יצירת חיים

panterist

New member
יצירת חיים

הרבה תהו פה על זהות אביו של אנאקין. נאמר לנו גם, שהוא נוצר ע"י הפורס. עכשיו לדעתי, בנקמת הסית' הכל התחבר. פלפטין מספר על סית' שיכל ליצור חיים, זה לא ברור שהוא יצר את אנאקין ? כדי שיהיה לו בן ברית ? עוד הוכחה זה שהוא ברא אותו בטאטואין , הרחק מידה של מועצת הג'דיי, כפי שקוואי גון אומר שהם יכלו לאתר אותו מוקדם יותר אם הוא היה אצלם.

motymoty

New member
לא נראה לי.

הסיפור על הסית' שידע ליצור חיים היה רק דרך לקדם את העלילה ולהסביר מדוע אנאקין עבר לצד האפל (כדי להציל את אהובתו). אין לזה קשר דווקא עם לידתו של אנאקין. אם הה,היינו מקבלים איזשהו רמז.

panterist

New member
יש רמז

בשיחה שהוא אומר לו את זה יש רמיזה מצד המבט של פלפטין, הדרך שבה הוא אומר וההתמקדות על הפרצוף שלו ושל אנאקין.

ציקו2003

New member
גם באימת הפאנטום

כשהוא אומר לאנאקין שהוא יעקוב אחר העתיד שלו בסקרנות...

כל הקטע הזה שסידיוס יצר את אנאקין

היה בטיוטות הראשוניות של התסריט זה היה משהו כמו"אנאקין, i am your faher"(משהו בסגנון ובגלל זה גם אומרים כל הזמן שריכוז המידיכלוריאנים אצל אנאקין הוא גבוה במיוחד - כי בא מישהו אהמ*סידיוס*אהמ וריכז אותם בריכוז גבוה

Y. Welis

New member
ב'מלחמת המשובטים' אנאקין אומר

במפורש - 'אני רוצה להיות חזק, כדי שאמנע מאחרים למות' (בפאראפראזה). הרצון שלו למנוע מקרוביו למות חזק מאוד, וכאשר מגיע החלום על פאדמה, הוא נעשה קריטי. פאלפאטין ידע על הרצון הזה שלו, ומשהגיע החלום (ומי יודע אם לא היה לו חלק ביצירתו?) הוא ניצל את ההזדמנות שלו להשפיע במלוא כוחו.

ציקו2003

New member
לדעתי פלפאטין גם דיי כיוון

את ההתאהבות שלהם.. הוא כנראה שם לב לזה כבר ב'אימת הפאנטום' ואז במתקפת המשובטים הוא במפורש ביקש ממוצעת הג'די שאובי ואן יגן על פדמה כי הו ידע שאנאקין הפדוואן שלו

Y. Welis

New member
לא סביר, כי הוא לא שלח את מאול

לקחת אותו, וכן לא התנגד לכך שהוא יהפך לפאדוואן.

ROZELESS

New member
נראה לי שזה יכול להיות בגלל

שלוקאס רצה כנראה לרכב על הרעיון של הלידה של ישו שכאילו בא מרוח הקודש ( איזה חרמן אלוהים יוצא מהסיפור הזה .. שהוא הולך לשכב עם גברת נשואה בשביל לעשות ילד .. ובסוף יוצא שהממזר עוד ממציא דת חדשה ו"דופק" את ה"אבא" שלו .. )

the Sithari

New member
אני לא חושב ככה

מבחינתי, אנאקין נוצרנ ע"י הכוח כדי לעשות שני דברים: 1. למנוע ממיס וינדו להרוג את סידיוס- המהלך של אנאקין הוא זה שלמעשה הרס את מסדר הג'דיי כי אם וינדו היה הורג את סידיוס (והו, כמה שרציתי את זה) אז פקודה 66 לא היתה מופעלת לעולם. 2. להשמיד את פלפטין בסוף ROTJ וסוף סוף לאזן את הכוח. כל השאר זה יותר מדי קונספירציות בשבילי ואפילו שאני אוהב קונספירציות זה קצת פוגם בסיפור מבחינתי

למעלה