רדיוו מזרחית ,,,,
נ נויושש אלמוריש New member 4/6/07 #57 ../images/Emo25.gifאת כל הדיסק של הבויז..חחח..עכשיו אני ב אל תגידי לי
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/6/07 #58 ../images/Emo141.gifועכשיו אני שומעת..... אליך -פיני חדד אעאעעא אין אין על השיר הזה "אהובה שלי כמה את יפה ובתוכך יפה פי כמה....."
../images/Emo141.gifועכשיו אני שומעת..... אליך -פיני חדד אעאעעא אין אין על השיר הזה "אהובה שלי כמה את יפה ובתוכך יפה פי כמה....."
א אוראלוש5 New member 4/6/07 #68 ../images/Emo210.gif עכשיו רינת בר - אמא יקרה ../images/Emo6.gif אמרתי לכם שאני משועממת אני אף פעם לא שומעת שירים של רינת בר [בעע]
../images/Emo210.gif עכשיו רינת בר - אמא יקרה ../images/Emo6.gif אמרתי לכם שאני משועממת אני אף פעם לא שומעת שירים של רינת בר [בעע]
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/6/07 #74 ../images/Emo141.gifשוב אני שומעת אליך-פיני חדדד אעאע איזה שיר יאפהה יאלה חחחחח
א אוראלוש5 New member 4/6/07 #82 ../images/Emo210.gif חחח זה שיר !!!!!1 קצת מצחיק אבל שיר יפפפה [: אני א והבת ת'סגנון של שריך כשהוא שר הערבי הקטנטן הזה
../images/Emo210.gif חחח זה שיר !!!!!1 קצת מצחיק אבל שיר יפפפה [: אני א והבת ת'סגנון של שריך כשהוא שר הערבי הקטנטן הזה
א אוראלוש5 New member 4/6/07 #85 ../images/Emo210.gif אה ../images/Emo6.gif חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מג'נון מג'נון מג'נון יאלללה ' הדרוזי הזהה הוא משוווו DDDDD=
../images/Emo210.gif אה ../images/Emo6.gif חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מג'נון מג'נון מג'נון יאלללה ' הדרוזי הזהה הוא משוווו DDDDD=