יצירות ובגדי ים ב-
אנשים

../images/Emo108.gifחח נכון..

אם שרון היה מתקשר היתי עונה אפילו עם המורה רואה והיא אומרת לי תכבי וגם עם היא הייתה מביאה את המנהלת ואת כולם לא היתי מכבהה חח..היתי יוצאתתת ומדברת...

כן אבל היה לי מזל .. זה לא היה הוא ....

זאת חברה שלי אחרי" שהוא " יתקשר יתקשרתי לחברה שלי אמרתי לה את התקשרת מספר חסום היא עושה לי לא כי אני יודעת שתמיד היא עובדת עליי והיא עושה מספר חסום וכמה פעמים שאלתי אותה והיא אומרת לי לא .. ואחרכך היא באה אליי שאלתי אותה רציני שזאת היית לא את אז היא אמרה עבדתי עלייך זו הייתי אני וצחקה .. היא חושבת שאני צוחקת איתה ושתבינו מזה הייתי בלחץץ כמעט בכיתי .. זה המיקרא הכי מבאס בארץץץץץץץ לא נורא אחשיו יש לי סיכויים שהוא יתקשר ואז אני יענה לו..

../images/Emo109.gif וואי מה את שמה על המורה היית

שמה את הטלפון מתחת לשיער או יעני מוציאה משהו מהתיק ואז היית מדברת איתו נקווה שיתקשר אלייך בערב

../images/Emo175.gifאם למשל זה היה קורה לי עם הראל, ../images/Emo99.gif

והייתי יודעת שזה הוא , הייתי עוווונה לו אומרת לו שאני כבר ידבר איתו , הולכת למורה ואומרת לה שזה מש'ו חשוב וקשור למשפחה שלי וזה ,,,, ויוצאת ומדברת איתתתתתתתתתתתו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי .
אני כל הזמממממן חושבת על זזזזזה ,, חחחחחחחחחחחחחחחחחח . xD ואם היא לא הייתה מסכימה לי הייתי יוצאת בכל זאת !!!!!!!!!1
וואי אני חושבת על סלבה , אחת המורות שלי ,,, אם זה היה קורה לי איתתתתתתתתה !!!!!!!!1
חחחחחחחחחחחחחח אם היא לא הייתה מסכימה לי הייתי מעיפפה לה שתי סטירות וכאפפפפפפפה ויוצאת . :][: חחחחחחח השתגעעעעעעעתי .

../images/Emo141.gifכנסו שאלון יופייי=]]]]

משעממם פה אז אני שמה הוא קצרר אבל לא משנה תכף אני ישים עודדד תענווו עליו:) יהודה לוי או עופר שכטר? רן דנקר או אושרי כהן? שירי מימון או נינט טייב? מייקל לואיס או דודי בלסר? ביונסה נואלס או שאקירה? הילארי דאף או לינדזי לוהאן? מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? מיה דגן או עדי אשכנזי? אילנית לוי או מירי בוהדנה? גלית גוטמן או אגם רודברג? שרונה או דניאלה פיק? צביקה פיק או צביקה הדר? שי גבסו או יהודה סעדו? רוני דואני או קרן פלס? אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? בר רפאלי או אסתי גינזבורג? איך היה?!חחחחח

../images/Emo141.gifעונה:)

יהודה לוי או עופר שכטר?יהודה לוי:) רן דנקר או אושרי כהן?רןן שירי מימון או נינט טייב?תלויי לפעמים זאת לפעמים זאת חח אבל נראלי נינט! מייקל לואיס או דודי בלסר?מיקל ביונסה נואלס או שאקירה?שאקירה הילארי דאף או לינדזי לוהאן?הילארי מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD שתיהם! אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון?אשלי מיה דגן או עדי אשכנזי?מיה נראלייי אילנית לוי או מירי בוהדנה?מירי גלית גוטמן או אגם רודברג?אגםםםם שרונה או דניאלה פיק?איככככככ צביקה פיק או צביקה הדר?צביקה הדר שי גבסו או יהודה סעדו?יהודה רוני דואני או קרן פלס?רוני הפאקצ'ה חחח אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי?אנג'לינה בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס?בריטני אבריל לווין או כריסטינה אגילרה?אבריל ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר?ג'ניפר לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג?וואיי קשה חחח שתיהםם יפות:) איך היה?!חחחחח קצרררר חחחח=]

../images/Emo108.gifעונהה=]

יהודה לוי או עופר שכטר?עפר שכטר.. רן דנקר או אושרי כהן?רן דנקר שירי מימון או נינט טייב?שירי מימון מייקל לואיס או דודי בלסר?מיקל לואיס ביונסה נואלס או שאקירה?ביונסה הילארי דאף או לינדזי לוהאן?הילארי דאף מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD חחחחח אני לא מבדילה בינהן .. אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון?לא מכירה חח מיה דגן או עדי אשכנזי?לא מכירה אילנית לוי או מירי בוהדנה?אילנית לוי גלית גוטמן או אגם רודברג?אגם שרונה או דניאלה פיק?לא היא ולא היאא צביקה פיק או צביקה הדר?צביקה הדר שי גבסו או יהודה סעדו?לא הוא ולא הוא רוני דואני או קרן פלס?רוני אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי?לא זאת ולא זאת בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס?בריטני אבריל לווין או כריסטינה אגילרה?אבריל ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר?לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג?אסתי איך היה?!חחחחח חחח נחמדד

../images/Emo210.gifעונה =) למה פה השאלון?

יהודה לוי או עופר שכטר? עופר שכטר רן דנקר או אושרי כהן? רן כפרעליו 33> שירי מימון או נינט טייב? שירי מימון מייקל לואיס או דודי בלסר? מייקל לואיס [: ביונסה נואלס או שאקירה? ביונסה (= הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילרי, פעם אהבתי את לינדזי אבל עכשיו היא נהייתה נרקומניית,,שלא נדע : / מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD חחח שתיהן אותו דבר,לא?
אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? מי אלה בכלל? XD מיה דגן או עדי אשכנזי? שתיהם מצחיקות בטרוף [: אילנית לוי או מירי בוהדנה? שתיהן ,, גלית גוטמן או אגם רודברג? גלית גוטמן שרונה או דניאלה פיק? לא מבדילה בינייהן,,אהה בעצם דניאלה :D צביקה פיק או צביקה הדר? צביקה הדר שי גבסו או יהודה סעדו? שיי גבסו רוני דואני או קרן פלס? קרן פלס, איכסס רוני דואני יש לה שירים צפונים והיא בעצמה צפונית בעע / = אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? מי זו קיירה? D= בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? לא זו ולא זו אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? כריסטינה ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? גניפר לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג? בר רפאלי

../images/Emo210.gifחח כןן פשוט למה שרשרת לירדן

יכולת לשרשר להודעה הראשונה של האופ ,,

../images/Emo210.gif חחח לא משנה =]

חח כן באמת טוב שיש למה אני מוצפת בשיעמוום D=

למעלה