יצירתיות באוכל
תגידו, יש לכן רעיונות יצירתיים לאוכל? בעיקר בגזרת ארוחת הערב, אבל ממש לא רק?
בגלל שאני נוראית באוכל (אוכלת כמו בן שנתיים וחצי ממוצע, עם הבררנות והכל, רק לא בכמויות...), אני משתדלת לא להעביר את העניין לביתי, ומשתדלת לגוון לה באוכל ככל האפשר.
פעם הייתי משקיעה המון, אבל כבר תקופה נכנסנו למין שגרה, ואתמול היא הביעה התרגשות כ"כ גדולה מפיצה-פיתה שהבנתי שאני חייבת לחזור קצת לעניין ההשקעה.
כמה רעיונות מאצלנו, אשמח לרעיונות מכן!
מאפינס- כל פשטידה שהיא מלהיבה הרבה יותר בתבניות מאפין, בעיקר כאלו בצורות. הלהיט אצלנו זה תירס. היה שלב גם שבטטה, זיתים וגבינות עבד. היום פחות.
בלינצ'ס- הילדה פשוט לא אוהבת. מבאס נורא. כמעט כל סוג של פנקייקים שניסינו, בריאים יותר או פחות, פשוט לא זכו אצלה להתלהבות. אבל זה אחלה רעיון לגיוון.
לחם/לחמניות עם- בעקבות ההחלטה של אתמול, היום הכנתי בצק ללחמניות עם זית בפנים. באופן כללי לחם עם תוספות הולך אצלנו מעולה, אבל זה לא ממש להיט.
מחכה בדחיפות רבה לרעיונות...
תגידו, יש לכן רעיונות יצירתיים לאוכל? בעיקר בגזרת ארוחת הערב, אבל ממש לא רק?
בגלל שאני נוראית באוכל (אוכלת כמו בן שנתיים וחצי ממוצע, עם הבררנות והכל, רק לא בכמויות...), אני משתדלת לא להעביר את העניין לביתי, ומשתדלת לגוון לה באוכל ככל האפשר.
פעם הייתי משקיעה המון, אבל כבר תקופה נכנסנו למין שגרה, ואתמול היא הביעה התרגשות כ"כ גדולה מפיצה-פיתה שהבנתי שאני חייבת לחזור קצת לעניין ההשקעה.
כמה רעיונות מאצלנו, אשמח לרעיונות מכן!
מחכה בדחיפות רבה לרעיונות...