתי שלפעמים 0פשוט מאבדים את הצלילות! וחוזרים לחלום רגיל, מתעוררים בבוקר נזכרים בחלום ומחייכים (ככה:
) וזה הכל --רועי הבתוץ-

Variety

New member
תגובה

היי twitee. היומן חלומות לא שיטה! היומן חלומות נועד כדי לזכור את החלומות. כתיבת חלומות משפרת את זכרון החלומות, ומעלה את המודעות בחלומות. בלי יומן חלומות, גם אם שיטה מסויימת תעבוד, לא תזכור בבוקר שחלמת חלום צלול. אני אומר שאם לא כותבים יומן חלומות, אז אין מה בכלל להתעסק עם חלומות צלולים. חלומות פז, Variety-

twitee

New member
תודה על העזרה../images/Emo13.gif

חבר´ה, באמת תודה על העזרה, אני מניחה שפשוט אנסה להתגבר על העצלנות ולהתחיל לכתוב!

למעלה